29

Анонимен

преди 1 година

До Факт А ценностната система на диктатора каква е? Когато има протести за нещо ги бият по улиците, а те ще отидат да се бият за неговите болни амбиции?

28

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията приключи. Сега започва демобилизацията.

27

Вълканов

преди 1 година

Всичси тия бегъэлци са артисти, певци - щурците бягат, нека мравките ходят на война. Те "бардовете " искат да останат за да възпеят героичните подвизи на мравките. Ако нещо станне с България, същото ще е при нас.

26

Абе

преди 1 година

До Ха-ха Много ми е интересно, ако в България обявят мобилизация, ти от зърното, или от плявата ще си? Просто хората не искат да воюват заради имперските амбиции на Путин, още повече, че руснаци и украинци имат по-особена връзка. Между тях има много приятелства, смесени бракове и деца следствие на такива.

25

Анонимен

преди 1 година

До Бай ДрънА де, но щем не щем ни замесват, а уж бехме незначителни :))

24

Бай Дрън

преди 1 година

Българите също казваме, че това не е нашата война, но какво да правим? Днес повечето млади българи са готови да си извадят червени паспорти и да напуснат ЕС заради риск от мобилизация. Това не е нашата война, ние нищо не дължим на Украйна и особено на Щатите.Само че ще ни вкарат в не и да ви видя тогава драскачии, какви ще ги пишете.

23

Анонимен

преди 1 година

20- НИКОГА НЕ МОЖЕМ ДА НАПАДНЕМ НАШИТЕ КОМШИИ- ОТВОРИ НСИ И ВИЖ КОЛКО МНОГО ГЪРЦИ И ТУРЦИ ИДВАТ ТУК В БЪЛГАРИЯ, А СЪЩО И НИЕ СИ ХОДИМ ПРИ ТЯХ- ПОСРЕЩАМЕ ГИ И ГИ ИЗПРАЩАМЕ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО, СЪЩОТО Е И СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ- НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА НИ СКАРАТЕ- НИКОГА НА БАЛКАНИТЕ НЯМА ДА ИМА ВОЙНА- ВИЖТЕ КАКВО НАПРАВИ ЕРДОГАН- ХОДИМ ТАМ С ЛИЧНА КАРТА.

22

АнонимеН

преди 1 година

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИЗБИЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНДЕЛИСТАН ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! ТЕ ВСИЧКИТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА РЕЖИМА ОТ ГОДИНИ И СА С ВЛЕЗЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И СИ ГО ЗНАЯТ! ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНДЕЛИСТАН Е С ВЛЕЗЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ОЩЕ ОТ КАКТО БЕШЕ АНЕКСИРАН КРИМ, А ФАЩ НЕ СИ ИЗПЪЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ПО ДОГОВОР, ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА УКРАЙНА И ЩЕ ГИ ЛИКВИДИРА ВСИЧКИТЕ!

21

Анонимен

преди 1 година

Не знаеш дали утре ще си промени мнението, така е при диктаторите :))) Те също си мислеха, че България е губерния за тех, но ние сме много криво племе :)))

20

Факт

преди 1 година

Бягството от мобилизация е признак за нисък към липсващ морал. Ама на запад такива ги харесват. Крива ценностна система.

19

Наблюдател

преди 1 година

Виждам колко урки се скриха от зеленски в 5 звездните хотели а Българите от наводненията данъкоплатците страдат за тях няма дом и подслон !!!

18

АнонимеН

преди 1 година

До Ха-ха/ ТАКА Е ГО-ВЕДО МРЪ-СНО ПРОКЛЕ-ТО! ЗАЩО НЕ СИ ОЩЕ НА ФРОНТА ТИ БЕ ПРОКЛЕ-ТИЬО МРЪ--СНА УРО.Д--ЛИВА

17

анонимен

преди 1 година

Ако бунтът стане масов, войната ще свърши Най-адекватното твърдение!

16

Анонимен

преди 1 година

Например нападаме Турция, Гърция или Сърбия, требва ли ни морален кодекс, който винаги сме показвали през многото войни които сме водили ? Явно не ни требва според русофилчетата :)))

15

АнонимеН

преди 1 година

До стар чвор/ РУСКИЯ ХРИСТИЯНСКИ ЦАР КОЙТО БЕШЕ УБИТ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ НА ПОТИН, СТАЛУН ЕНД ЛЕНУН. ВСЕКИ КОЙТО ПОДКРЕПЯ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ Е АБСОЛЮТЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯЩ УБИЙЦИТЕ НА СПАСИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЛИЦЕТО НА ХРИСТИЯНСКОТО ЦАРСКО СЕМЕЙСТВО ОСВОБОДИЛО НИ!

14

Анонимен

преди 1 година

Руснак, дори и добре да живее, един ден на вратата му почуква путин!

13

Ха-ха

преди 1 година

Мобилизацията свърши бе, мърлячи! А слабохарактерни добитъци, бягащи от отговорност винаги ще има. Сега в Русия отделят зърното от плявата, а плявата избяга зад граница. Майтапът е, че не ги щат ни в Русия, нито на запад.

12

Евтина пропаганда

преди 1 година

Айде е..почна се с анти руските статии от рано сутринта. Писарушките от Днес бг ще се избият кой да лапне грантовете на Козяк. Авторката заработи няколко пробити долара. Но трябва да измисли нещо сама а не да преписва от Долно Зеле като папагал. Да видим до края на деня колко статии оплюващи Русия ще изплюете ? Между другото какво става с тока парното и Интернета в Оокрайната....

11

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, че това е грандоманската война на Путин, те крепостните само гледат как да оцелеят :)))

10

Анонимен

преди 1 година

Междувременно вчера в 14:00 приключи обучението на мобилизираната армия, а вие още ми пишете как се били криели.