40

Анонимен

преди 1 година

За какъв морал говорим, като ВСУ разказват руския бедняк?! Какъв морал да имаш, като цял цивилизован свят е срещу теб, а оръжието ти е от диктатура като Иран, КНДР и подобни тотални аутсайдери?!

39

анонимен келеш

преди 1 година

Само в Дисципа не можаха да ме вкарат едно време комуненцата долни.Смених 3 поделения през периода 90/92 и навсякъде ме убеждаваха разни плешиви майорчета и капитанчета,че Гърците и Турците са ни врагове заедно със САЩ:):):)На всичките им казвах,че са ми през оная работа:):):)И тогава навън ме чакаха много пари:):):)Уволних се Ефрейтор:):):)Още тогава им пусках Металика по радиоуредбата сутрин за закуската и развода:):):)

38

Белгород

преди 1 година

Стелтподводница???

37

Чалгарин дудаев

преди 1 година

ПУТИН ДА ЦЕЛУВА НА ЧЕЧЕНЕЦА САС ГОЛЯМАТА БРАДА И МАЛКИЯ ..МУСТАК...ПРОЦЕПА МУ ИЗОДЗАДЗЕ..БЕЗ ДА ПРОНИКВА

36

Alex

преди 1 година

Нескопосан превод на статия за краварски медии. Дано Путин скоро пусне Бомбата.

35

Анонимен

преди 1 година

Вагнер - дяволски изчадия ,руски *** .Ще бъдат избити до крак от украинските войски .Това вече се случва всеки ден ..

34

Анонимен

преди 1 година

Даже може да се напише сценарий..., също както капитан от ВВС командва мото-стрелкова дивизия и убива продемократични претестъри през 91...

33

Анонимен

преди 1 година

НАТО може да унищожи Русия за два дни ,без да използва ядрено оръжие !!! Само със сто СТЕЛТА ,няма да остане нито един руски войник и нито една ВОЕННА база ....Това ,ако Кремълските чугунени глави ,не го знаят ,ще коства съществуването на Русия ...

32

Българин

преди 1 година

Дежурната нощна пропагандна статия. Сметки трябва да се плащат ...

31

Анонимен

преди 1 година

Не знам какви пари се заплащат на наемниците от Вагнер,ама един *** редник на срочна служба или мобилизиран получава месечно 163000 рубли или еквивалента на 2500 долара,нагоре по ерархията заплащането се увеличава!За унищожението на самолет,хеликоптер, танк,БТР и друга техника има допълнителни бонуси които почват от 100000 рубли и стигат до десетки милиони рубли!

30

анонимен келеш

преди 1 година

България-НАТО!Е тва е истината колкото и да рИвЪт тук руските тролейбуси:):):)

29

Taliban

преди 1 година

ОТ АЗИА СА. ОКУПАТОРИТЕ И ТАМ ЩЕ СИ ОСТАНАТ. НОВИТЕ ГРАНИЦИ НА ЕВРОПА СА СТАРИТЕ.ВЛЮЧВАЩИ КРИМ.

28

ХоХоХол

преди 1 година

Камъните падат, падат от небето... Падат и ракети... и еврото пада... и Меси пада за дузпа...

27

До 23

преди 1 година

До ZХаха, ваткенкевие всички живеете в паралелна вселена. Путинова вселена, която няма общо с реалността.Като го гътнат своите джуджака..ще ви видим какво ще говорите.

26

анонимен келеш

преди 1 година

Вагнера един път в Сирия станаха на пържен паламуд около 500 бойни единици кашик с няколко томахоук доколкото си спомням:):):)

25

Бай Х

преди 1 година

В бг информационните сайтове ни заливат с евтина американска пропаганда. Не мога да разбера за това ли им се плаща или са просто наивници лишени от трезво чувство за оценка и анализ на мейнстрийма. Лошото е че объркват част от родните маргинали, та чак до там ГЕРБ да са отново първи, ПП втори а ДБ даже в парламента.

24

Анонимен

преди 1 година

Моят дядо в момента е на 97 години, с отлична памет, спомня си, когато е участвал във ВСВ, бил е само на 20 години, записал се като доброволец, пратили го в Унгария да се бие. Обаче се уплашил, Вика, изкарах един ден и да ме няма. После го наградили с медал за храброст и станал партиен секретар на околията.

23

Анонимен

преди 1 година

Освен морала падат и киселите краставици.

22

Z

преди 1 година

До Ицо: Когато му дойде времето, Ице. Тогава ще превземем Украйна. Цялата. Без остатък. Нека първо Евросъюзът се срине, а после и Украйна си я вземаме. Още малко остана, не бъди нетърпелив, моля те!

21

Ха ха

преди 1 година

Стига бе , аз не вярвам :)