222

Озадачен

преди 1 година

Зеля, помагай, брат, дай някакви доказателства за престъпленията бе, човек! Не искам много, просто неорязани и вдъхващи някакво доверие разкази на очевидци. Щото от началото на войната търся такива и не намирам. Дори и за най-известните престъпления на руснаците (напр. Буча, Харков) намирам предимно свидетелства и улики, че са извършени от твоите хора. За сметка на това за престъпленията на украинците мога с дни и даже седмици да ти прожектирам свидетелства.

221

Анонимен

преди 1 година

Последната радост на БГ русофила е, че в Украйна няма ток и вода. Най големия успех на "великата" руска армия в тая война е че остави милиони хора без ток и вода и срива болници, детски площадки и електропроводи. А на местата където се бият армия срещу армия руснаците ядадт бой. Затова от злоба метат бомби по цивилни.

220

Анонимен

преди 1 година

Ех, тоз лош Путин! Как може от 3 млн население на Киев да удари и починат само трима човека? А добрия Зеленски плаче ли плаче и пак иска помощи!

219

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Споко бе! Нали на рашките са останали още 180 ракети ?! Има-няма още два-три дни на масирани удари и след това, здравей живот !

218

Анонимен

преди 1 година

Този неадекватен наркоман си въобразява,че укрите са "човечеството"?! И има наглостта да се жалва за "престъпления срещу човечеството" ?! Да не си мисли,че сме забравили какви ги вършиха укрофашистите в Донбас срещу мирното цивилно рускоговорящо население! Избиха хиляди дечица,палиха живи хора,изнасилваха,унищожиха стотици хиляди човешки съдби! Дойде времето фашистките бандеровци да си понесат заслуженото! Който сее вятър,жъне бури!

217

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 362. Няма такова нещо като операция на НАТО в Йемен. Гражданската война в Йемен беше предизвикана от Иран.

216

Анонимен

преди 1 година

Нема да се плашите. 15 милиона украинци ще дойдат в Германия за Коледа.

215

Анонимен

преди 1 година

До Минаващ.. Аве , как върви ''операцията '' на НАТО в Йемен ?

214

Анонимен

преди 1 година

Борецът за ''МИР'' , иска оръжие !

213

Анонимен

преди 1 година

Защо в центъра на Киев , украинците запалиха българското знаме ,... или това е беС значение !?

212

Дзивко

преди 1 година

Добре де, то е война, няколко месеца руснаците не пипаха никаква инфраструктура, нещо което примерно САЩ правят още в началото, като цяло НАТО започна да дава оръжие и руснаците почнаха боя както си му е ред, по учебник, оставяш ги на тъмно, сухо и студено..., американците правят същото, ама в Сирия и Авганистан не е важно, интересно скоро Турция гърмя по Сирия и там няма санкции

211

Анонимен

преди 1 година

Гусин гл. Прокурор , Гешев , приберете Брендо , че на тоя да му се избистри глаЪтЪ.

210

Анонимен

преди 1 година

Основното заключение на ISW (Американски институт за изучаване на войната),тоест доклад от САЩ:руските въоръжени сили нанесоха поредна серия от масирани координирани ракетни удари по критичната инфраструктура на Украйна.Украинските сили продължиха контранастъплението в направленията Кременная и Сватово.Руските войски продължиха настъпателните операции в района на Артемовск и Авдеевка.ВС на РФ продължиха отбранителните операции на източния (левия) бряг на Днепър в района на Херсон.

209

Анонимен

преди 1 година

Освен това Небензя каза,че украинските националисти са започнали репресии срещу цивилното население на десния бряг на Днепър.

208

Анонимен

преди 1 година

Василий Небензя в ООН:Повредите на жилищни сгради и цивилните жертви се случват по вина на украинската ПВО, разположена не в покрайнините на градовете,а в самия им център.В резултат на това украински ракети,които са се заблудили и осколки удрят обекти,които Русия не е целела.Той припомни още,че Русия очаква реакцията на ООН за екзекуцията на руски военнопленници и събитията от 2015 г.,при които Крим остана без вода и ток, но на ООН не й пукаше.

207

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПАК ДИЛЪРА НА ТОЗИ НАРКОЗАВИСИМ МУ Е ОМЕШАЛ ЛОШО КОЛУМБИЙСКИЯ СНЕЖЕЦ И НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е!!!!! ЛОШ ДИЛЪР ТРЯБВА ДА ГО СМЕНЯ.

206

Анонимен

преди 1 година

В Запорожка област ВС на РФ нанесоха удари по струпвания на жива сила и техника на противника в Орехово,Степногорск,Темировка,Червон и Гуляйполе. В Днепропетровска област руската артилерия порази цели в Никопол и Марганец.В южния участък на фронта ВС на РФ нанесоха поражения на противника в Херсон,Берислав,Дудчани,Качкаровка,Станислав,Токаревка,Широка Балка,Новоалександровка и Велетенский.ВСУ на свой ред обстрелваха Скадовск и Любимовка.

205

Анонимен

преди 1 година

В Бахмутско направление ВС на РФ отработваха цели на ВСУ в Артемовск,Бахмутски,Берховка,Григоровка,Клещеевка и Верхнекаменски.В донецкото направление ВС на РФ нанесоха удари по позициите на противника в Авдеевка,западните покрайнини на Маринка,Красногоровка и Невелское.ВСУ отново обстрелва Донецк,Горловка,Голмовски и Ясиноватая,пострадала е гражданската инфраструктура.В южнодонецкото направление руските войски отработиха цели в Угледар,Пречистевка,Большая Новоселка,Времеевка и Шахтьорски.

204

gogo

преди 1 година

Номерът е, че с тия медии и ние като народ сякаш започваме да се фашизираме /да смъркаме всеки ден от белото на фашизма/л

203

Анонимен

преди 1 година

Руската артилерия е работила по позициите на противника в селата Гай и Хреновка в Черниговска област, както и в Басовка, Середина-Буди и Ясна поляна в Сумска област.В Харковска област ВС на РФ атакуваха струпванията на жива сила на ВСУ в Бологовка,Ветеринарно,Глубокое,Кудиевка,Огурцово и Стрелечя.В Старобелско направление руските ракетни войски и артилерия поразиха цели в Олшан,Двуречни,Берестовой,Стелмаховка,Табаевка и Макеевка.Украинската армия на свой ред обстрелва Кисловка и Площанка.