29

Анонимен

преди 1 година

Зеленяшка да спре да стреля по АЕЦ-а и да се изтегли. Нагляр!

28

Анонимен

преди 1 година

Не се изпуска всяка възможност зеленчука да излиза на трибуната и да размахва пръст....то не бяха ядрени апокалипсиси, то не бяха масови кланета, то не бяха нареждания и разпореждания към европейските умници в Брюксел...В случая поредната заигравка на украинските идiоти с атомна централа..Няма нормален човек седящ на буре с барут да пали огън в краката си.Чернобил е типичен случай на украiнска идиотия довел до ядрена катастрофа защото централата е руска но са работили украинци-"тесни специалисти

27

Петров

преди 1 година

истинската заплаха за европа е американският клоун зеленски и очевидната му лудост.

26

Анонимен

преди 1 година

Това Зеленският направо подлудява от тези лъжи,чак не знам той ли ги измисля или някой му ги пише,ама е станал голям майстор на късият разказ,по бетер от Йордан Йовков...

25

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 дена Бидон му обеща още 2.5 млрд подкрепа. Дотук май минаха 10 млрд чисто финансиране, още кой знае колко оръжия и чудесии. Кравофилите потриват ръчички какви заеми и лихви ще получават, как ще блажат после с фирми въстановяващи Уркия, ама вие ходите със забито в учите уркско знаме и раша това, раша онова. После що все някой ви яха.

24

Анонимен

преди 1 година

Явно хората масово са затъпели щом минават такива куци оферти! Айде малко логически да се мисли - защо руснаците ще обстрелват след като централата е под тяхно влияние!?

23

Гаргамел Драгалевски

преди 1 година

Мушето па се е превъзбудил и сипе лъжина поразия...Юдейски им мурафети...

22

Аааа

преди 1 година

Зелето си призна, че Русия охранява АЕЩ.а, а той ги обстрелва, уж с благородната задача да ги накарал да напусне. А какви са истинските мотиви на господарите му, можем само да гадаем. Руснаците да не са луди да обстрелват сами себе си. Ама постановките им са съшити с бели конци. Руснаците обстрелвали АЕЦ-а, докато са там, ама ние искаме да ги накараме да напуснат. И как да стане, ами като стреляме по АЕЦ.а. Укренски щуротии.

21

Анонимен

преди 1 година

Аве днез. Бг питайте вашия нацистки приятел зелен ски каква дрога взима, много трябва да е яка щом и сутрин го блъска и си верва

20

Анонимен

преди 1 година

"Освабадителите" са окупирали Запорожката АЕЦ и Украйна била виновна, че им пречи да крадат и да мародерстват.

19

Анонимен

преди 1 година

Само *** вярват на лъжите на зеления. Гадни укри, стрелят по аец, викат те руснаците виновни.

18

до 12 неграмотния

преди 1 година

Обстреляна от paшистите е друга централа "умнико"... Тази която подава ток към АЕЦа за да поддържа системите за управление и сигурност на реакторите...

17

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не само им е показал среден пръст, ами и ги е напсувал на мaйкa! Затова ги е яд на него!

16

Българин

преди 1 година

Спирам да ви чета. Медии, които се подиграват с читателите си и се държат с тях като със слабоумни, не заслужават посещения.

15

GOGO

преди 1 година

Този непрокопсаник и наркоман зе-ЛЕНСКИ ще запали света ,НЕ РАЗБРАЛИ ЕВРОПА.

14

Анонимен

преди 1 година

Каква наглост от зеленчука

13

извинете, но

преди 1 година

Ако Европа и САЩ не се бяха месили, до тази война нямаше да се стигне. Русия и Украйна, макар и никога дане са се обичали особено са един народ с малко нюанси. Живяли ли са заедно в мир от години. Щяха да си изггладят противоречията, ако нямаше външна намеса. А то майдани, въоръжаване и поощряване на единия народ, сатанизиране на другия. Насъскваха ги един срещу друг и сега се вайкат. И продължават да се месят нагло. Оставете ги, бе. Те ще се разберат, ако вече не е твърде късно.

12

Анонимен

преди 1 година

Това е лъжа! Русия е била на крачка от радиационна вавария!

11

Анонимен

преди 1 година

Путин започна войната а Зеленски стана лош защото му показа среден пръст.Казват , най - тъпите русофили били българските .

10

Анонимен

преди 1 година

Искаме си Cepeгeй в новините! Къде изчезна Cepeгeй?