170

Анонимен

преди 1 година

Какви загуби? Я някой да ми напомни на чия територия се водят бойните действия.

169

СОРОСЧЕТА

преди 1 година

До американофилите - кон се управлява само с помоща на юздечки а за да имаш юздечка трябва желязо което се добива от желязна руда !!!! Отделя се желяхото от рудата и тогава се появява Fe от което се прави ЮЗДЕЧКА ! Вие сте с дълги шиии и трудно ви стина до мозъка и даже не разбирате защо пиша именно за желязото ! Вие даже не знаете къде е имало и има желязо от което се прави оръжие и да стреите имат метал ! къде има антрацит ! къде има доммени пещи а сте тръгналли да обсъждате РУСИЯ !!!

168

Факт

преди 1 година

Бият се срещу НАТО, ама в Украйна няма нито един натовски войник, нито един натовски танк, нито един натовски самолет. Ако имаше, досега жив руснак да не е останал.

167

Анонимен

преди 1 година

Отношението на БВП на САЩ и Русия е 12.5, а отношението на брой милиардери е около 7. Ясно е, че олигархите са ограбили народа в Русия.

166

Анонимен

преди 1 година

До 181..Както казах Русия е сравнима по икономика с Италианската.Колко милиардери има Италия?...Китай и Индия не ги брой.Те двете имат някъде към 3 милиарда население

165

Анонимен

преди 1 година

Kaк срещу НАТО бе бате биете се срещу украинската армия, те и сърбите си мислеха че се бият срещу НАТО и мaчкaт - докато наистина не се сбиха с НАТО. Всичко приключи много бързо.

164

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 180 - А да не е започнала - дава оръжия , дава пари , дава сателити , разузнавания , движи военните операции , изготвя плановете . Ама не е започнала

163

Анонимен

преди 1 година

Я руските медии на фронта, марш!

162

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 171 - това е топ 10 на страните с милиардери -------- >>> United States - 724. China - 698. India - 237. Germany - 136. Russia - 117. Hong Kong - 71. Brazil - 65. Canada - 64. Като знаем населението на САЩ и Русия , ами Щатите пак са на първо място по неравенство на населението. Изпреварват Русия. Канада също минава Русия

161

Анонимен

преди 1 година

За сведение на руския слугинаж - НАТО не е почнала още да воюва.

160

Пловдив

преди 1 година

Пропукват се,само в главите на празните и облъчени герои,Русия,си е направила сметката,за всичко което,ще последва,и хляба,и, сиренето,и ножа,е у тях.Поставиха Европа на колене,която е потърпевша,(Америка трябваше да е в партер),Целуващи *** има навсякъде.

159

русофил

преди 1 година

Путин губи войната с НАТО -факт! То и истинска война няма! Само лигавщини. Скоро фашагите ще влязат и в Донецк даже ...

158

Анонимен

преди 1 година

До Четающ русороб ПРЪЦ ПРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЦ

157

Анонимен

преди 1 година

забелязох как америкафите мрязът истината , че ГЕРМАНИЯ Е НАЙ НОВАТА КОЛОНИЯ НА САЩ - Г-Я е вече страна без производсто и е обречена на мизерия и глад което вече е и е факт - МИТИНГИТЕ ЩЕ РАСТЪТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ

156

Анонимен

преди 1 година

До 170...Ами как да ги победи Наполеон руснаците като те бягат като пилци из поляните им.Как да ги срещне.Пред Москва правят опит да се правят на модерна войска и Наполеон им показва класика.От там нататък той влиза в Москва и никой не вижда.Ни войска.Ни Путин Ни Мутин.

155

Анонимен

преди 1 година

Да в Русия инфлацията е по голяма от 17 процента и там никой не съветват. Директно изпращат на фронта.

154

Четающ русороб

преди 1 година

Московский комсомолец, Комсомольская правда, Известия, Российская газета, Коммерсант, Труд, Московские новости, Независимая газета, Новые Известия, Правда, Красная звезда - орган на товаришчите от Министерството на Отбраната на велика Рассия, Московская правда, Аргументы и факты, Новая газета и всички останали в хор повтарят, че Рассия губи войната и всичкото солдат бяга колкото може по-бързо. То вярно, че русофилите са едни от най-незнаещите руский, но гъзетниците ги превеждат и на Инглиш.

153

Анонимен

преди 1 година

До 167....Русия има най много милиардери като съотношение.И това не е от икономиката им.А от грабежи на природни богатства.От кражби е .От народа е.Не сравнявай живота на западняците с руснака.Немеслимо е..

152

Анонимен

преди 1 година

американофилите се правят на умни и обсъждат битката в Москва кхдето Наполион губи -губи от хитроста на руснаците е най вярното - пускат да влязът но никой не излиза жив !!!!!!! ПОБЕЖДАВАТ ТЕЗИ КОИТО СА ИМАЛИ ЖЕЛЯЖО И ВЪГЛИЩА ЗА ДА ПРЕВЪРНЕ РУДАТА ЖЕЛЯЗО ТРЯБВА ТЕМПЕРАТУРНА ОБРАБОТКА ! ЗА ДА ЯДЕШ ПУКАНКИ ТРЯБВА НЕ САМО ЦАРЕВИЦА НО И ТИГАН И ПЕЧКА ! ДА ИМАШ ТРЯБВА И ЮЗДЕЧКА БЕЗ КОЯТО КОНЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА - ИСТОРИЯ НИ ЛЪЖЕ И ЗА ЧИНГИС ХАН - ЗАЩОТО НЯМА ЮЗДЕЧКИ ИЛИ ПОЧИ 10 000 Fe 100000 руда

151

Анонимен

преди 1 година

До 166...Питай какво ядат руснаците.