55

До Вангелис

преди 1 година

Колебая се, дали ако те видя наживо бих те наплюл в лицето, или просто бих ти се усмихнал пренебрежително :D

54

Русия

преди 1 година

лека полека се превръаща в една китайска провинция. Също както е С.Корея.

53

Разликата между

преди 1 година

Раша и Китай е от земята до небето. Китай е 10 пъти по-голямо населенмие е 14 пъти по-голяма икономика. За какво говорим изобщо? Путин може само да му връзва връзките на Си Дзинпин.

52

Кмета на Бургас

преди 1 година

Отворете обяви за работа на болницата в Регенсбург, Германия. Медицинска сестра стартово 3200 чисто, без нощен труд и бонуси. Малко повече от колкото сестра във Видин примерно. Уж сме в равностойния запад.

51

Алекс

преди 1 година

Какво представлява стратегическото и всеобхватно партньорство между Русия и Китай.Китай получава евтини газ и нефт,и пазар за продукцията си.Русия получава сладки приказки и потупване по рамото.Китайците не дават технологии и оборудване защото не искат да си развалят отношеният със Запада.Там е основния пазар за китайската продукция.

50

Сенатор Маврос

преди 1 година

РОССИЯ ВСЕ ОЩЕ Е МНОГО СИЛНА ВОЕННО, НО ТОВА НАМАЛЯ БЪРЗО....ДОРИ ИМА ИНДИКАЦИИ ЧЕ КОНВЕНЦИОНАЛНО-ВОЕННО , ТОЕСТ ТРАДИЦИОННО И НОМИНАЛНО, РОССИЯ СТАВА ЗА СМЯХ, И ДОРИ НЕ Е В ТОП 7 НА СВЕТА ПО СИЛНА АРМИЯ..НЕ ГОВОРЯ ЯДРЕНО, АТОМНО И БИОЛОГО-ХИМИЧЕСКИ ...ГОВОРЯ ЗА СТАНДАРТНО ПРИЕТИТЕ НОРМИ ЗА ВОДЕНЕ НА ВОЙНА..БЕЗ ЕКСТРЕМНИТЕ ЯВЛЕНИЯ КАТО БИОЛОГИЧЕСКИ ТЕРРОРИЗЪМ, , ХИМИЧЕСКИ АТАКИ И АТОМНИ БОМБЕНЕТА...РАШИЯ ВЕЧЕ Е ПО СЛАБА ОТ НИГЕРИИСКАТА АРМИЯ, КОЯТО НИГЕРИЯ Е 220 МИЛЛИОНА..А РАШИЯ Е 144 МИЛЛИОНА.

49

Задушаващо тръшване

преди 1 година

Китай ще ги задушат в прегръдката си. Азиатците така действат.

48

Анонимен

преди 1 година

с гейтаците "партньорството" беше 10 пъти по-неравностойно

47

Путинист

преди 1 година

Аз ще съм по притеснен ако ме харесват западните държави,значи нещо много лошо трябва да се е случило с мен :)

46

Кой казва това?!

преди 1 година

Младши партньор? Може би. Руската държава е основана след българската, докато Китай си има държава едва ли не от края на последната засега ледникова епоха. Все пак, не е известно китайски външен министър или друго упълномощено лице да е бил за няколко часа в Москва, за да проведе строева подготовка на руски държавен глава или министър председате и да им нареди Русия да спре изграждането на някоя атомна електроцентрала или някой язовир, или пък да спре да изстрелва спътници около Земята.

45

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости,Русия има промишленост за горива още от преди сто години, това им е традиционен бизнес на руснаците.Тези си въобразяват, че Русия чака само на тях за разработки за тръби.Години наред тероризираха Русия,убиваха руснаци, заграбиха им и териториите на влияние, които бяха компенсация за жертвите от ВСВ, откъснаха и руски тертории, какво очаквате да направи Русия,след този терор? Естествено, че ще промени държанието си.Путин не предлага нищо лошо през 2008 г., предлага ООН да управлява

44

ф

преди 1 година

Си може след по-малко от месец да е политически труп или да стане вечен вожд. Китай си имат достатъчно проблеми в държавата за да се занимават с Русия в момента. КПП е пред колапс, доверието на хората е спаднало рекордно, вече не могат просто да ги трепят и колят тия протестиращи и изглежда каманизма ще бъде чао-чао

43

K0rNELA

преди 1 година

Китай и Русия как по-точно го виждат това тяхното? Щото ако не беше запада, да не кажа САЩ, какво щеше да се произвежда толкова в Китай? Отделно, Китай са един от основните кредитори на САЩ, едва ли ще искат да останат с празни ръце. Бай Си е хитър и находчив. Трябват му евтини енергоносители и това е перфектния момент. Колко устойчиво е това е друг въпрос. Колко време ще е необходимо за изграждане на транспортни връзки между двете държави е съвсем различен въпрос.

42

Анонимен

преди 1 година

Мале много ми е тьпо така за Путин като пишете такива статии! Представям си го един такъв дребен, опърпан мушморок, как подсмърча до батко си Си! Плаче ми се...

41

Путин

преди 1 година

сега се обяснява като бременна осмокласничка пред баща си... :D

40

мдаа

преди 1 година

Но е партньорство. Докато наглосаксите са свикнали само да колонизират и изсмукват богатствата на васалните територии. Говорите ми за BFF, но това както казвате в глобалната политика го няма, а на запад изобщо липсва на всякакво ниво. Там важат само интереси и то техните интереси, останалите няма думата.

39

МВР вижте се

преди 1 година

От МВР не корумпираните полицаи биха ли обяснили защо Сръбските ПОЛИЦАИ от Белград и Ниш се подиграват на Българите и от къде знаят че сме Българи!? МВР защо ни следите в Европа!?

38

Си

преди 1 година

Китай е готов заедно с Русия да изведе света на пътя на устойчивото развитие, каза китайският президент Си Цзинпин на среща с Владимир Путин.Пред лицето на колосалните промени на нашето време в глобален мащаб, безпрецедентни в историята на нашето време, ние сме готови с нашите руски колеги да дадем пример за отговорна световна сила и да играем водеща роля, за да поставим толкова бързо променящ се свят по траектория на устойчиво и положително развитие, каза китайският лидер.

37

МВР вижте се

преди 1 година

От МВР не корумпираните полицаи биха ли обяснили защо Сръбските ПОЛИЦАИ Белград и Ниш се подиграват на Българите и от къде знаят че са Българи!?

36

Анонимен

преди 1 година

До 27:Мхм...луди.А пък в коментарите пишат да се мятали атомни бомби.Нали и ние ще измрем бре...Близко сме.Изперкали.