147

Активист БСП(к)

преди 1 година

На Шойгу днеска му омекнаха коленете когато САЩ обявиха нови три милиарда военна помощ за Украйна. Започна да пелтечи че настъпвали бавно за да пазят цивилното население. А истината е руската армия започва да издиша като пробит балон. Обраха каквото вече не беше окрадено по складовете от времето на СССР. Отчаяно се опитват да се правят на гълъби на мира и се разграничават от крайните националисти като Гиркин и Дугин. Дори ФСБ ликвидира дъщерята като доказателство че наистина искат преговори.

146

От Вселената

преди 1 година

Русия - това е Киевска България (Киевска Рус), наричана още Черна България (кара-бyлгap), за разлика от Волжска България, наричана Златна България (Ак Бyлгap). В последствие от украинската държава Рус със столица Киев основана от Шамбат Кий, брата на Кубрат се отделило Суздалското княжество, което в по-късни времена се преименува на Московско-Руска държава на името на българския цар Ахат Мосха основал Москва през 1088г.

145

Анонимен

преди 1 година

Преди началото на учебната година, Президентът Путин разпореди да се изплатят парични помощи на семействата с ученици в Донбас.

144

Анонимен

преди 1 година

" Още анализи на сйта на Bloomberg TV Bulgaria " -- не се опитвайте да залъгвате населението с американски фалшиви анализи. Тази телевизия трябва да бъде затворена -- тя работи да ни вкара във войната в украйна.

143

Анонимен

преди 1 година

Руснаците решиха да замърсяват Украйна с хиляди тонове старо желязо. Това не е нормално поведение. Искаш да завладяваш територия, ама първо я съсипваш безобразно.

142

Историк

преди 1 година

Крим не е руски. Екатерина Велика е 100% германка със прусашка кръв. Царя руснак е бил един фигурант иМалоумник, алкохолик с мекаПишка. Екатерина е въртяла държавата докато царя е бил постиянно под масата мъртво пиян. По-късно тя прави преврат и депозираНещастника от трона. Само под ръководството на една германка е било възможно да се завладее Крим. Следователно Крим не е руски. Крим им е даден от германците и сега ще им го вземат и дадат обратно на германците.

141

Абе не им се ще

преди 1 година

На жендурите ама ще свикнат, че Крим си руски на веки!!!

140

Крим е руски

преди 1 година

Свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България???

139

УМЕН

преди 1 година

Украйна трябва да се подели между Русия, Полша и Унгария и да миряса светът с тая изкуствена държава.

138

КаскетЯ

преди 1 година

Заради *** Крим,алкашите ще си загубят и скапаната държава!Но от алкохолици с вожд грандоман друго не може и да се очаква!

137

Анонимен

преди 1 година

'' УКРАЙНА Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ '' ............................... това трябва да го докажете, със заклинания не става, вие и България мислите за руска територия, но добре е да си спомните какво се случи с ваши колеги в онази сграда в Киев - поливане с бензин и запалване на живо !

136

Анонимен

преди 1 година

чий е крим ? Ердоган каза вчера по CNN чий е Крим - каза че Крим е Украински !

135

Адмирации

преди 1 година

Крим е Руски, винаги е бил и ще бъде! Фашистка Европа, ще бъде също Руска, въпрос на време! Половината българи са нацисти, половината европейци -също! Ще има прочистване!

134

Анонимен

преди 1 година

Нашия Президент ни предаде. Вече играе по западна ***. Всичките ни политици са предатели. Крим е Руски.

133

Анонимен

преди 1 година

Крим е руски и това никога няма да се промени !

132

Анонимен

преди 1 година

Няма държава на света ,която може да отнеме Крим от Русия.

131

Анонимен

преди 1 година

До времето на Екатерина Велика е бил турско татарски, а после руски. Там живеят 70% етнически руснаци и 15 % татари, украинците са 15%...Не знам Украйна какво бълнува, хората имат право да решат къде да живеят, както Косово имаше право!

130

Анонимен

преди 1 година

Крим е на Русия. И завинаги ще остане руски.

129

МЗ

преди 1 година

Крим е украински. Ако някой още не го е разбрал,пак ще има инциденти с невнимателно пушене.

128

Приятел

преди 1 година

Укрите трябва и ще бъдат изтребени.Долна и подла фашистка Уссрайна ще изчезне ,както и се е появила от нищото преди цели 31 години!?!Въпрос на време е евроджендърите и краварофилите да осъзнаят това.