99

Анонимен

преди 1 година

До 107 - Какви 2 години? Война в Афганистан (1979 1989)

98

Анонимен

преди 1 година

103- Руснаците бяха там 2 години, а краварите 20 години. Ако си тъпоъгълник другите не са.

97

Анонимен

преди 1 година

НЕМИТАЯ ЕВРОПА ПЛАЧЕ. ДО МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ КЪПЕЛИ ПО ЕДИН ПЪТ ГОДИШНО, ОТ ТАЯ ГОДИНА ПО РЯДКО. АКО ПУТИН ОТПУСНЕ НЕЩО ДЕ.

96

Анонимен

преди 1 година

"САЩ уж първа сила пък станаха за резил в Афганистан" - Все едно пък руснаците не станаха за резил там, а и не само там. И САЩ и Русия обикновено ядат пердаха, когато нахлуват в чужди държави, но САЩ си научиха урока и вече пращат само оръжие и обучители в конфликтите.

95

Анонимен

преди 1 година

Все повече се убеждавам, че Македония трябва да бъде занулена, за да има мир по света. Това там наистина са нацисти, готови да предизвикат затриване на българите, само и само защото са ги зомбирали, че "македонска нация" има. А всъщност никога не е имало.

94

Василев

преди 1 година

Войната я започнаха руските и украински евреи, по заповед на Синедриона!Путин и Зеленски са Хибридни мишки, такава безмислена война, с толкова православни християнски жертви може да се предизвика само еврейски ционисти, а през това време върви още по-страшаната война с микробиологично оръжие ковид, с хибридна пропаганда,с ограничаване на всички икономики и недостъп на енергийни суровини, а за някои забрана заради зелена енергия!И всичко върви по план,тази война не е това което си мислите!Мич!ЦРУ

93

Анонимен

преди 1 година

Е все едно пък руснаците нямаше да правят същото, ако някой нахлуе в Русия? Даже в детските градини щяха да се крият войниците. А в момента Русия използва прикритието на АЕЦ Запорожие за да крие там войски и амуниции, като знае че украинците няма да посмеят да изстрелват ракети до там. Всяка страна ги върти такива хитрини по време на война.

92

Анонимен

преди 1 година

На ръководителите на Амнести им е лесно, седят си в кабинеите и пиашат лъжи. Я да отидат в Украйна да видят какво става. Путин и хората му в момента извършват геноцид срещу украинският народ, като убиват деца, жени, старци, мирни хора. Милиони напускат принудително домовете си заради нахлуването на окупационната червена армия.

91

Анонимен

преди 1 година

САЩ уж първа сила пък станаха за резил в Афганистан

90

СС

преди 1 година

Амнсети се изявяват като типичен левичарски б0клук. Как иначе украинците да защитават градовете си. Amnesty International щеше ли да осъди българите за поставянето на противовъздушни оръдия в София по време на ВСВ. Руски оръдия и бомби унищожават украинските градове. Виновна е само Русия.

89

Дзивко

преди 1 година

Украинците можеха още от началото да кажат, че се крият в населените места, защото Русия ще ги помете на открито, с тая тактика печелят време и взимат много жертви от руснаците, както се казва поемаш риска, но да си разположил цялата армия сред цивилни сгради и да ревеш че стрелят по тях е нагло, е то е ако мине номера

88

Анонимен

преди 1 година

72-Крайна си е Русия бе. Затова че си русите си правят учения из Крайна не значи че нападат У"Крайна". Няма такава държава.

87

Анонимен

преди 1 година

ВСУ са лишили Амнести от акредитация. Т.е повече няма да пишат за тях, забранени са в Украйна.

86

Анонимен

преди 1 година

Стига помагали на Русия! Призовавам всички евроатлантици да подпомогнем Украйна и ЕС като започнем да се къпем по 2 пъти на седмица. Тъкмо ще се разпознаваме по-лесно едни други по улицата! Който се къпе всеки ден е агент на Путин!

85

Анонимен

преди 1 година

Фурнаджийски лопати дал господ на територията. Фурнаджийски, но евроатлантически.

84

Анонимен

преди 1 година

"Украинска бежанка в Полша: Тук изобщо не ни обичат, търсят ни само за секс ВИДЕО">Украинска бежанка в Полша: Тук изобщо не ни обичат, търсят ни само за секс Момичето споделя, четърси жилище, където да продължи да живее, нополучава само неприлични предло

83

Do 72

преди 1 година

Пак не казваш истината градски. Русия точно каза при какви обстоятелства ще е принудена да действа и това ви го казаха още в 2007 година.

82

Суперавторитет

преди 1 година

Точно на "Амнести" да вярваш... Я питайте израелците какво е мнението им за антисемитизма в тази организацийка и връзките на нейни "дейци" с "Мюсюлманско братство" и други ислямисти. Питайте и проверяващите от "Контера", които установиха "токсична и расистка работна среда". Или прочетете защо открай време си блъскат рогата с индийските власти. Путинофилчета, намерили сте на чие плямпане да се кефите. Както винаги.

81

Анонимен

преди 1 година

ДОКЛАДА Е КОРУМПИРАН, ЗАЩОТО Е ПОЛЗВАЛ ИНФО ОТ УКРАИНЦИ КОИТО СА БИЛИ В РУСКИТЕ " ФИЛТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ" В ОКУПИРАНАТА ЧАСТ НА ДОНБАС И КРИМ!!! ТОВА Е НЕДОПУСТИМО ЗАЩОТО ЗА ДА ОЦЕЛЕЕШ В РУСКИ ФИЛТРАЦИОНЕН ЛАГЕР ТРЯБВА ДА КАЖЕШ И ПОДЪРЖАШ " ПРАВИЛНАТА" РУСКА ПРОПАГАНДА ИНАЧЕ СИ МЪРТВЕЦ!

80

Анонимен

преди 1 година

надявам се до Коледа Полша да има граница с Русия ...около Лвьов ...хахаха днес четок една окраинка се оплаква от Полша..вика аз търся квартира а те само искат да ме"ядът" и доста предложения и правели ..някои срещу бутилка кока кола ( ама от 2 литра )