358

преди 1 година

Накратко-наемниците на Русия са около 200 000. Украйна е мобилизирала стотици хиляди, имат най-доброто оръжие, плюс неограничено финансиране от запада. Не е въпрос дали ще си възвърне териториите, а дали ще спре до старата граница. Без с ъмнение-премине ли украйна старата граница, у,сия ще обяви мобилизация, и тогава ще стане страшно -като във втората световна война. Напомня,че Москва не бомбандира Киев-а има русурс да го направи. Украйна не бомбандира руски градове-а вече може.

357

Блиц новина

преди 1 година

Генералният прокурор на самообявената и призната от Русия "Луганска народна република" (ЛНР) е убит при експлозия в прокуратурата на града, съобщи ТАСС, като се позова на собствени източници.

356

Второ място!

преди 1 година

Путин пита Шойгу - как идет война на Украйне?Шойгу отговаря - держимся, второе место!

355

Анонимен

преди 1 година

Американски военен бюджет - 750 милиарда долара. Руски военен бюджет - 90 милиарда долара, но 80% от 90 милиарда се крадат от Шойгу и руската военна върхушка за вили и яхти в чужди страни, за воаяжи къде ли не по света, за пиянство и разгул. Три метреси на Шойгу, все яки тьотки се сдобили с генералски пагони, награда за сексуалните им умения.

354

Анонимен

преди 1 година

До 395 "Според вас нормално ли е в 21ви век да има война в Европа и в нея да умират десетки хиляди млади хора... ?" С какво Европа се отличава от останалите континенти?Или ти смяташ ,че европейците са по-висша раса? Защо визираш само Русия и Украйна? Не споменаваш нападенията на Армения от Азербайджан, на Палестина от Израел, войната в Йемен. Турците ,израелците и САЩ нападат все още части в Сирия. И още много други примери.Или ти се възмущаваш само на случаите които са против политиката на САЩ

353

преди 1 година

Не виждам как Русия ще задържи регионите си в една държава, в средносрочен план. Вероятно ще остане само Русия-в линията до Санкт Петербург и излаз на северния ледовит океан, както и безлюдните Северните частни на Сибир.

352

123

преди 1 година

Виждам, че много от нашите русофашисти вече са усетили накъде е задухал вятъра. Хайде, хаирия да е! :)

351

Анонимен

преди 1 година

Тази война е грешка. Огромна. Народите ,държани със сила в Руската федерация видяха,че Москва е слаба, в добавка-Русия има снаряди за около 6 месеца, а производството не компенсира изстреляното. Не одобрявам разпадът на Русия, защото това ще е свързано с огромни драми навсякъде по света. Но вече не може да бъде спряно.

350

Анонимен

преди 1 година

Отоговорът на Русия - Бегом към Москва!

349

Анонимен

преди 1 година

Мноо простт народ, ако си мисли че Путин започна войната. Запада започна войната подкокоросвайки tъпите Укропитеци да предоставят терени за Натовски и Американски бази. Путин просто им каза че тая няма да стане! Същото би се случило с Мексико, ако те тръгнат да предоставят терен за Руски бази. Разликата щеше да е че в този случай нямаше да е окупация а демократично избиване на Мексиканци.

348

неизбежно е

преди 1 година

Масква да сключи сепаративен мир. Да предаде Воронеж, Ростов на Дони тн на Украина.

347

Baj huy

преди 1 година

Само погледнете какъв бюджет отделят САЩ за армията и колко отделят Расия на година и ще ви стане ясно какво е състоянието на двете армии,всичко друго е някакви фантазии!

346

Анонимен

преди 1 година

Масова мобилизация е невъзможна, защото ще започнат бунтове, а и някой трябва да произвежда, за да я храни тая войска. Масиран обстрел - донякъде, защото не остана с какво. Тактически ядрен удар е равносилен на изпепеляване на Русия за часове, а вероятно и на целия свят. Все някой по командната верига ще се сети, че не му се умира, а и има семейство и ще изпрати в ада идалия заповедтта. Така че...

345

Анонимен

преди 1 година

Путин обиделся на шойгу / В росармии одни жулики-- гледайте в ютуб

344

Някой

преди 1 година

До антикомунист☆☆☆☆☆ Има,има и по лоши.Когато дойдат и ти резнат тъпата глава защото гледаш телевизия ще разбереш.

343

Анонимен

преди 1 година

Може да всичко но Русия се разпада!Това ще е дълъг и много болезнен процес свързан с страшна криза сред руското общество!

342

Анонимен

преди 1 година

ГИРКИН в шоке от успехов Украины -- Гледайте в Ютуб

341

Анонимен

преди 1 година

Гледайте в Ютуб--Гиркин о генерале армии рф: Ты подонок!

340

Анонимен

преди 1 година

Такава голяммм ферман проукрофашистки без никакво съдържание ! Нито мобилизация ще има, нито ядрен удар. Укрофашистите ще бъдат унищожени бавно и сигурно.

339

Съвет от дядо

преди 1 година

Руснаците да го вържат тоя веднага.Натисне ли червеното копче , Русия изчезва.