188

ООН - реалност

преди 1 година

Нито една държава не осъжда нелегалното нахлуване и окупация на САЩ в Афганистан!

187

Знаещ

преди 1 година

До до БГ рашистите....През 1944 в Българя навлезе 3-ти УКРАИНСКИ ФРОНТ !!!.........Името на 3-ти УКРАИНСКИ ФРОНТ не идва от нациолноста на войниците а от територията на която е бил сформиран... В зависимост от отбранителните или настъпателните операции една войскова групировка разбирай "фронт" е сменяла по няколко пъти названието !!!! Така че до тук със 3-ти УКРАИНСКИ ФРОНТ :))))

186

ООН - реалност

преди 1 година

Нито една държава не осъжда употреба на химическо оръжие от САЩ във Виетнам!

185

ООН - реалност

преди 1 година

НИТО ЕДНА държава в света не осъжда употреба на ядрено оръжие от САЩ върху цивилни в Япония!

184

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Войната се води по сайтовете! НЯМА убити, но има много тежко ранени в главата!

183

ООН - реалност

преди 1 година

Само четири държави и Русия отхвърлиха документа осъждащ опитите на Русия да анексира четири региона на Украйна на Общото събрание - Беларус, Северна Корея, Сирия и Никарагуа.

182

Анонимен

преди 1 година

Интересно кой убеди бункерния че украинците го чакат, за да ги освободи

181

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Америкън стадо - така би постъпил украинеца ако е болен русофил като теб - безволев, национален предател, безгръбначен. Но украинците имат силата, волята и топките да застанат срещу тези от които вие русофилите се ужасявате и треперите и да ги бият. Това ви напомня за чест - нещо от което вие сте лишени тотално и го осъзнавате. Именно това е основата на вашия русофилски бяс срещу Украйна, който преминава в шизофренна истерия - чувството за малоценност което украинците ви налагат.

180

До "бг рашистит

преди 1 година

Хайде чети да понаучиш едно друго по история и после пиши!!!

179

Знаещ

преди 1 година

Само да вметна ако в Русия се цитират тези две агенции "Медуза" и "Левада" първо са обозначават като "ЧУЖДИ АГЕНТИ" тъй като са финансирани от министерството за колонийте (Държавния департамент на САЩ) !!! Кога ли у нас шорошойдите ще започнат да се представят за чужди АГЕНТИ !

178

Анонимен

преди 1 година

Урсула ФЛ: В Украйна са загинали през войната 120 000 души! УРсула ФЛ: Сори! Не им е разрешено да кажа това! Все едно не сте ме чули ок??

177

Анонимен

преди 1 година

До до БГ рашистите: "През 1944 в Българя навлезе 3-ти УКРАИНСКИ ФРОНТ" - което беше освободително движение и фашистите се изнесоха. 2+2 = 4? нали, или ти си нацистче и жалиш? не те разбрах?

176

До рашън стадо

преди 1 година

Поддържаш, че украинците трябва до последно да умират за кефа на САЩ???

175

Анонимен

преди 1 година

До 219 И какво? Само не ми ксзвай, че са били украинци! Муахахахаааа!

174

Анонимен

преди 1 година

Мдааа... Отново "Медуза". Дpuc.бъгъ, вие серозно ли ни представяте тези "медузи" за руска медия? Малко срам, малко дистойнство? Едва ли...

173

до БГ рашистите

преди 1 година

През 1944 в Българя навлезе 3-ти УКРАИНСКИ ФРОНТ !!!

172

чувствителна инфо

преди 1 година

Урсата от под клекалото: 100 000 уркаинци нато-еничари са се жертвали за НАТО ценностите. Що го заличиха от изявлението а?

171

Америкън стадо

преди 1 година

Всеки украинец с няколко мозъчни клетки в кратуната ще си бие камшика и няма да се бие заради болните имперски мераци на вашингтонския дедо !

170

Анонимен

преди 1 година

Скоро когато руснаците пробият на фронта в Донбас и се разпадне украинското съпротивление, когато 10 милиона украинци избягат в Европа от студ и глад, какво ще прави ЕС?? САЩ ще остави мазалото на ЕС да сърбат попарата! А днес ще ни разправят как Украйна е победила!!!

169

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия: НЕ отговори - бягаш като гол гей по тъчлинията! ПО-близо съм до руснаците отколкото до наглосаксите! Ти си!