26

Анонимен

преди 1 година

Тия ще са в делириум до самият край. Даже след краят пак няма да разберат какво им се е случило.

25

само питам

преди 1 година

Тоа мрънкач на снимката само не беше се напикал когато Путин го попита той дали слага подпис под т.наречената операция!Мрънкаше и фъфлеше като нас,рана ученичка,а сега почнал да чуруликакато на,срано канарче!не си вземат хаповете и не са искрени,когато се молят в КГБ църквите си,на Дяволът,да ги прибере на по хладен казан,когато НАТО се разядоса наистина и ги пресели,но в Ада,а не както им обещава плешивия ***,че ще отидели в Раят!Те са обида за Господа!Да си вземат редовно хаповете!!

24

Анонимен

преди 1 година

Руските шматароци не можаха да разберат че сами се самоунищожиха.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен...Аз нямам нищо против тия да вървят на фронта да се бият за когото си искат и където си искат няма да липсват на никого.

22

Анонимен

преди 1 година

Защо не нападнахте на САЩ ? Не Путин ,а този на снимката е идеолога на тази война . Ще гризнат дръвчето , наближава , а не дай си боже да посегнат на забранени оръжия ще бъдат бити и навързани в Хага .

21

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН ...Но от къде знаеш че започва март месец 2023 г. Да не си от ЦРУ. Въпроса ми е сериозен не е заяждане.

20

До Ельоменат

преди 1 година

смазани икономически, ама с МНОГО ракетки....то така се смазва ядрена държава....като по нетфликс... отделно че мислеха че ще дойдат някой още по големи мизерници от белязания предател и пияния елцин...ама уцелиха на путин и медведев :D

19

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТова е умен и влиятелен политик който може да получи дори президентския пост не можеш да го наричаш човечец какъвто си ти явно. Понеже нямаш преценка и уважение.

18

Ельоменат

преди 1 година

Ако запада искаше. Да унищожи Русия щеше да го направи 89.тогава бяха смазани, а именно запада им помогна, както им помогна и ВСВ

17

Анонимен

преди 1 година

До Ганди - Уф, няма как + и - да ти сложа. Че Рашков е чашков, това е така, но Патрушев няма нищо общо с него.

16

карачанаков

преди 1 година

Ами Русия какво иска бе трезвеник - да заличи Украйна

15

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРИКЛЮЧВА ДО КРАЯ НА 2023-ТА ГОДИНА И ТОВА Е НА ВСИЧКИ АБСОЛЮТНО ЯСНО ОСВЕН АКО НЕ СА БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ! ПАДЕНИЕТО НА КОМУНДЕЛИСТАН ПОЧВА ОТ 1 МАРТ 2023-ТА И ЩЕ Е САМО ПАДЕНИЕ ДОКАТО БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛИСТАН НЕ ОБЯВИ ФАЛИТ И РЕЖИМА ТАМ НЕ БЪДЕ СВАЛЕН СЪС СИЛА ОТ ОГРАБЕНИТЕ КОМУНДЕЛИСТАНЦИ! ПОСЛЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО И КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ КАТО ДЕГЕСТАН СЕ ОТДЕЛЯ МОЖЕ И ЧЕЧЕНИЯ И КРИМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! КОМУНДЕЛИСТАН ПРИКЛЮЧИ ТОВА Е И ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА!

14

Анонимен

преди 1 година

От години слушам сорросоидни предавания по радиото и телевизията и мога да потвърдя че това е точно така. Западната пропаганда иска да заличи Русия от картата на света. Отначало не приемах това на сериозно но от една година виждам че е напълно възможно за съжаление.Добре че има гласове които го казват направо и не го крият.

13

Анонимен

преди 1 година

брех тоя човечец как е обобщил и колко точно е описал последните 33 години (и не само) в последният абзац... :)

12

Ганди

преди 1 година

И тоя КАТ наш Рашков,дърт алкохолизиран комунист

11

АнонимеН

преди 1 година

РУСИЯ Е ОТКРАДНАТО ИМЕ ОТ УКРАЙНА! И ДОСТА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НА УКРАЙНА КОЯТО Е СЪРЦЕТО НА КИЕВСКА РУСИЯ !

10

Анонимен

преди 1 година

До преди година запада правеже бизнес с Русия сега изведнъж иска да я унищожи :) егати логиката.

9

Сър Пичук

преди 1 година

Запада търгува ше с Русия. Запада даде олимпиада и световно първенство по футбол на Русия. Русия сама реши да се унищожи с безсмислена война.

8

До 1

преди 1 година

Кво го месиш Кирил тука бе? Що не си отгледаш още една мозъчна гънка, преди да пишеш?

7

Анонимен

преди 1 година

Номера е западналите и краваристан да унищожат Русия и да прилапат залежите от петрол газ и многото полезни изкопаеми които само там ги има. Но нема да им се отвори парашута и ше паднат по г ъ з върху дебелия с котешката глава.