27

Анонимен

преди 1 година

През 1938 година Хитлер обсъжда с полския външен министър и полския посланик в Берлин Липски идеята си да засели евреите в Африка. И тогава Липски изцвилва: "Ако вие направите това, ние ще ви издигнем великолепен паметник във Варшава!"

26

Москва потъна

преди 1 година

Да му пратим нашите сиганки да му родят деца на болшевика само помощи да им дава всяка година ще цвъкат чавета.

25

гого

преди 1 година

Както казват руските генерали: "бабы новых нарожают". То си трябва

24

Анонимен

преди 1 година

От ден на ден и със всяко свое изказване и действие Владимир Путин все повече и повече заприличва на Адолф Хитлер. Може би си ляга и става с книгата на фюрера "Моята борба"...

23

Анонимен

преди 1 година

"Аз съм Eва, на 11 години, и съм се родила неправилно тяло" (някой не си с свършил правилно работата като е създал човека). За това пък в Германя може да се поправи грешката която е направил. След хормоналната терапия която провежда сега, когато стане на 14 Eва ще си направи операция и окончателно ще смени пола си. А в Русия за такова нещо моментално отнемат детето от родителите и лишават от родителски права, а може и в затвора да ги вкарат ***/kanzlerdaddy/1733.

22

!!!

преди 1 година

Същото е искал от германските жени и Хитлер! Ами, побратими, какво друга да кажем! Само че клемълският злодей е много по-страшен от "Фюрера"! Надминал го е стократно! Същият убиец, злодей е престъпник срещу човечеството!

21

Изрязване на матката

преди 1 година

Boston Children's hospital предлага хирургическо премахване на матката и половите органи на непълнолетни момичета които искат да сменят пола си: youtu.be/rdwcnaX3jlo

20

Анонимен

преди 1 година

Комунистите взеха на баба ми 11 офчички, 14 козички, 8 кокошчици, 5 прасенца, 3 кравички и 2 теленца и я пратиха в ТКЗСто да работи за 32 стотинки на ден.

19

лошия ген ха ха ха х

преди 1 година

Всекигражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетиченматериал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майкище получават специални придобивки от държавата. Това е записано в новзаконопроект, внесен в руската Дума, съобщава trust.ua. Авторът на екзоточнотопредложение е председателката на Парламентарната комисия по въпросите нажените, децата и семейството е Елена Мизулина>Мизулина,която има докторска степен по право, направила предложението по време дискусияза пловодитостта в Русия. Тя обяснила и какво ще стане, след като децата н

18

Анонимен

преди 1 година

Пак е добре, че голташка Русия с БВП на глава от населението 1/3 от този на бедна България прави нещо модерно, че Путин я върна около 250 години назад.

17

Не знам кое е добре

преди 1 година

Що рускини избягаха в САЩ където афроамериканците им направиха много бебенца. Сладки дечица със къдрички. Но ако си бяха останали в Русия пък щяха да им дадат медал.

16

Анонимен

преди 1 година

Трябва да направят като в Европа местните жители работят и имат по 1 дете . Внасят си малко африканци и араби които по подобие на нашите роми правят 7-8 деца и чакат всичко наготово от социала(безплатно жилище +детски+социални помощи. За безработни и многодетни семейства) и готово проблема с демографията е решен. Същото решение предложи за България и Кристалина Георгиева с мотива да си обогатим генофонда. Първо погледнете в нашата koчинka после коментирайте останалите.

15

бизнес оферта

преди 1 година

Предлагам, тъй като Русия и без това се смята за "съюзник" или поне бизнес партньор на Китай, да сключат спогодба с другаря Си Дзи Пин-Тин-Мин, Русия да си внесе китайчета вместо да амортизира рускините!!! К'во ше кажете бе, пичye???Неустоимо изкушение, nice, a???Китай в момента, вместо да насърчава раждаемостта, се чуди как да я ограничи!!! Имаха даже забрани - повече от едно или две деца - абсурд!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Преди 1944 българските майки раждаха по 15 деца, но после комунистите завзеха властта и дойде гладът и българските майки спряха да раждат и България се обезлюди.

13

Анонимен

преди 1 година

Напълно очаквано. Адолф Хитлер също награждаваше многодетни Германки. Идеология на фашистката партия бе насърчаването на раждаемоста. Повече деца, повече войници за райха и фюрера. Руснаците не откриват топлата вода. Просто отново копират своите идоли.

12

Анонимен

преди 1 година

Да им е честит комунизъма и социализъма. Пutлер върна миналото, вече ще са в рая

11

Нуди Гъзи

преди 1 година

Здравейте БиДжи гъзета. Предлагам да се съберем еврогъзета и да организираме пред съдебната палата на нудистко шествие под надслов "Свобода за Алексей Алчин".

10

Нане

преди 1 година

Па те тук глобалистите за 32 години създадоха едно племе дет ражда и по повече от 10 деца... Е маргинали са, мъ на кой му пука... Важно е да изчезне Белият Българин от собствената му държава... Просто купиха 1000 продажници да го рекламират... ===))) дайновци, минджевци, прокоповци... боку тиквата, про100 кирчу, асанчу...

9

Анонимен

преди 1 година

Такава награда е дадена на баба ми през 1952 г. от Вълко Червенков - орден "Майчина слава".Между 1912 - 1934 г. тя ражда 11 деца. Тогава семейно планиране не е имало,колкото деца Господ даде. Интересното е, че последното дете е родено 10 г. преди 1944 г., когато нашите болшевики заграбват властта с помощта на руските и възприемат техните практики по отношение на раждаемостта. Путин се е вживял в новия си СССР и не се усеща, че всичко това е един фарс.

8

Пешев

преди 1 година

До Православен Българин --- Заминавай и да не се връщаш... Тоя сифилистичен ботоксов клоун няма какво да ни предложи. Ако ми предлага "свободният свят" аз искам да живея като роб в "гнилият" Запад...