75

доброволни икономии

преди 1 година

Швейцария обмисля да премине към поетапни прекъсвания на електрозахранването поради недостиг на енергия, съобщи Директорът на Асоциацията на швейцарските електроснабдителни дружества (VSE) Михаел Франк. "Планираме поетапно да въвеждаме все по-строги мерки за пестене на енергия, ако е необходимо", каза той, цитиран от агенция Ройтерс. "Първоначално те ще бъдат доброволни, след което ще бъдат въведени ограничения за осветлението на витрините и улиците, а след това правителството може да изиска от около 30 000 компании да спестят до 30% от електроенергията си"

74

Анонимен

преди 1 година

"Русия е глобален играч, това да не ти е Пуйкия и Ердоган." Не виждам какво им е на швабите? Една от най ниските инфлации в Европа, ръст на БВП от 4 процента при спад от 4 процента за Русия въпреки увеличението на цената на газа в пъти. Имат си пари угаждат си. А Русия освен, че вече не е глобален играч, но вече не е и регионален.

73

Швейцария

преди 1 година

В Швейцария харчат големите заплати до последнив франк, всичко е много скъпо. Един извънреден разход, и трябва да се лишиш от нещо за да платиш.

72

Анонимен

преди 1 година

На запад има само една възможност - средната класа ще обеднее поне 2 пъти което ще доведе до срив на социалната устойчивост и срив на цялата западна система която е базирана на средната класа. Следва въвеждане на фашистка диктатура което вече и започна.

71

Анонимен

преди 1 година

levaci nikoi ne vi pita prosto ot vashington sa naredili da se toplite s eroatlanticheski cennosti i sa vi pratili upravnici iymiti mozaci ste i e normalno da stoite na studeno vie i decata vi ama ugaria si dogovori 15 godichen dogovor s gazprom tam tapaci niama te sa u nas

70

Анонимен

преди 1 година

Украинка бежанка от Германия ***/ukraina_ru/94577

69

Taliban

преди 1 година

ЕВРОПА Е ГОТОВА.ДА МУ МИСЛИ ПУТИН И РУСССКИЯ СЕВЕРНО КУРЕЙСКИ НАРОДД

68

Киев night life

преди 1 година

Ужасите на войната. Лято. Нощен Киев - музика, лайф, скъпи коли с яки батки, наконтени кифли - абе живот от всякъде ***/otryadkovpaka/9461. Военни времена - ай ай ай ужасите на войната. А ЕС ще хранят 10 милиона "бежанци" избягали от ужасите на войната, и в същото време нямат пари за топла вода и подмиват само "4 точки" да не миришат.

67

Това е абсурдно

преди 1 година

Защо трябва да членуваме в един фашистки съюз, фашистите от Брюксел ни принуждават насилствено да обедняваме и да студуваме за да подкрепяме някакъв народ от наркомани и нацисти които избиват цивилни жени и деца, а сега започнаха вече да взривявт жени писатели и философи заради политическите им убеждения.

66

Скандално

преди 1 година

До сега няма написано нищо за Зеленски и какво точно е казал днес !

65

Анонимен

преди 1 година

Швабите вече обявиха, че Русия вече дори не са основен доставчик на газ за тях -!-!-!-!-!-!-!-!-! И сега, понеже Русия не им е основен доставчик, кефят ли се на 10 пъти по-високи цена швабите? Или реват кат прискрипани? А с цените на тока хубаво ли им е? Русия е глобален играч, това да не ти е Пуйкия и Ердоган.

64

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво съмнение, че фашисткия режим в Брюксел ще направи на пух и прах цялата европейска икономика, но никога няма да признае провала на Зелената сделка и политиката на санкциите срещу Русия, защото тогава ще има голям сконфуз и тогава моментално ще загуби лице и ще стане нелегитимен.

63

Анонимен

преди 1 година

Добре де аз за 100тен път да попитам, защо са се разтревожили от спирането щом руския газ е лош и не го искат?

62

Анонимен

преди 1 година

Ако при всяка авария , ремонт на газопровода се разтреперват бюрократите в Брюксел , нерви няма да им останат

61

Анонимен

преди 1 година

В Англия вече подготвят полицията за протести. Ще има много бой.

60

до 57 от славянин

преди 1 година

''По-добре още 10-20 зими да гладувам и да студувам, отколкото да ближа миризливия казашки имперски ботуш.'' Щом е по-добре ще гладуваш и ще студуваш! И ще лижеш миризливия немит атлантически г.з!

59

Анонимен

преди 1 година

Революция в ЕС? Протести? Да, ама не. Полицията ще бие лошо, фашисткта върхушка в Брюксел ще доката населението до скотско състояние, но няма да признае провала на политиката си.

58

Анонимен

преди 1 година

Трайчо Трайков: "Бъдещето е на възобновяемите енергийни източници, водород, компютризирани енергийни мрежи - местно производство, както и системи за съхранение"

57

Анонимен

преди 1 година

Пращат оръжие на Ocpaйна, налагат санкции, после се чудят защо нямало газ и щели да стоят на студено. Европейските лидери сме ги избирали от гении нагоре. Хахаха.

56

Да не тръгва

преди 1 година

Занулете джендъра, да свири на ФАЩ на коленца