112

Анонимен

преди 1 година

Новият президент на САЩ ще се казва Рон Десантос, който е римокатолик подобно на Кенеди. Рон от от италиански произход и е републиканец. Търси се връзката с ЕС освен, че сенаторът на Флорида е юрист и бивш морски тюлен. Цялостната идея е да се ликвидира Руската федерация, след което БРИКС ще се разпадне и трансатлантическият банков елит ще превземе глобалния свят.

111

Ало,ало

преди 1 година

Заклали го,а после се имъкнал?!?

110

Анонимен

преди 1 година

По испанската ТВ. днес гледах едно предаване за Канада,в което се каза, че от 1863 до 2000 година в Канада са били избити без съди присъда 145 милиона индианци, което се определя като геноцид от испанцитеА в САЩ броя на избити индианции днес е неизвестен.

109

ZZOOVVRusia

преди 1 година

Дори и русофобските роби знаят, че РУСИЯ спечели войната с НАТО в украйна но продължават да тролят за последните центове. Неуважаеми *** и гейевроатлантици ще си мерим членовете впрочем оръжията след 2 МЕСЕЦА това е дългата версия. Аз мисля, че на коледа ще станат чудеса. Укрите да благодарят на Путин, че е добър. Ако беше Жириновски щяхме да бъдем свидетели как ЕС се опитва да възстановява Киев и Лвов. Докато Харков, Одеса и Мариопул празнуват освобождението си от фашисткия режим.

108

Анонимен

преди 1 година

Това е Армагедон в превод :война на Дон. Молете се за България.

107

Анонимен

преди 1 година

Ердоган е "помолен" да даде коридор през Турция за да се вкарат джихадисти в мюсюлманските съюзни републики на Руската федерация. ВОЙНАТА В УКРАЙНА ИМА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ РАЗКЪСВАНЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ. ЦЕНАТА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.

106

Анонимен

преди 1 година

Голямата битка е през март 2023г. 300 хил.полска армия, 10 000 френска армия чакат в Одеса март за УЧЕНИЕ на НАТО срещу КОГО? Всичко това е ВТОРА ФАЗА НА ВОЙНАТА. Има и ТРЕТА ФАЗА.

105

Анонимен

преди 1 година

Не знам за какви течни метали говорите, но съм служил в танковата бригада в Сливен от 1984 до 1986 когато покръствахме турците бях наТ 72 и единственото притеснение са ми били базуките защото може да ти скъсат веригата.

104

Толуп

преди 1 година

И рускините псуват по същия начин.

103

ГулюГулю

преди 1 година

"От Ню Йорк няма да остане камък върху камък" Дънов

102

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли, че в модерна Канада са одобрили ЕВТАНАЗИЯ НА БЕДНИ?! КОГА ЛИ Е ВАШИЯТ РЕД?!

101

toti

преди 1 година

РУСКИЯ НАРОД Е ЕДИН БЕДЕН И НЕЩАСТЕН ,ЖИВЕЕЩ В СТРАХ И ПРЕСЛЕДВАН ДОРИ КОГАТО ГОВОРИ НА СЪН !!! ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ СЛЕДЯТ ВСЕКИ СЕКТОР И НЕДАЙ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ СЕ ГОВОРИ СРЕЩУ ПУТИНОВАТА ШАЙКА ,БИВАТ БИТИ И НЕЗНАЙНО КАК ИЗЧЕЗВАТ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА !! СВОБОДА НА МЕДИИ НЯМА,СПРАВА ТАМ НИКОЙ НЯМА,А ЗАЩИТА И ЗАКРИЛА ,,ЗАБРАВИ''!!!ПРОТИВНИЦИ НА РЕЖИМА СА МНОГО,НО СЕ СТРАХУВАТ И АКО КАЖЕ НЯКО ЧЕ ТАМ ИМА ,,ДЕМОКРАЦИЯ''ЕДВА ЛИ ЗНАЕ КАКВО Е ТЯ !!!

100

ГулюГулю

преди 1 година

До 104 вярвам че скоро в България ще има размирици. Повярваи ми евроатлантико няма да изкарате още дълго в България. Ако си мислите че Константинов е заплаха, помислите за всички други паравоенни организации. Може да се правите че не ги виждате още по- добре :)

99

Анонимен

преди 1 година

Германския танков юмрук не е бил реактивен и не е бил магнитен.Българския направо залепва за танка и го унищожава, като пробива не само бронята а и купола.По време на ВСВ руснаците са използвали магнитни мини на същия принцип а реактивноста на снаряда на Катюшата е подобен на българския юмрук.Сега не знам как са направени джевалините но не са токова ефективни щом укритие ги изоставиха и искат от българското противотанково оръжие произведено в Сопот.Там на полигона в Иванова и двама американци.

98

Анонимен

преди 1 година

Днес Путин обяви че ще мобилизира 1.5 милиона души башибозук срещу Украйна. Ще има пълна мобилизация в Русия след празниците. Тоя човек така и не разбра че броя на войниците няма никакво значение когато с една ракета като М31 можеш да убиеш живата сила на площ от 1000 декара ако не се е закопала под земята или няма солидна танкова броня. БТРите са безполезни като укритие срещу волфрамови съчми летящи със скорост 8 километра в секунда.

97

Анонимен

преди 1 година

Та те украинките и украинците говорят руски,боже колко сте плскиии

96

ГулюГулю

преди 1 година

The Guardian ли ви нарежда какво да пишете? От там ли диктуват каква да е пропагандата?

95

Анонимен

преди 1 година

Аман от простотии.Толкова ли е *** българина ,че да вярва на всяка бълвоч от иэмислената ни преса...

94

Мдааа

преди 1 година

Така е когато ламтиш, грабиш и убиваш сметката накрая трябва да я плати някой. Руснаците нямат работа в Украйна, трябваше да ги оставят да се развиват самостоятелно и да си живеят в мир, но решиха да си мерат ... от Кремъл и кой е по по най. Заплахи обиди и какво ли не още

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112 Противотанковият юмрук е изобретен през 1940 година в Германия и точно такова му е било наименованието. При удар в танка се е изстрелвала струя от разтопен мед при температура 4000 градуса която е разтопявала до 40см от бронята и е навлизала в танка. С този противотанков юмрук германците за 3-4 месеца унищожават 20 хиляди руски танка. Наложило се е увеличаване на бронята или слагане на екран пред бронята от лист стомана на няколко см пред бронята.