52

Анонимен

преди 1 година

Не е имало грам мисловен процес щом са решили с тая кола да спират цял автобус. Естествено, че ще ги размаже

51

Анонимен

преди 1 година

Поне загиналите са полицаи, а не хора. След като МВР не ще да се самоизчисти от корупцията, то корупцията ще го самоунищожи

50

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се заканва. Трябва срещу каналджиите да се хвърли цялото законодателство на страната. Прекарваш нелегален съдят те за всичко, трафик на хора, нелегално преминаване на граница, нелегално извършване на превозвачески дейности, нелегално дишал, нелегално жив итн. Затвор от 750г и глоба от 900 милиарда и ще видим колко още ще минават. Проблемът е че тук ако го заловят го пускат под гаранция срещу 100лв, делото се води 19г и го осъждат на 500лв глоба и после "ми те не спират" е що да спр

49

Анонимен

преди 1 година

Тоз министър голям оптимист, даже си мисли че има държава. Ако не беше шофьорът с автобуса, щеше да е някой травестит с тротинетка.

48

ХРИСТО БОЙКИКЕВ

преди 1 година

Демеррджииии----Каналджиите са при тебе в МВР-ЕЕЕЕ !!..ЗНАЧИ ЕДНИ ПОЛИЦАИ СА ОБЯВИЛИ ВОЙНА НА ДРУГИ ПОЛИЦАИ .!..че не се ли знаете какви сте в мвр-то...нарко доставчици, и коллектори на пари от дискотеки и кварталните лидери--като Киро Японеца, като Коцето и други ....В последните годдийи станахте и Емигрантски Доставчици и Каналл-джии до Сръбската Граница .

47

анонимен

преди 1 година

съжалявам за полицаите ,но защо не са спряли автобуса със шипове пред него

46

Мнение

преди 1 година

То тъй се спира 40 тона рейс с изгнил Опел под гумите!МВР да забрани на милиционерите си да гледат американски филми щото вярват че всичко по филмите е истина!

45

Туземец

преди 1 година

.... има все още Българска държава ??? Ама вие сериозно ли ? И кое работи в тази "държава" ? Съдебната система ли ? Армията? Общините? Та ние нормално съставено правителство НЯМАМЕ ОТ ГОДИНИ .... Тоя автобус трябваше да е спрян още на границата ако имахме някакъв, какъвто и да е граничен контрол ... Бургас на границата ли е че ги хващат чак там ? Няма учители за училищата .. няма лекари и сестри за болниците ... цените се увеличават постоянно щото няма кой да ги контролира ... НЯМАМЕ ДЪРЖАВА.

44

Анонимен

преди 1 година

"Имам предвид хора от системата на МВР", каза още Демерджиев." Виж провери хората на Костя Копейкин! Може те да са замесени! Нали така Лукашенко прати мигранти на Полша по същия начин?Да се учим от поляците!

43

Анонимен

преди 1 година

Това не е война. Просто вкарваме повече дюнерджии, а както знаем това ни пази от терактове.

42

Анонимен

преди 1 година

Все някога простотията която извършихте с ликвидирането на гранични войски щеше да покаже негативното си отражение. Нека сега вместо стрелба по неподчиняващи се нарушители на държавната граница да загиват достойни български граждани, а нарушителите да ги лекуваме и обгрижваме. Ако някоя партия разположи редовна армия на границата оборудвана с високопроходни бойни машини(не джипове) и въздушна поддръжка от хеликоптери гласувам за него без да ме интересуват другите му виждания.

41

Анонимен

преди 1 година

Кукубенд да свири бойна ориенталска Чалга! Маестро, турски мехтери! Чалгария обявява война на новите европейци и новият световен ред!

40

Коментар

преди 1 година

Просто логичен и очакван резултат от некадърността и бездействието на МВР!Нито е първият..нито ще е последният случай!Напоследък колко подобни екшъни с навлеци имаше и си продължават!

39

alf

преди 1 година

въпрос1: бивши милиционери ли са каналджийте? въпрос2: босове и наркотрафиканти прикривани ли са от мвр? въпрос3 : какво е нивото на мозък на среднист милиционер?

38

а кой спа досега

преди 1 година

Това е от няколко години. Първо бяха с коли после бусове и сега вече направо с автобуси и тирове. Някой им помага явно.

37

Анонимен

преди 1 година

Покраинските мигранти влизаха директно с влакове, дори и безплатни билети им давахме до Слънчев Бряг и Боровец.

36

АЛЕКСИ ЛАЛАС

преди 1 година

Абе ви билгарите сте със турски фамилиии 90 процента..или с гръцки.Ето го И МИНИСТЕРА--ДЕМЕРДЖИИ..ЕФ !...Дайте дефиниця за Българос ?...Вие сте Турко-Гърци .......Балгариа = Напално измислен етнос и народ .

35

Шефа

преди 1 година

Малко след дъжд качулка стана, а госин министре?

34

Анонимен

преди 1 година

След гроп-дпс е така, разграден двор, милиардите за огради пак в чекмеджетата.

33

Анонимен

преди 1 година

НПО Еми....парите,как са налазили да кълнат българите у полицаите?!?!?!!!!!!