112

Василев

преди 1 година

Който малко разбира от военно изкуство знае , че Русия има очебийно и безпощадно предимство в тази война във всички аспекти, защото войната не се води тека тек на бойното поле и не се изчислява броя на войниците!Интересното е другото, когато се дадат точните западни оръжия в точния момент и се закучи офанзивата на руснаците и така продължи дей ту дей , до като мецаната вече няма да има сили дори да се изправи и изреве!!!???Агент Аманда Брамачи!ЦРУ!!!

111

Дерусофобизация

преди 1 година

Нека истинските българи да се вдигнем и денацифицираме всички русофоби в БГ

110

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Съдбата на войната ще се реши в битката за Херсон до края на годината. Руснаците искат битката да бъде в Донецк където имат преимущество в логистиката но Зеленски има каза, не благодаря - Херсон.

109

Василев

преди 1 година

Русия се прощава с европейските и американски пазари , и много ми е чудно как ще си разпределят пазарите с Китай,Индия,Миндия,Бразилия и Грозилия!Какво ще продават, какво ще купуват, от какво ще печелят и как ще върви руската икономика отсега нататък!!!???Агент Тоби Манафор!ЦРУ!!!

108

Защо

преди 1 година

украинците стрелят само по собствени обекти, ЗАЕЦ, Одеса, Каховка.. а руските складове и бази гърмят само от фасове???

107

Ха

преди 1 година

Споко бе предатели наши , докато има такива като вас и такива от Бурятия Дагестан , Северна Корея готови да *** за руснаците , то Русия ще я има !

106

Анонимен

преди 1 година

Тогава НАТО ще завладее Русия и ще я закрие щом нямат добри оръжия. Излиза че много добре за НАТО е че Русия е нападнала Украйна така се оказва, че НАТО имат оръжия а Русия няма и НАТО няма за какво да пишат доклат.,

105

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Омръзна ми да слуша сводките всеки ден как втората армия в света пак са превзели някаква махала в никому неизвестно село. Истината е, че за целия Юли са напреднали само с 10 километра. Само за пример, германската армия превзема цяла Белорусия и голяма част от Украйна за някакви си 3 месеца. Руската армия е в стратегическа безисходица и по страничните канали (Ердоган, Шрьодер и т.н) руснаците се молят отчаяно за примирие.

104

Украинците

преди 1 година

са хуманно! Не чупят керченския мост за да може руската армия да избяга по него!

103

Василев

преди 1 година

Едната война , която се води с танкове и куршуми върви горе-долу добре за руските мародери, а другата която се води за пазари и икономическо влияние е направо загубена от Русия!Агент Делайла Варгас!ЦРУ!!!

102

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Херсонската групировка на руската армия на десния бряг на Днепър са в оперативно обкръжение. 25 000 хилядиАлкаша се подготвят да станат Груз200 или 300 но най-вероятно повечето ще се предадат. Украинската армия бавно подклаждат огъня под котела за да не изкипи.

101

По

преди 1 година

Керченския мост ли

100

Анонимен

преди 1 година

И със западните хеликоптери,самолети,кораби и верижна техника нещата не са по различни!-:) Не с участвали във война не са ги гърмели!-:))))

99

Анонимен

преди 1 година

42000 груз 200, това означава още 120000 груз 300, т.е 160000 неспособна армия, това означава че в украйна няма Руска армия вече?!?... Как тогава всеки ден вземат нови територии?!?

98

Pen

преди 1 година

***, оставете Русия и Путин на спокойствие вече и идете да поразпитате как ще караме зимата и дали ще имаме работа следващата година.

97

Къде

преди 1 година

напредва

96

Анонимен

преди 1 година

трооловете си лаят, руската армия напредва...

95

Василев

преди 1 година

Нинова руската пръдня спряла българско оръжие за един милиард евро и сега залежава по складовете, и унищожава цял един отрасъл!!!Агент Майра Девайлс!ЦРУ!!!

94

Анонимен

преди 1 година

Е що тогава украинските м а ли простят модерни оръжия и пари от всеки?

93

РСФ марляци

преди 1 година

По две русофобски заплати за отдъхващите укри в 5 звездните хотели. Зимата по 3 бона на месец за газ муахахахаха