80

Не лъжете!!!

преди 1 година

Едно е сигурно. Половината Украйна вече я няма. А останалата е вече по- зле от четвъртият свят. И ще бъде без каквато и да е инфраструктура.

79

Гост

преди 1 година

Тук пък в тая скапана държава кой ни брои.И без това нищо явно не става тук .По добре да ни затрият .Ами жалко за белите държави дето е по подредено ,и инфра структура ,и обслужване ,и стандарт и повечето неща .

78

Знаещия

преди 1 година

Русия е бита карта.

77

глупости

преди 1 година

кви са тия *** симулации бе русия ако може да изстрвля една атмона бомба коиято да работи от съветско време ще е събитие, те нямат дори материали да ги обноват само дрънчат на кухо, от 86 не са правили реален опит

76

до 86

преди 1 година

До Анонимен споко това не е от ваксината а от разговорите с тебе, като го оставиш на мира ще се оправи

75

ядрена война

преди 1 година

при ядренна война с НАТО от русия ще остане една радиоактивна помийна яма, симулацията не отчита ескадрилите от Б52 бомбардировачи свръхвзвукови стелт които могат за секунди да достигнат всяка точка от русия и да нанесат какъвто си искат ядрен удар подземен, надземе, неотронен всякакъв, тази симулация показва при равни сили а силите са далеч неравни русия няма шанс дори за 1-2 удара реално при сегашните технологии с които НАТО разполага

74

Анонимен

преди 1 година

Eдин мой колега прогpaмист се ваксинира миналата година и оттогава вече не е същия. Взимаше 10к заплата, сега е тoтално спрял не знае къде се намира, забравя елементарни неща, напълня мнoго, отпусна се, а преди това имаше нормално телосложение. После ми обяснявайте че ковид ваксините не ти скaпвaли организма.

73

Анонимен

преди 1 година

Всички са знаели за атомните бомби и че няма много такива бомби. Технологията е била известна. Имало е надпревара кой ще направи пръв такава бомба. САЩ години наред след това са разполагали само няколко бомби, едва по късно започват да произвежда повече, но тогава вече и СССР са имали. Бомбите не са били предназначени за Япония, а за Русия, в Япония е било само "демо", както и сега използват украинско месо. Не са ударили Русия защото са имали само няколко бомби.

72

Анонимен

преди 1 година

Дори японския император след това признава, че Япония е капитулирала защото беше разтромена от Русия и Монголия в Манджурия, а не заради атомните бомби.

71

78 и ти си за

преди 1 година

резерват, или...зарзават ти е вПимпонката.

70

Случаен минувач

преди 1 година

До този под менА бе съмнявам се японското разузнаване да е знаело, че американците нямат много от тези бомби.

69

Споко

преди 1 година

Споко, няма да има война, защото никой не иска война. Аз до сега не съм чул някъде да има война, това е безмислено, как може да има война, като никой не иска война.

68

Анонимен

преди 1 година

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население(целенасочено, да сломят морала), много по-страшни от атомните. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в историята. Японците изобщо не са се впечатлили от атомните бомби защото са знаели че САЩ нямат много от бомби. Бомбите бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради бомбите или САЩ, а след манджурската операция, където Русия разгроми Квантунската армия.

67

Анонимен

преди 1 година

САЩ са почти изцяло заличили кренното население на Северна Америка малкото останали са ги вкарали в резервати.

66

Анонимен

преди 1 година

При стратегически ядрен удар срещу ЕС и САЩ за минути, не за часове ще умрат в САЩ 350 милиона а в ЕС 600 милиона. Ако САЩ ударят Русия жертвите ще бъдат десетки милиони, но Сибир ще остане цял с природата, водите, горите, полезните изкопеми, енергиите и природните богатства. САЩ и ЕС ще бъдат превърнати в пустини от разтопен бетон.

65

Анонимен

преди 1 година

Добре, че сме далеч от Лондон и Вашингтон, които ще ги целят първи, като центрове за взимане на решения.

64

Анонимен

преди 1 година

Като си помисля, че САЩ са набивали в главите на хората как техните ядрени бомби над Хирошима и Нагасаки били донесли мир и ми настъпва косата. Това нагло поведение е непростимо.

63

Случаен минувач

преди 1 година

До 72Прав си, като се замисля. "Световните господари" - хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки, не искат такава голяма численост на населението. Затова измислят вируси, не им се получи, както искаха, сега обмислят други начини за редукция на хората. Да остане 1 милиард - златен. Те могат без нас, имат си технологии за всичко. Искат освободена от плебса планета.

62

Слава Россиаа

преди 1 година

САЩ са убили над 100 милиона цивилни само в Ирак и Либия!! И то за по-малко от 1 година. Това е чист геноцид налаган от САЩ, НАТО и запада!!

61

Анонимен

преди 1 година

Няма да има ядрена война защото е безмислена. Целия фарс с измисления вирус приключи. Вaкcъpите не ги ли виждате как изcъxват и и организма и мозъка им се paзпaда.