135

Край

преди 1 година

Това пък БВП ми е любимо. Като ни е толко висок БВП що не издават българите от Украйна тук. Хем война се води. Задавате ли си въпроса. да ви имам БВП.Като Русия има по-малко БВП от Италия що стръска света с продоволствена и енергиина криза. Италия дали го може.

134

Класация БВП 2021

преди 1 година

Абсолютна стойност на брутен вътрешен продукт в USD за 2021г. :1. САЩ 21,8 трилиона долара.2. Китай 12,04 трилиона долара3. Япония 4,9 трилиона долара4. Германия 3,9 трилиона долара5. Великобритания 2,8 трилиона долара6. Индия 2,8 трилиона долара7. Франция 2,7 трилиона долара8. Бразилия 2,1 трилиона долара9. Италия 2,0 трилиона долара10. Канада 1,99 трилиона долараРусия е извън Топ 10 на 14 място. Следват Южна Корея, Австралия, Испания, Русия, Мексико и Индонезия. Всички те обаче по БВП на глава от населението са далеч пред Русия.По брутен вътрешен

133

Анонимен

преди 1 година

А намират ли?

132

Анонимен

преди 1 година

До Боби 140 Много си зле с икономиката. България все още е във валутен борд и левът е привързан към еврото, а не към долара. Така че колебанията на долара не й се отразяват много.

131

Анонимен

преди 1 година

Споко, заводите в ЕС няма да затворят. Търсят алтернативи.

130

Анонимен

преди 1 година

Анналена Бербок: "Трябва да направим всичко за Украйна и няма никакво значение мнението на моите немски избиратели. Щом съм обещала на украинците, ще направя всичко възможно да го изпълня, а ние трябва да изтърпим".

129

До 139

преди 1 година

Айде поредния ***. Заводите в ЕС търсят алтернативи и заменят газта. Било с дизел, мазут водород или пара. За разлика от руските пияници, хората в Европа мислят! Русия в коша...

128

Анонимен

преди 1 година

Ако минете покрай руското посолство ще видите тълпи от хора които искат да емигрират в Русия, ако не ги виждате значи сте гаден ***.

127

Край

преди 1 година

Много е странна тази любов безкорристна и братска на САЩ и Англия към украинците. Руснаците ни били освободили щото искали контрол на проливите - Какви "проливи " карат САЩ да освобождават украинците от "руско робство".

126

Абе, русофилистици

преди 1 година

Вземете да гледате малко руски филми по Ютюб, за да видите в каква мизерия живият 90% от руснаците, че тогава възхвалявайте мaма си Просия.

125

Како, а ракетите?

преди 1 година

Що така се разправя тук-там, че на великата и могъщата страна на северните дег.енерати й оставали има-няма 50 хиперзвукови ракетки? Не си произвежда сама електрониката за тях, а й резнаха достъпа. Въй, много страшен този суровинен придатък бе, само с газ, нефт и още някоя и друга суровинка може да изнудва.

124

Боби

преди 1 година

До Русия е изостанала "На класацията за БВП 2021 се вижда" КОЛКО ПЪТИ ВИ КАЗАХМЕ БВП В $ ВАЖИ САМО ЗА САЩ И Пуерто Рико ЗАЩОТО ДОЛАРА ТАМ Е ОФИЦИАЛНА ВАЛУТА. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЪКМИСТИКА ШАШМА И ИЗМАМА. Ето отговори на следния въпрос по кой курс и в кой точно момент е изчислен Този БВП на България примерно? Преди една година курса беше 1:1.6 сега е 1:1.96 по кой курс да сметна Българския БВП? Средноаритметичен? Или някаква друга измислица?

123

Анонимен

преди 1 година

ЕС скоро няма да има проблеми с газта и нефта. Вече започнаха да затварят заводите, те са най-големите консуматори, само малка част от газта е за битови нужди. С времето все повече заводи ще затварят, населението на ЕС ще потреблява все по-малко и по-малко и търсенето на газ и нефт от ЕС ще намалява. Точката на no return рано или късно ще дойде, по-скоро рано. Евросъюзът е обречен.

122

Анонимен

преди 1 година

"Специалната военна операция не се ограничава само на територията на Донецк и Луганск, а се разпростира на цялата територия на Украйна. В Украйна се създава антируски анклав който застрашава сигурността на Русия и неговото ликвидиране е цел на специалната военна операция" Владимир Путин, 02 септември 2022, Калининград.

121

Край

преди 1 година

Който си мисли че Русия ще остави и един руснак да живее вече в Украйна - много се лъже. Украйна ще бъде свита до етническите си граници каквото и да струва това на руснаците.

120

анонимен

преди 1 година

До Край 135 А това че Русия трепи украинци си е ОК? И го започна първа!

119

Стига глупости

преди 1 година

До Промяна има: Русия строи в Китай две АЕЦ. И не само там. Незнанието не е аргумент.

118

Русия изостава...

преди 1 година

Русия ни диша прахта и по-доходи и по стандарт на живот и по всичко... Не познавам нито едно българо-руско семейство, което да живее в Русия, всички живеят в България.

117

анонимен

преди 1 година

До Боби 111 Според шепа проруски анализатори е така, според всички останали е точно обратното. Всеки сам си избира на кои да вярва. Ти си вярвай в "силната" руска рубла, но по-добре отиди там на мястото да видиш колко "силата" й се усеща от обикновените хора.

116

Край

преди 1 година

САЩ и ЕС обвиниха Русия в енергиен шантаж. Е какъв сурат трябва да си да пращаш оръжие да трепат руснаци НО да искаш от тях енергии. И при това да искаш да ги плащаш по запорирани сметки. Демек да не ги плащаш. То бива наглост ама за всичко си има граници.