56

ФСБ са пиянки

преди 1 година

И като всеки руснак единственото което могат да разкрият е къде е скрита водката

55

Пеко Таков

преди 1 година

статията ви е елементарна и несвързана манипулация. убийците са в синагогата в Днпропетровск и това е ясно на всички

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 Освен с конспирации, случайно да се занимаваш с гадания, хвърляне на боб и антиваксърство? :)))))

53

Анонимен

преди 1 година

Скоростта на разкриване е добра, нормална.... Просто от ФСБ не искат да назоват истинските поръчители, а вероятно: и изпълнители, от една доволна известна тайна служба на една още по-известна държава от Бл.Изток. Вероятно Путин има някакви основания за това, че така е по-добре. Т.е. извършителите ще пострадат повече от варианта да ги назоват публично сега. Това се нарича Путинизация, нали знаете. И работи успешно у последните поне 15 години )))

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 Не можа да измислиш нищо по темата ли? :))) Не се притеснявай, и КГБ не могат, затова излязоха с тая смехория.

51

Анонимен

преди 1 година

а американофилите които са много малко наброй но кряскат много и са с психоотклонения ще изпратим да си осъществяват американската мечта под мостовете на Калифорния , там са много американци и имат пълна свобода ,осводени и от газ и от жилища

50

Браво

преди 1 година

Разбира се, че е нагласено. Терористи и убийци са руснаците. Само те убиват неудобни руснаци. Виждаме го всеки месец. Иначе тазидугина е промит мозък подстрекател за война, за което трябваше да е в затвора

49

ДДРОнег

преди 1 година

Версията на ФСБ би могла да издържи при децата от някоя детска градина . Иначе си е пълна измишльотина !!!___Освен, че много пушат, рашиститие явно гледат и много американски филми, техният сюжет е напълно в духа на някой екщън :) :) :)

48

Анонимен

преди 1 година

Няма лоша реклама. Заради английската измишльотина "Български чадър", нашенската държавна сигурност стана нарицателно за изпълнителна, мракобесна, силова служба. А нямаше нищо общо със смъртта на Марков. За папата да не говорим.

47

Космонавт

преди 1 година

Господ забрани на българите да имат роби и да извържват братоубийство. Точно заради тези две изисквания сме с вързани ръце и не можем да постъпим логично, затова ще изпратим нашите русофили в Сибир, за да го направят една плодородна градина и мечтана територия за всеки изкълченяк по света. Русофили и *** от всички страни, съединявайте се!

46

Анонимен

преди 1 година

Все пак руснаците разкрили ли са нещо или са го разгадали.Щото ако са го разгадали,това е съвсем различно от разкрили.Може да са разгадали случая като са хвърляли боб.

45

Анонимен

преди 1 година

кой е написал гръцката азбука , първите сведения са че орфей я ползва , както и прабългарски надписи от стара България до Дунавска

44

Абе

преди 1 година

.. още не съм наясно, как 12 годишното дете успя да изключи централно камерите баш там където ще прави атентата. Другарете от КГБ измислиха ли "версия" по въпроса? :))))

43

Споко

преди 1 година

Ще я намерят. И...

42

Анонимен

преди 1 година

Украйнски терористи, некви съседки, извънземни, вътрешноземни и нз какво, всички верваме на фсб и сесесере за версията. Истината е че росия се разпада отвътре и се опитват да ограничат щетите. Идва времето и на четрихилядниците, ще висите по стълбовете, ***.

41

Анонимен

преди 1 година

Русия дотолкова свикна с ролята си на парий в международните отношения, че вече и лъжите си не се опитва да прави по-достоверни. Просто си измислят историйка.

40

Анонимен

преди 1 година

А не тея са кат' баба Ванга, за има няма 24 часа "разгадаха" случая. Някаква жена се заселила в блока свързана била с полка "Азов" и глупости от 1001 нощ. Ясно е че това не е работа на един човек и най-вероятно е свързано с руски радикални групировки срещу режима в кремль.

39

не се и съмнявам

преди 1 година

"В понеделник руската служба за сигурност ФСБ заяви, че е разгадала случая," От ФСБ са разгадали случая още преди той да се е случил!

38

Анонимен

преди 1 година

ами то и българите са от степните скити , траките са също скити , после ги наричат българи да не идват от Америка една цивилизация сме

37

Анонимен

преди 1 година

Украиците са терористи и ***, от 2014 насам убиват деца, има цяла алея в Домбас в памет на убитите деца.