121

Анонимен

преди 1 година

Всичко от онова което Маркс, Ленин и други икономисти прогнозираха за рухването на загниващия капитализъм днес се случва пред очите ни.

120

Космонавт

преди 1 година

До 140 САЩ се управлява от нацистки фамилии, няма как Европа да е жертва на САЩ. Кофтито за Путин е, че нацистите не изпълняват същите функции както преди 80 години и никой не му вярва. Как да обясни на руснаците, че е завършил училище за глобални лидери заедно с Меркел и други управляваащи, че е роб на Шваб и изълнява поръчка на СИФ за дестабилизация на света, за да се стигне до налагане на троцкизма и болшевизма при всички народи, за да се пороби човешката раса и да се спре духовното развитие.

119

Анонимен

преди 1 година

Нищо от онова което говореха и предричаха за Русия не се случи.

118

Анонимен

преди 1 година

Агресивната Външна политика на САЩ да налага демокрация навсякъде дори с войската си ( справка Афганистан, Либия, Виетнам, Ирак) е гнусна и се равнява на свитовна диктатура! Ако една държава иска демокрация хубаво, ако нене можеш да я санкционираш, нападаш, извудваш, подкупваш и правиш преврати! Това не е демократично! Всяка държава трябва да може да избира в какъв политически модел да живее! За Нато никога не се правят референдуми, а трябва!

117

Анонимен

преди 1 година

Искам да питам поддръжниците на Русия и Путин. Нормално ли е 200 години след Екатерина Велика някакъв ненормален маняк да води колониални войни за чужди територии? Ако е нормално, ще адмирират ли по същия начин както адмирират Русия ако Великобритания тръгне да завоюва обратно бившите си колонии? Русофилството е вредно колкото анахронизма войни за завоюване на чужди територии.

116

Руснак

преди 1 година

Ох! Уплаших се! Много съм разколебан и разтревожен. А може би е по-добре Русия да се изтегли от Украйна и да върне Крим, ох, така ще бъде най-добре, ох много съм разтревожен.

115

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

САМО КЪ ПУТЪН И ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ!!!!! УРАААААААААААААААААААА БКП БКП БКП КГБКГБКГБ УРААААААААААААААААААААААААААААА

114

Анонимен

преди 1 година

Еи в тоя сайт и в тая държава се пише и говори само на български език ,който е официален за цялата страна и е единствен! Дърпай се в тайгата и не досаждай!

113

Анонимен

преди 1 година

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

112

Анонимен

преди 1 година

Русия можеше да приключи СВО през май ако действаше по класическите военни правила. Но Путин каза "Ние няма да правим Сталинград под Донбас". Това възмути много хора в Русия. Едва сега става ясен дълбокият му замисъл. Ако Русия беше направила това, днес нямаше да стои въпроса за модернизация на армията, нямаше да има духовна мобилизация на обществото. Нямаше да изплуват всичките тези сатанисти врагове на Русия. Народът нямаше да осъзнае, колко важно е да променят социално-икономическата система. Тоест нямаше да има условия за морално-духовните реформи които текат сега в Русия.

111

Анонимен

преди 1 година

"Мы сказали Швеции, что для одобрения меморандума [о вхождении в НАТО] в нашем парламенте они должны выдать нам порядка 130 террористов. Они этого не сделали. Мы видим, что на улицах Швеции проводятся акции РПК и предупреждаем местные власти. Однако, к сожалению, речи о прекращении таких акций не идет. Если ситуация не будет взята под контроль, наши отношения со Швецией могут стать еще хуже".

110

до 141

преди 1 година

Заври си ти отзад някоя и друга памучна хартия. Че скоро и за това няма да стават прочутите доларес.

109

Блато!

преди 1 година

Като чуя за Русия и ми се повръща! Никой не иска Русия и руското даже от газ и нафта и дори хляб се отказват хората само и само д не ги видят и чуят! Аман от комунизъм и диктатура аман!

108

АнонимеН

преди 1 година

МОЖЕШЕ ДА СА 9 ОТДЕЛНИ СТАТИИ !! ТАКА ТРУДНО СЕ КОМЕНТИРАТ!!!

107

анонимен

преди 1 година

бой, вова, до последния украински мафиот! - и един ден и запада ще ти благодари за това!

106

Анонимен

преди 1 година

В Украйна по телевизията постоянно дават филми за бъдещето на Украйна - зелена Украйна, не от Зеленски а зелени енергии. Енергийната структура на Украйна е унищожена, затова Украйна минава на зелени енергоизточници които ще се финансират от репарациите които Русия ще плаща след скорошната победа на Украйна.

105

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с Нобеловата награда за Мир на Нато секретаря?Получи ли?

104

Анонимен

преди 1 година

Русия днес съвсем не е това което беше 23 февруари 2022. Днес Русия вече е нова държава, изцяло променена, и ще продължава да се променя, промяната още не е приключила.

103

Анонимен

преди 1 година

Защото ние из "водещите икономики" сме цъфнали и вързали. Печатат се едни хартии и се раздават юнашки, пък покритието им никой не го мисли. Някакъв извратен социализъм, но без здравата производствена основа на соц икономиките и без всичките екстри за населението от него време. И плашеща по размерите си престъпност - от ЕП до кварталните наркодилари. Иначе сме седнали да ревем за Русия.

102

До Космонафт

преди 1 година

Незнам на кой са роби руснаците, стрева ми се ме са една от малкото останали кеверенни държави! Европа обаче със сигерност е изтривалка на САЩ!