189

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ще направят всичко възможно интерконектора с Гърция да не заработи. Дори могат и да го взривят, те имат богат опит в диверсиите. Тях България изобщо не ги интересува, техният интерес е да слугуват на Русия.

188

Анонимен

преди 1 година

Не е за вярване че сравнен с тях, ПП, Гешев изглежда като професионалист ... сложиха ДПС в малкия си джоб за 7 месеца! Само да посмее Боко да се коалира с тях! Губи ме вовеки!

187

Анонимен

преди 1 година

Не му се сърдете , де. Все пак потеклото му е комунистическо, иначе татко му нямаше откъде да открадне пари и му купи задокеанска диплома / между другото, тя и в Америка не струва много, ако не си доказал качества в бизнеса, като му слушам приказките не се различава много от продавача на плавници и шнорхели. Ама на тази партия материала такъв. че и скамейката къса /

186

Анонимен

преди 1 година

Демек, със слугите на Борисов, които са му вършили мърсотиите, няма проблем да се коалират.

185

Анонимен

преди 1 година

Докато Киро и Асен водят ПеПе промяната е невъзможна. ПеПе са НПО. ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ.

184

Анонимен

преди 1 година

Това е, отличителни черти - наглост и самочувствие без покритие! Тоя, когато си създаде партия, както ББ направи Герб, тогава може да поставя условия ББ да не е начело на Герб и дали или не ще работят с тях. Ако имаше жена, можеше на нея да се дзурля, че не я ще. Иначе, и той, и ББ са изпратени в парламента да работят и решават проблеми, касаещи хората. А не да си обясняват кой кого ще и не ще, няма да ги женим. И не, не съм фен на Герб, но на ПП пък хич не съм, с вероятност да им стана антифен.

183

Анонимен

преди 1 година

ОБРАТЕН И МНОГО НАГЪЛ

182

модерният ляв

преди 1 година

Без целуване на ръка каква коалиция?

181

Анонимен

преди 1 година

Първо - не е тяхна работа да дават наклон на другите партии. Второ - човека може да е всякакъв но народа го избира да управлява 12г, все нещо може да се научи от него стога да имат желание и нещо между ушите. Трето - Борисов не се слага там сам ,хората гласуват за него и всъщност разликата с ПП е минимална и не е зле да се обърне внимание и на техните избиратели ,но съдейки че са първото правителство паднало след вот на недоверие не съм оптимист

180

Предлагам

преди 1 година

Диспут между Борисов и Костадинов, за да изберем по-достойния!

179

555 в куплет

преди 1 година

Лятна жега над земята....кавал нейде свири....и отново наш Кокорчо.....главата навири....Той усети, че го нещо....вътре гъделичка....., че сърби го, прималява....неееее не е за фичка.....Спря Кокорчо зад върбити.....във една коприва.... За подмяна размечта се....ноооооо, гейз глава затрива!

178

Анонимен

преди 1 година

Кокорец- предлагаш се там където не те искат. Май нещо не вярваш че на тия избори ще имате повече от 5 %

177

Пенсионер

преди 1 година

Срещу Борисов да тръгнеш да ТИЧАШ пак не можеш да го стигнеш

176

истински българин

преди 1 година

До българин. Твоето фалшиво мнение няма значение. Защото ти си никой. Поздрави от 600 000 нормални разумни българи.

175

Анонимен

преди 1 година

Всички ще помним, как Василев удари по катедрата в НС и извика с фалцет срещу опозицията. Дуетът ПетковВасилев/ПП, се записаха в историята, като порнопартия на изчегъртването, с омразата към опозицията, което ще рече, пълен нихилизъм и политическа неграмотност.

174

Анонимен

преди 1 година

Слави каза , че докато шарлатаните Кирчо и кокорчо седят на чело на ПП правителство няма да има и сега ко правим

173

винету

преди 1 година

Хи-хи-хи, поредният заразил се от личността на Борисов и започнал да ляга и става с него. Добре, че е Боко та да има с кого 90 от политиците да се занимават. Не знам като умре как тези всичките ще съществуват.

172

Анонимен

преди 1 година

Докато Киро ментата, който арестува незаконно Борисов и спеца по фалитите Василев, ръководят ПП, коалицията с тях е невъзможна.

171

Къш

преди 1 година

бе шмекер...

170

Анонимен

преди 1 година

Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9.