137

до 150 , 152

преди 1 година

Китай изчаква икономическият си бум ,който расте всяка година. Ще задминат Сащ. Играят на сигурно.Което говори колко "плах" е кит. характер . Ако бяха като руснаците досега Таиван да е обграден напълно и американците ще свалят гащите ,идват им изборите.

136

До 162

преди 1 година

И ставаме вилает...

135

Анонимен

преди 1 година

До до 148 "това са метафори бе всезнайко" Русофилите сте една голяма метафора: за хора с олабени връзки.

134

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че няма да има нужда. ИТ индустрията доставя сърис на бизнеса, без бизнес няма ИТ индустрия. А бинзеса на запад постепенно ще умира, първо ще се отърват от разходите за ИТ и ще карат само с това което имат.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156, ти май не разбра, че хората в ИТ учат непрестанно и се развиват! Това е разликата между тях и вас! Вие смятате, че знаете всичко и лежкуните! Те не спират да учат нови неща! И се разваиват със скоростта на системите,които постояват! И накрая(за да имаш поне малко поглед върху развитието, което тече в момента) НИКОЙ няма да направи система, която да го замени :) момичетата и момчетата в ИТ са доста по-интелигентни и за тях работа ще има.Ще се видоизменя, но ще има! Мисли му ти

132

До някой

преди 1 година

Няма без блатно! Все някой плаща(масрафа) :)

131

Анонимен

преди 1 година

В момента Русия иска и има нужда да си върне източна Европа и най-вече балканите в своята сфера на влияние. Сега е момента България да работи за излизане от ЕС и НАТО и връщане към орбитата на Русия и евразийските съюзи.

130

Анонимен

преди 1 година

До Някой Защото бяха безплатни, затова останахте на работа по форумите. :)

129

Някой

преди 1 година

Е прекрасният Капитализъм с милиони работещи бедни е по-добър от лошият социализъм с безплатни образование и здравеопазване!

128

Програмист

преди 1 година

От около 15 години започнаха да ми обясняват, че "съвсем скоро" света няма да има нужда от програмисти и ще съм се чудел какво да правя. Вече имам 25 години стаж и се моля този ден да дойде, че всяка година работата става все повече, а аз все по-стар. Трябва време да си харча парите, да си наглеждам имотите и земите. А, замалко да забравя - не знам какво стана с тези, които ми обясняваха. Така и никога не се поинтересувах.

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145 - Само Вие програмистите си мислите , че сте "над" нас и се имате за много значими , но това ще се промени много по-скоро от 10г. защото ставате все повече и когато започнете да ставате излишни , ще разберете че за нищо не ставате ! Само Вие ли се развивате бе , а лекарите , а химиците , архитектите , инженерите , зъболекарите - Кой ти каза че света се върти само около вашето програмиране ?! Ако няма кой да сее , жъне , гледа животни , зеленчуци и т.н. - ще ми ядеш "алгоритъма"

126

До 150

преди 1 година

,, Рейгън" потопиха ли вече?

125

Шайбите помните ли

преди 1 година

Много хора в България не знаят за шайбите, виждали са само на снимка. Е, ще им се наложи да се запознаят и научат да боравят с шайбата, когато Китай блокира доставките за TSMC.

124

до 148

преди 1 година

това са метафори бе всезнайко ! ако беше учил щеше да разбереш за какво говоря , но в чалготеките и фейсо няма как да го научиш това , пубер !

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 150 Знаеш ли защо всички се смеят на тия жааалки опити като твоя? Щото ако можеха, досега да са го направили. :)))))) Ако не са го направили, значи че има рискове, които не са готови да предприемат. Така че всичко си остава по старому. :)))

122

Бай Илийчо

преди 1 година

За вазе гражданята ляба расте у магазиня ! Некой нимоат дъ различат кое е кон,кое е магаре ? Други не си виждали кокошка! Ама инак се голем го вадим у офиса! Бедни жа стоите ! И тва зимъ жа разберете кък дживеят пингвините ем на темну, ем на студену

121

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай дори не са започнали да вредят на Запада. Но това бързо ще се промени след тайванското авиошоу на розовата баба.

120

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази гигантска ИТ индустрия няма да работи на запад по банални причини - средната класа изчезва, всички стават бедни, а на бедния който няма пари за топла вода не можеш да продадеш, ще престане да работи рекламния бизнес, всеки ще си държи телефона по 5-8 години, а може и да се върнат с бутоните, защото с екран ще бъдат твърде скъпи да се продават, изобщо живота силно ще се измени.

119

Анонимен

преди 1 година

До до 144/146 И житото се сее и жъне от машини, деде. :))) ОТдавна мина време на сърпа. Време е да смениш флага с чук и сърп също.

118

до 146

преди 1 година

До до 144, за това ги има тези 80% :)