91

Доколкото знам

преди 1 година

от русофилите тук, Донецк е руски? Тогава, защо Шахтьор Донецк, който утре ще се класира за елеминациите в ЩЛ, играе в украинското първенство???

90

Fool

преди 1 година

Как да спечелиш, значи да си върнеш заграбената територия? Това не е да спечелиш, а да се защитиш. Медведката май е духал твърде много на другаря Путин. Рашковците вървят по тънък лед, ако треснат атомка всички горим драги русофили дано го схванахте :)

89

Анонимен

преди 1 година

Медведката щом допуска, че Украйна ще победи, вече са загубили войната.

88

Анонимен

преди 1 година

Ей така явно се е затрил и Марс преди милиони години.Земята май върви по стъпките на Червената планета.

87

Анонимен

преди 1 година

Чичко Медведев каза че не го интерисува русофили ли сте русофоби ли сте. Хвърля бомбата.

86

Анонимен

преди 1 година

Руснаците стават сутрин, и викат чакайте да видиме как да изглеждаме страшни щото сме мишkи и май ще ядем дървото. А да ядрените ракети и после се оказва че са си ги наврели oтзaд, и от запека са криви. Другаре вадете ги тия неща от зaдниkа, че не мое се изxодите и плещите глупoсти да ви се смеят всички.

85

Vodka

преди 1 година

Дано и водката да ви стане лукс, дървено човече!

84

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Споко бе, Русия няма да употреби ядрено оръжие срещу Украйна ( за НАТОвските държави това не важи) поради простата причина, че няма да загуби!

83

Анонимен

преди 1 година

Зеленски обяви щети на 40% от енергийната инфраструктура на Украйна.Един човек беше ранен при удар на украински снаряд в село Козинка в Белгородска област.хакер от ДНР хакна контролната програма Delta за украинските войски.Кличко: В Киев всички тролейбуси ще бъдат заменени с автобуси, за да се пести eлектроенергия.Кабинетът на министрите на Украйна освободи Юрий Витренко от поста ръководител на Нафтогаз.Властите на област Херсон очакват да завършат всички дейности по евакуация в рамките на три дни.

82

Анонимен

преди 1 година

"връщането на всички територии, които преди това са й принадлежали" доста си нахален...

81

Наутрален

преди 1 година

Тези територии СА украински и ЩЕ бъдат! Никога не са били руски, дори и по времето докато Украйна е била част от СССР. Що за наглост е след такава незаконна анексия, чрез псевдореферендум (докато хората са избягали) да твърди, че са част от Русия и това е нейната териториална цялост???

80

Анонимен

преди 1 година

Пияндето пак плямпа... Русия загуби войната. Какво следва? 6000 ядрени глави имали. Хубаво, ама от тях 5500 са негодни. Останалите 500 няма на какво да се сложат. Дали има и 10 подобни ракети произведени. Б2 това и чакат. С подкрепата на Ф35 помитат Русия за ден.

79

Анонимен

преди 1 година

Това означава че никой не може да победи държава 6000 ядрени глави *** драскачи пък ако говорим за победи вижте победата на САЩ в Афганистан видимо без ядрено оръжие няма победа дори и за тези големи държави.САЩ победиха Япония със ядрените бомби които пуснаха в Херошима и Нагасаки.

78

Анонимен

преди 1 година

Мендель, ядреното оръжие е в този който всяка вечер оправя женка ти, защото твоето е омекнала и провиснала чушка! Прокълнат да си Мендель, да умреш дано!

77

Анонимен

преди 1 година

Я Витанката да даде прогнози за краха на красная, да са реваншира!

76

Митко USA

преди 1 година

Товарищ Медведев,С тази си логика си готов или за цирка ( клоун) или за лудницата ( луд :))Аз викам че ако Украйна не победи Русия - Русия става заплаха за тях - та по твоята слабоумна логика - Украйна трабва да използва ядрено оръжие срешу Русия !Не не , ако Украйна не победи Русия - Русия става заплаха за целия свят , и следва че целия свят трабва да използва ядрено оръжие срещу Русия,Понимаеш ???

75

Медведьььь

преди 1 година

Само чи, друзья въй панимаете что чденъйх бомби не пали в Украине, они пали във Вашингтон, Лондон, Брюксел... Ну, а для Болгарии мъй пригатовили хорошая новина: Ребята, друзя наши, и за вами мъй спрятали адну бомбичку:))) маленкая такая, как собака Балкан, но харошая;)))

74

Анонимен

преди 1 година

Медведи дори може като барон Мюнхаузен да яхнеш лично ти ядрената ракета и да полетиш към космоса с нея.

73

ХИЧО

преди 1 година

Вече говорят за загуба на войната...На тоя жалък слуга на жужето му трябва само един добър шамар и ще помисли,че е паднала атомна бомба....

72

Капитан Ватенка

преди 1 година

Чакай, чакай, чакай...как така Украйна ще победи великата руска армия, уе!!! К'ви ги бръщолеви Медведя? Нали за 2 дни, после за седмица, после за месец, сега години щяха да ги смажат...А сега ако победили...как така?