50

Анонимен

преди 1 година

Аааа, каква ти корупция бе? Няма такова нещо! Корупцията в Украйна е както и корупцията в България. Щом няма осъдени, значи и корупция няма. Всички останали твърдения и съждения ги дамгосваме за Кремълска Пропаганда и готово! Кучетата си лаят, а чекмеджетата се пълнят.

49

Анонимен

преди 1 година

Световният капитал точи зъби за плодородната украинската земя, обнадежден от марионетката на Давос Зеленски. "Блек Рок" дългогодишен притежател на украинския държавен дълг който се готви да вложи още пари във, и да вземе още пари от, страната. През ноември 2022 украинското министерство на икономиката и "Блек Рок" подписаха меморандум за разбирателство, в който се посочва, че инвестиционният титан ще играе консултантска роля в следвоенното икономическо възстановяване на Украйна.

48

хаха

преди 1 година

Ще се справел, колкото нашите тук. Няма как да се справят, защото ТЕ там горе във властта са корупцията. А сега с тия милиарди, които им наливат, корупцията стигна невиждани измерения. Наркомански и всички около него са поне милионери в долари и евра, ако не и милиардери. И кой ще ги разследва? Ако някой си позволи, директно го пишат руски шпионин и го разстрелват на място. А самото заглавие можеше да е без въпросителна и без "ли". Украйна от преди беше корумпирана, сега още повече.

47

Анонимен

преди 1 година

Абе с две думи, крадем на воля, ама нали сме от страната на добрите, няма да ни се карат. Онзи ден прати и жената в Давос да пусне някоя друга сълза и заголи баджак пред милиардерите дето дават парите. Тези врътки ги е научил още в актьорската школа едно време.

46

Анонимен

преди 1 година

Брендо, като украински гражданин дали е мобилизиран?

45

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Колкото аз ще я боря толко и вие хехе ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

44

Петров

преди 1 година

проблемът е следният: украйна уж произвеждала боен автомобил Козак, който оказва се е всъщност преработен италиански товарен камион. министерството на отбраната на украйна купува тези автомобили и ги комплектова с резервни части съветски производство, голяма част бракувани, взети от складовете на бившата съветска армия на цената на нови. дори нашия бокич би завидял на такава комбинация.

43

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Човекът, станал официално милиардер за наколко седмици президентстване, може да се справи за седмица с корупцията. Напълно съм уверен в това.

42

Реалист

преди 1 година

Признания че в Украйна се краде здраво от помощта която и се праща. Не че не го знаехме, де.

41

Гюров

преди 1 година

Таваришите тука се подпичкват със зелнски, а московските пропагандони вече подготвят лехтората че ако се оттеглят от завзетите украински територии това не е поражение, а пабедата на века, понеже целта била да уплашат нато де не навлезе на руска земя.

40

Лопошев

преди 1 година

За украинците има шанс да се преборят с корупцията но за нас не. Ето например гешеф подгони тия от нексо за два превода към неква сметка на обща стойнст 1900 долара, а тиквата сви 60 млн и никой за нищо не го търси.

39

Бонго Васил

преди 1 година

В Расиюшка корупция няма, липсват само 1 млн униформи за чмобики, и няколко стотин танка армат, а ракетата сармат един я развозва на покрива на една лада да плаши гаргите във вашингтон.

38

Анонимен

преди 1 година

30 гидини няма СССР- но корупцията руска! 30 години САЩ наливат пари с милиарди в разни НПО по Европа - корупцията руска! 30 демократи водят хорото- корупцията руска! Щом има корумпиращ, значи има и корумпирани, ама как след като никой не иска да работи с Русия? Много просто - идвам при вас и ви давам пари от името на Русия, за да свършите услуга във вреда на Русия и само се подхилквам зад дувара... Апропо, за корупция на запад и в САЩ дори не сме чували. Там всичко е коректно. Питайте Баце ...

37

Бай Дрън

преди 1 година

Да заложа ли как ще се справи с корупцията? Вероятно както с хеликоптера на МВР. Сега почва да се изяснява, защо хеликоптера бе свален с Джавели ка.

36

Анонимен

преди 1 година

Щом обещава по-ниския от Путин, значи е прав....:))))

35

Пич

преди 1 година

Аз съм тук за да се забавлявам с коментарите на хора, които гласуват з апоследните 12 години за една и съща организирана престъпна група. Въпреки кюлчетата, въпреки КТБ, въпреки чувалите с пари за магистралите, въпреки каскетатурата. Тези същите са се загрижили за корупцията в Украйна :))))

34

Анонимен

преди 1 година

ми то у нас е същото - цецка цачева партиен секретар- боко комунишст втор поколение - мундьо паси дете на левия та-шак на бай тодора - абе край немат - а ми пишат за украйна- утре тая па-пл-ач ако дойдат ония от ислямска държава ще се бият пред джамията кого пръв да обрежат

33

София

преди 1 година

Украйна и борба с корупцията ми идва малко като оксиморон, но щом зелката вярва, че ще се справят на фона на това, че имат доста по-належащи проблеми в лицето на Русия...

32

Анонимен

преди 1 година

Ние ги хващаме пък те ги пускат... Наркото е трябвало да каже нещо, за да могат западните марионетки да са спокойни че се работи по въпроса

31

Зелен Демократ

преди 1 година

"Цялата корупция в Украйна произлиза от хора свързани със съветското минало."------ абсолютно е така, дори поголовната суперкорупция в либералния Запад се дължи на Съветското им минало!