47

Анонимен

преди 1 година

До 42. А не са ли?

46

Анонимен

преди 1 година

Не по-токсични от вас Венко! Дойдохте от нищото и се насмукахте като кърлежи с парите на народа! Само за 6 месеца ни обезкървихте, но сте нагли и искате още да точите! Стига вече сте се извинявали с ГЕРБ!

45

Анонимен

преди 1 година

До 35. Не съм разбрал, че "тиквун" се е върнал на власт и управлява в момента, за да сваля цени. Не е ли радефф със служебен кабинет?

44

Някой

преди 1 година

Правителството на Харвардските измамници го свали Чалгата , като директно заяви, че тия крадат в несвяст! Трифонов директно си го каза, че вървят едни милиарди заеми, а в държавата пари няма! ГЕРБ само подкрепиха вота! Така че ПП-тата ги свали собствената им корупираност, крадливост и арогантност! Дори и Тоя, който ни ги натресе в политиката, се разграничи от тях;

43

Анонимен

преди 1 година

Този парламент или ще излъчи силно правителство, или Промяната ще бъде Продължена от Радев. Той ще направи това, което партиите не искат, защото такива са правилата, които сме приели. Радев не е моят избор, избраха го Кирчовци и Асеновци, но конституцията му е определила тази роля - дала му е властта, когато партиите не могат да се справят помежду си. Ако ПеПетата не са разбрали това, значи напразно са давали пари за образованието си.

42

Анонимен

преди 1 година

Борисов не е готов на най-важното. Да признае, че през неговото управление се въведоха порочните практики при усвояването на средства от ЕС, харченото на бюджетни средства и възлагането на обществени поръчки, т.е. пандемична корупция, която е най-големия бич за България. За корупцията нито дума на обширната пресконференция, а каза и да няма персонализация. При тези условия няма как ПП да се съгласят, съгласят ли се - отиват в историята с 200 км/ч.

41

Анонимен

преди 1 година

След като по думите на Борисов, правителството на Продължаваме промяната и Да, България "счупи" държавата, защо толкова се натиска да прави коалиция с тях? Някой ще вика ли втори път майстор, който вместо да му оправи колата, я е развалил още повече?...

40

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ бутнаха редовно избраното Правителство на България, а сега се чудят какво да правят. Страхливият похотливец пак се скри в дупката си.

39

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ се наиграха бутнаха харвардите, но сега нещата се обърнаха и няма да има правителство,но дори и да има правителство ще го бутнат и то ще изкара някой друг месец,а на следващите избори дори и гласувалите за ГЕРБ чиновници и роми няма да гласуват за тях. Харвардите и другите партии да правят кампания за следващите избори

38

Анонимен

преди 1 година

Ако ще се обединяваме с ГЕРБ, ще делим ли плячката им по равно? Боко ще раздели ли пачките и кюлчетата?

37

Новата патерица

преди 1 година

Който е следил отблизо изборите знае, че до 17 ч тоя имаше 2.1%. Беше дори зад ИТН и след това само за 2 часа му напомпаха резултата до 4.6%.

36

Анонимен

преди 1 година

Е как бе, нали ГЕРБерастията ни убеждава как снимките на голия тумбак сред кюлчета, пачки, пистолети, уиски и презервативи били монтаж?

35

Анонимен

преди 1 година

Преди месец нямаше проблеми да съборим редовно правителство и да предизвика предсрочни избори, нямаше кризи, нямаше война?! Сега голям проблем да има избори! Що така бе Лойко, прозрачен си! А за хората от ТВОЯТА партия няма нужда да говорим,хора без мнение и достойнство, доказано във времето *** галиш ги по главите като немски овчарки. Никога повече герб и бб +дпс

34

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ+ДПС+ВЪЗРАЖДАНЕ имат достатъчно депутати да съставят кабинет. Така както се обединиха и бутнаха Редовни избраното Правителство на България, нека сега да поемат отговорност и да управляват заедно.

33

Анонимен

преди 1 година

То обединение имаше но ГЕРБ активираха подпартията си ИТН и го разтуриха. Сега да се оправят що ревът

32

Анонимен

преди 1 година

Щом герберастите вият за коалиции, значи знаят, че на следващите избори ще загубят

31

Анонимен

преди 1 година

Всъщност политическата криза у нас се нарича Бойко Борисов, колкото и големите медии и анализатори да се правят, че не го забелязват. Той трябва да е на подсъдимата скамейка, както се случва с министри, премиери и президенти в други европейски страни. Има за какво.

30

Анонимен

преди 1 година

Поигра си 12 г. налудува се за наша сметка и той и шайката му! Дойде време за плащане на сметката! Този път няма да сме ние! Аз , Аз , Аз съм велик , Аз туй , Аз онуй , а на народа един х..!

29

Анонимен

преди 1 година

Е как бе - нали Тиквун направи бензина по 1.50 и олиото по 1.80. За каква инфлация говорите?

28

до 18

преди 1 година

чичо ти Борисов дойде, като се разбраха какво ще стане с КТБ (една институция за осветяване на рушветите) и си тръгна като Черепа стана наугоден, и в двата случая Дебелия Магнитски беше там. Но нека не забравяме за Руменчо, ГЕРБ, БСП и ДПС дето бият чело пред Митрофанова.