56

Диана

преди 1 година

До Батето Не ги гледй колко са много пред очите ти, те са навсякъде, "където трябва" тайничко да прецакат някой, да ограбят друг, да наранят, обидят,омаскарят трети..БСП е истинска мафия, октопод, изсмукващ соковете на народа и страната.Те съзнателно рушат и съсипват всичко хубаво за да свалят нивото на нещата до себе си.Лъжат и мърсуват и дори не ги е срам от въпиющата им простащина,облечена в царски доспехи..БСП направиха преврата и качиха и Радев и всички тези техни от.репки да управляват

55

Анонимен

преди 1 година

Проблема на Българите са наглите и Безбожни комунистите не ги ли избием ще берем ядове години наред и сиромашия справка 35г т.живков. младенов. луканов, виденов, сърГей, орешарски и *** и кокорчо с кака корни сиромашия до шия и грабеж на 16 банки

54

Евроатлантик

преди 1 година

И какво минимална заплата ви е малко,така ли?

53

Анонимен

преди 1 година

Отровено общество, америка против България, БХК, ДБ, ДПС, ГЕРБ и БСП са туморите на България. Това нещо ако се отстрани знам, че ще е трудно но не и невъзможно в България ще се живее по добре.

52

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на българите е, че години наред нямаме собствено мислене за нашата национална идентичност и развитието ни като нация. Чудим се на кого да се нагъзим и кой ще ни оправи вместо да разберем, че това зависи само от нас, вкъщи ни викаме комшията си ни оправя *** с жената, нали? Втази си дейност не сме сами и сме подпомагани от американци, руснаци и европейци директно или чрез добре платени българи в кавички. От това тръгва всичко. Цените са следствие.

51

Батето

преди 1 година

До AnonimenИ там няма нищо сигурно, като се смени партията на власт и там почват едни промени по веригата...

50

Политиците

преди 1 година

Са проблемът на българите!

49

Диана

преди 1 година

До Анонимен48 Не е пр.ос.т българинът, а е наивен и центриран върху себе си посредата на блатото на международните отношения...Другия до него ще смачка, че да остане само той! И така..докато се събуди, останали само мачкатори да се мачкат колкото си искат..Хубав живот! Богат, значи..Така го направи БСП с Прехода си - всеки да оцелява, да рита, блъска, да краде, да лъже за глътката въздух..Гласувайте пак за БСП, значи! Този .път може и да се събудите от болката /на растежа/.

48

Мечо пух

преди 1 година

Запиши си час за терапия при мен,за баланс на втора и трета чакра!!

47

Анонимен

преди 1 година

Но затова пък сме най-верните слуги на запада. Ако трябва и душите си ще продадем за западната "демокрация" и да им угодим най-ббезвъзмездно и от сърце. Ние нека да се гърчим, на тях да им е добре. Накрая ще позволим и да ни надупчат като швейцарско сирене, за да си добиват шистовата газ за която ни притискат от години. Разбира се, това ще го прави американска фирма, както стана със златото. За тях газ и злато, а за нас-ф-16. Газ , злато и самолети само на хартия за колонията.

46

Батето

преди 1 година

До ДианаЗащо да е проблем БСП, те дори вече не са такъв фактор в политиката. Все по-малко места в парламента и за напред ще се стопят още. Техните избиратели стават все по-малко тъй като са предимно възрастни хора пенсионери живяли дълги години по времето на СОЦ-а, от които все по-малко живи има да гласуват.

45

Анонимен

преди 1 година

И най вече спекула!

44

Анонимен

преди 1 година

Проблема на България е , че 30 години едни и същи хора говорят едни и същи лъжи и забогатяват с милиарди , вместо да бъдат съдени .

43

Анонимен

преди 1 година

Официално е обявено, че искаме в Европа (понеже чакаме милиарди от ЕС), а неофициално е фрашкано с русофили-предатели (възраждане, атака, БСП) и всякакви други елементи около тях начело с Фигуранта. Искаме в Европа, а всички кacкети и дърти комунисти са за фашистка Русия. Е... как ще просперира държавата, като е пълно със саботьори от всички нива на обществения и политически живот на страната ни, които дърпат държавата в обратна посока ..? Никога няма да успеем с тези червени дeгeнерати.

42

Анонимен

преди 1 година

До Трендьо: Не, проблема е че 44 та стъпи ръският ботуш в Бг, а ти явно си от мързеливците щастливи от соц. уравниловка, винаги готов да се скатаеш от работа, и използвач, а може и да си от богоизбраните от по татово време! А бе да не шофер в градския транспорт, това съсловие е олицетворение на татовия манталитет, е има и изключения.

41

Батето

преди 1 година

До До 36 AlbiПочти всеки се е набалбукал с кредити или е продал наследствените земи и имоти и се прави на високооборотен, като имитира начин на живот който не му е по джоба. Но това е до време. Банките заробват раздават кредити на поразия и идва ден в който ще ти приберат всичко останало, като не можеш да плащаш. А високия стандарт на живот извън възможностите бързо се ослажда и действа като наркотик. Искаш още и още. Вижда му се края, който има акъл ще е добре другите ще духат супата :)

40

Вълканов

преди 1 година

Така нареченият СВОБОДЕН ПАЗАР У НАС СИ Е ЧИСТО неубоцдан пазар. вСЕКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ, ТЪРГОВЕЦ, ПОСРЕДНИК СИ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА ПО СВОЕ ЛИЧНО УСМОТРЕНИЕ. вДИГАЙКИ ЦЕНАТА , ТОЙ ПРОМЕНЯ ЦЯЛАТА ВЕРИГА , ЗАВИСЕЩА ОТ НЕГОВАТА СТОКА. оСТАНАЛИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ СЪЩО ВДИГАТ ЦЕНИТЕ ЗАДА ОЦЕЛЕЯТ. пОЛУЧАВА СЕ ВЪЗХОДЯЩО ИЗМЕНЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ В ДЪРЖАВАТА. нАСТЪПВА ХАОС. С една дума некадърно управление на икономиката.

39

Бай Илийчо

преди 1 година

Глад иде бря ! Сомалийски ! Кой си нема селу ,а му мисли !

38

Диана

преди 1 година

Единственият проблем на българите е БСП - когато БСП си отиде ще видите колко много са тормозили и общество и държава и всичко и всички тези не.г.од.ни.ци...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

37

ПП Поискахте Промява

преди 1 година

ПП Получихте Промяна! Какво Ревете сега?! а и нали Машините, казван че след 1 месец само отново ще ги изберат....