81

Сандо

преди 1 година

руснаците по-донбре да не се събират на големи групи за да няма пак хамарс ракети по тях

80

Калеко Алеко

преди 1 година

Какво примирие, когато цивилизованият християнски свят празнуваши Коледа, путинова раша озаряваше небето над Украйна със заря от ракети и дронове, а сега рашистанците искат да честват азиатскта си нова година в примирие и спокойствие, докато се подготвят и предислоцират за нови престъпления с/у украинския народ и човечеството ... !!!

79

Анонимен

преди 1 година

Повечето украинци са православни и те честват Каледа днес и утре, както руснаците, по стар стил. . Така че днес и утре не се очакват някакви особени сражения. Днес ще готвят пранични манджи и вечерта ще се съберат по землянките да празнуват

78

АнонимеН

преди 1 година

БАНКОВАТА СИСТЕМА НА КОМУНДЕЛИСТАН Е АБСОЛЮТНО КУХА! В МОМЕНТА СЕ КРЕПИ НА ПРИХОДИТЕ ОТ НЕФТ И ГАЗ НО ТЕ ЗНАЧИТЕЛНО ЩЕ СЕ СВИЯТ ОТ 1 МАРТ 2023-ТА , ЗАЩОТО ДОТОГАВА ЩЕ СА ВЛЕЗЛИ В СИЛА ТАВАНИТЕ ЗА ГАЗ И ПЕТРОЛ ! КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ТРЯБВА ДА СЕ УДАРИ ЗДРАВО ВОЕННО ОТ 1 МАРТ 2023-ТА И ФАЛИТА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛИСТАН Е ГАРАНТИРАН И ТО ЗА 2023-ТА ГОДИНА!

77

вампир Бай Издън:

преди 1 година

А 50-те Брадлита които пратихме за какво са? Нали да разнасят коледните 'подаръци'?

76

ВЯРА на ЗАПАДа -НЕ!

преди 1 година

Те ще го спазват също както Минските съглашения! После ще се хвалят като Меркел че било тактическа лъжа!

75

:D

преди 1 година

Иска му се на Путин, но господин Володимир Зеленский ще му начука канчето за коледа. След 2-3 дена пак ще пускате статии, как русия жалее за зверски избитите си войничета.

74

Ром"с

преди 1 година

Джото Байден каза,че руснаците искат препирие за да си починат ...за него няма значение православето ,не е важно ...а ако някоЙ е забравил,то ние сме православни.

73

Анонимен

преди 1 година

Не знам ама според руснаците те се бият срещу жeндъри смятай щом жeндърите ги смилят.

72

АнонимеН

преди 1 година

ЗА КЪ ПУТЪН СПАСЕНИЕ ВЕЧЕ НЯМА И ТОЙ СИ ГО ЗНАЕ СЪЩО :D ОЩЕ ОТ СЕГА ГАРАНТИРАМ, ЧЕ КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ ОБЯВИ УКРАЙНА , ЧЕ НЕ СПАЗВА ПРИМИРИЕТО ПО ФАЛШИВАТА КОЛЕДА!

71

Други са плановете

преди 1 година

"САЩ и Германия дават допълнителна военна помощ на Украйна" - унищожените славяни са малко! Никакво спиране!

70

Анонимен

преди 1 година

Какво питате? Ако има, то трябва да е настъпило преди 12 минути.

69

Боби

преди 1 година

До Споко от цялата тирада разбрахме че си ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОРТ(пиша го на обратно дано днес филтъра не го изтрие)

68

ВЯРА на ЗАПАДа НЕ!

преди 1 година

Те ще спазват също както Минските съглашения! После ще се хвалят че било тактическа лъжа!

67

Злодимир Кретенски

преди 1 година

Зеленото Нещо каза НЕ - тука има още неразбрали ли? Шефовете от запада не му дават!

66

Боби

преди 1 година

До юбералес РФ ако бомбеше обикновените хора(освен при инциденти) щеше да е съвсем различно. Но РФ по всякакъв начин се опитва да ограничи щетите които причинява на Ъкрайна. РФ бомби само по абсолютно необходимите инфраструктурни цели.

65

Ужас

преди 1 година

Дане искаш мир за няколко дни когато армията ти е разбита и труповете лежат не прибрани е престъпление на Зеленски.

64

Споко

преди 1 година

Споко, путинската армия вече е унищожена, Путин само иска почивка за унищожената си армия. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктатора Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

63

Боби

преди 1 година

До АнонимеН Сериозно Банковата система на РФ ще Фалира? Човеко дори в момента 2023 с въвеждане на сумата ти нови ограничения в тръговията ТЪРГОВСКИЯ БАЛАНС Е НА профицит. Разбирам да иам дефицит в бюджета. Но РФ не само че няма дефицит в бюджета. За 2022 увеличи отново валутните си резерви(независимо че 300 милиарда са блокирани) и намали външния си дълг.

62

Факт

преди 1 година

Общественото мнение на запад е цензурирано защото не мисли като политиците и лъжите и глупостите на фашистите в Украйна вече не минават.