118

Демократ

преди 1 година

Софи Маринова пет пъти ходи до Дубай от началото на годината. Къде е тази бедност?

117

Анонимен

преди 1 година

Образование и допълнителна квалификация,това формулата за що-годе добър живот!

116

Лена

преди 1 година

тежко е, 14 бона на месец не ми стигат! живея като жив0тно!!

115

Азимов

преди 1 година

В България живее добре този, който директно или индиректно се занимава с измами, халтура и кражби. С честен труд пара не се изкарва.

114

Поука

преди 1 година

Ех, винаги съм го казвала и пак ще го кажа - Честният човек, който си изкарва честно и с усилия парите за прехраната, не прокопсва. Цял живот ще е в лишения. Хитрите, крадливите си живеят живота.

113

Анонимен

преди 1 година

Повече са 100%.Как ще е трудно бе *** ?Има Думуса,Дарина,Гигов,Гергов ,Маргини,Мая ,Кюлева ,Галеви,Таки,Демби ,Ганчев,Венци ,Портопанов,Карадаьй ,Доган,Лили,Костов ,Борисов ,Нинова ,К.Петков,Царя,Станишев ,Маймунолицевия Иванов ,Хамид Хамид ,Слави Трифонов .Не ставайте смешни тези изрезки без проблем могат да парите си да направят 200 завода предприятия

112

НАМИРА МУ СЕ ЦАКАТА

преди 1 година

ОГРАНИЧАВАШ ТОК, ВОДА, ХРАНАТА, ПИЕНЕТО, ПОКУПКИТЕ НА ДРЕХИ, ОБУВКИ, НЕ ИЗЛИЗАШ, РОВИШ ПО КОФИТЕ И ЗА ДА СЕ ЗГРЕЕШ ЛЕПВАШ НА ЕДИН ЧУВАЛ СНИМКИ НА АСЕНЧО И КИРЧО И УДРЯШ, УДРЯШ!

111

Добре че беше СССР

преди 1 година

да ни построи АЕЦ, да ни даде технологии да направим Индустрия, че да Строим Панелки, ВиК, ВЕЦ, ТЕЦ и т.н. за 33 години - нищо, всичко ни е от СССР!

110

до ОБЯВА

преди 1 година

От началото на лятото през българските и гръцки курорти са минали над 2 милиона бедни и гладни българи. До края ще минат поне още толкова. Не броя скъпарските курорти по Европа и екзотичните дестинации.Мога да съчувствам на пенсионерите,болни и инвалиди. Но здрави прави екземпляри дето ги мързи, да отиват да работят или да мизерстват,техен си проблем

109

Аз като

преди 1 година

млад учител по география с жена и дете, получавам брутна месечна заплата от 1350 лв. като махнеш разни удръжки, чисто ми остава 950 лв. Жената работи в кол център и взима повече от мен. Някак си преживяваме, но сме в лишения

108

анонимен

преди 1 година

неблагодарници, нали някой преди вас е работил затова вие сега цял ден телевизорите гледате, да не сте построили всичко това вие .

107

Ели

преди 1 година

В тази статистика да не забравяме, че влиза и тъмната майка на 11 деца от статията вчера...

106

Иванов

преди 1 година

Май после да говорят за неща които отдавна пиша по форумите но никой не обръща внимание сега,като говорите застрашени не е точно така има хора които искат но не могат да работят защото нямат осигуровки здравни за да да могат евентуално да имат право на храна и дърва за зимата все се гледа да бъдат пенсионери и с ниска пенсия или хора с увреждания а другите кучета ги яли

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ако не искате да сте бедни -УЧЕТЕ и се образовайте"...... Кажете го на преподавателите в университетите. Те точно това правиха, а сега ректорите нямат пари да направят асистентската заплата 1500 лв. и заплашват да фалират.

104

Анонимен

преди 1 година

Моята майка беше начална учителка 40 години. Пенсионираха я с 320 лв. пенсия. На 78 г. е. Татко е на 83, той беше миньор, та му е по-висока пенсията около 950 лв. та свързват някак си двата края.

103

Анонимен

преди 1 година

До Икономичен # 112, , Много хора живеят според съветите ти и пак са бедни! Особено пенсионерите - да не мислиш, че карат коли, ходят на почивки или ресторанти?! Те едва успяват да си купят лекарствата. А не дай Боже да се наложи операция! - страшно е!

102

истината

преди 1 година

Някои живеят в крайна бедност,а останалите се чудят къде на почивка да отидат в какви хотели да оставят и колко да харчат ,българинът не е *** но е алчен,мързелив,вечно мрънкащ и крадлив

101

ПЪЛНИМ ДАМАДЖАНИ.

преди 1 година

ААА НЕ, ВЕЧЕ НЯМА БЕДНИ! СЛЕД ПРОМЯНАТА ВСИЧКИ СМЕ СИТИ, ДОВОЛНИ И ПРЕ ДОВОЛНИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ОТ ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ И РАДЕВ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ СИ МИНИСТРИ, ЧЕ ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА НИ ОСИГУРИХА ТОВА БЛАГОДАНСТВИЕ! ИДВАТ И ПО ХУБАВИ, НО СТУДЕНИ И ГЛАДНИ ДНИ?

100

Българин

преди 1 година

До 118 щото акълът ви е като на африканци и сте нискообразовани...

99

Икономичен

преди 1 година

107, Интернетът ми е 16 лв на месец, неограничен. Кабелни нямам, ТВ не гледам. Вода харча 5 кубика, това са към 20 лв. и то дори не за месец, а за 2 месеца отиват тия кубици. Говоря от предплатена карта, зареждам 4 лв. и с тях карам 2 месеца. Мисля да направя един практичен курс за бедняци и цъървули като мен, как да оцеляват с 500 лв. месечно. Като не мога да строя капитализма, ще строя комунизма.