60

Анонимен

преди 1 година

Това не е наша война, така че нищо не трябва да даваме. Всеки евроатлантик щом толкова мрази Русия да хваща пушкалака и бегом на фронта. Да вземе с него Асенчо, Кирчо, Лорер, Ристю Мравояда, Ивайло Мирчев - холестерола, каката, тиквата, местанчо, плевнята и разбира се най-големия Натовец с бронираното трабанче соломончо. Ще стискаме палци да станете вечни герои !

59

Аз до 67

преди 1 година

Слабоумен дядя Вова по добре ли е? Ако искаш да те управлява слабоумен дядя Вова чемодан вокзал и Москва. Сигурна съм че до 3 4 седмици ще си и мобилизиран. Лек път пътнико

58

Анонимен

преди 1 година

Вие, натолюбци, не се ли срамувате, че ви управлява един слабоумен вече дядо??? В компаня с една изкуфялла бабка? Не ви ли е срам, че уж великата американска цевилизация е съгласна тези персони да я представят? Наистина ли не ви е срам???

57

смешни

преди 1 година

това ли е най важното нещо за парламента сега,да дадат и малкото останали неща купени с данъците на родителите ни

56

Анонимен

преди 1 година

Те ще го обсъждат до края на последните си дни,както ги гледам с това са заети да обсъждат

55

Майстора

преди 1 година

Ама НЕ ИМ ТРЯБВА БЕ!!!! Нищо нищичко не можем да дадем, на-малките, най-бедните, най-невъоръжените!! Какво ще чакат от нас? Защо тая тема е номер едно от месеци! Защо не спират! Защо за украйна пътуват военни помощи за милиарди от Европа и САЩ, обаче изнемогват без два вагона наше оръжие! Не усещате ли колко безумно подозрително е!

54

къса памет

преди 1 година

помня ,че преди да нарежем големите ракети ФАЩ ни сваляха звезди от небето обещаваха ни залпови системи и още много неща накрая не ни дадоха нищо даже ги нарязахме за наша сметка но те знаят какви меркантилни родоотстъпници ни управляват и колко лесно е да ги купиш И СЕГА НИЩО НЯМА ДА НИ ДАДАТ жалко това вече е края на БЪЛГАРИЯ

53

гф

преди 1 година

На всички русоробчета дето *** тука: Отивайте утре да квичите заедно с вашия Копейкин вожд пред НС където утре на 100% ще се приеме предложението, кво ми ревете тука.

52

Разграждане

преди 1 година

ДА!

51

Анонимен

преди 1 година

Когато България се присъедини към коалицията. водена от САЩ, бомбардаща Ирак, за да свали Саддам Хюсеи, с какви аргументи го направи? Че сме щели да си поличи, милионите, които Ирак ни бил дъжал и ако сме заедно със Щатите, щяло да е по-сигурно! Дръжки! Милионите сме ги отписали вече! Отписали сме и каквото и да е съдействие от Щатите като компенсация. Оптисали сме и десетки страни, с които станахме врагове, откакто сме натовци, а преди търгувахме много добре.

50

Анонимен

преди 1 година

Във никакъв случай.

49

Анонимен

преди 1 година

Дъртия Джо се накарал на зеленото джудже и му отказал помощи, Италия също отказват да пратят шестата пратка оръжия преди от НАТО да извадят кеш или да им дадат нещо в замяна, само тук някви платени коментатори искат да им пращаме за без пари. Две от петте най-богати икономики отказват, а тук правителство на малцинството се чуди как да краде народни пари.

48

марги - християнка

преди 1 година

Национални предатели! Знаем ви имената! Спукана ви е работата!

47

Анонимен

преди 1 година

Да си дойдем на думата.., какво получаваме в замяна на нашето оръжие, това е въпросът който тези комисии обсъждат. Убеден съм че страните които дават оръжие го правят или от страх да не ги подпукат и тях, или от изгода. Това със съчуствието и цивилизованноста, го оставете за наивните. Каква ще бъде изгодата ни да дадем оръжие на Украйна с което тя да бомби руснаците, ще ни върнат земи, ще ни платят в злато.., съмнявам се.

46

анонимен келеш

преди 1 година

Щом Чехия,Полша и Румъния дават оръжие ще дадеме и ние!Иран като дават на джуджето дронове кво?

45

до 35

преди 1 година

Не е много ясно каква газ се получава ПРЕЗ Азербайджан. Газопровод от север, от Уренгой към Азербайджан има отпреди 40 и кусур години.

44

Чук и Гек

преди 1 година

Да се подари, разбира се! Няма да се излагате пред цивилизования свят, я! Децата ви са на Запад и не трябва да се дава повод на Русия да ги доунищужи!

43

Анонимен

преди 1 година

прав беше оня 80%ния за троя.нския кoн в ЕС

42

Анонимен

преди 1 година

Позор за българската държавност е да съдействаме, още поевече, да даваме оръжия за унищоцаване на една от най-големите държави в света и нейната цивилизация. Пълен позор! Никой българин, като е гласувал за някоя партия, не е гласувал България да се възвлича във война. Никой. Тези, които са гласували за ДБ, ГЕРБ, ДПС и искат да сме в кюпа с НАТО-чстребите, го правят ЕДИНСТВЕНО ОТ СТРАХ а собствената си кожа. Срамно наивни са аргументирте, че сме можели да си обновим оръжието,Вижте практиката!!

41

Анонимен

преди 1 година

"Видяла жабата, че подковават вола, па и тя си вдигнала кракът". Не разбирам защо нашите "марионетки" ни въвличат в този конфликт!