29

Анонимен

преди 1 година

До ЕС ЕСовци Слабо :)))))

28

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

27

ЕС ЕСовци

преди 1 година

ЕС ЕС оказва газов натиск над Европа като и забранява да търгува с газ, вдига цените и диктува колко газ да харчи ! ЕС ЕС диктува всечко на Европа ,какви отрови да яде, колко да яде, какви пари да получават европейските народи, кой да живее, кой да умре, кой има право да се лекува и кой не. ЕС ЕСовците мачкат, убиват, тероризират цяла Европа

26

Малко за политика

преди 1 година

Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света.

25

Анонимен

преди 1 година

До Народът е казал: СП2 УМРЕ. Скоро ще умре и СП1 . Мокрите сънища на руските нацисти за единство на "немското ноу-хау и руските ресурси" отиде в небитието. Русия отива в Азия, където й е мястото. Всичко е точно.

24

Анонимен

преди 1 година

Руския газов терор не започна с войната, а много преди това. Заиграването с доставките на газа е от миналото лято.

23

Народът е казал:

преди 1 година

Вода гази - жаден стои! Та така и с "колективния" запЪд - Северен поток 2 стои готов на 100проц. ама не: ще стоим на студа, но на рашките да им е зле!? Хайде де...

22

Анонимен

преди 1 година

Кремъл може да оказва единствено само натиск върху caпyниcaната си дупарана. Скоро са в отвъдното завинаги!

21

Анонимен

преди 1 година

Употребата на цинизми в отговорите към критикуващите руския нацистки режим не е случайна. Тя произхожда от идеята, че въпросните са от по-образованите социални слоеве (което е вярно), и те са по-чувствителни (което е невярно) на такива драсканици. Всъщност тази идея не е нова: използването на кулаците/селячеството срещу интелигенцията е стар способ на руските нацисти за да налагат властта си над безпросветното население, като използват самото него да си разчистват пътя от политически противници.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 "Пич победителите ни ги съдят. Така че...." Ако има нещо, което е ясно, е че Русия няма да е "победител" в тая война. Най-многото на което може да се надява е да стане като Северна Корея. Контакта със Западния свят ще бъде безвъзвратно прекъснат и това й е най-добрата опция. Другата е по-вероятна.

19

Анонимен

преди 1 година

Тук обичайните източници на Bloomberg, "запознати" с мисленето на руското ръководство и на колективния запад като цяло, години наред ревяха и се оплакваха, че не могат да проникнат в главатана Президента Путин и не вдяват какво им говори той.

18

Анонимен

преди 1 година

До От хората "Дори да е така,газта и петрола си остават като залежи" Даже не знаеш какво говориш. Залежите гърло не хранят, а ако не се изпомпва находището се ЗАКРИВА и често не може да бъде пуснато отново. Тва не ти е кутия натурален сок, да си я отваряш и затваряш когато ти се припие.

17

Анонимен

преди 1 година

Като имаше газ се бореха да го спрат и им наложиха санкции, сега руснаците като го спряха ще им налагат санкции че го спрели. Какво точно искат полуумните чиновници от ЕС?! Накрая наистина ония ще хвърлят водородна бомба. Живеем в *** свят. Пълна идиотщина

16

Анонимен

преди 1 година

До Йосарян Хихихи. Китай и Индия ядат доматите с колците и плащат на Кремъл спрямо междунродната цена :))))

15

Хора защо?

преди 1 година

Когато имате не кадърни и продажни политици служещи не на народите си а на сащ така става и положението ще се влушава докато търпим.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Не си създавай илюзии. Никакви санкции няма да паднат, докато Русия не плати за всичко, което причини, не се изтегли безусловно от Украйна , и не предаде военопрестъпниците да бъдат съдени.

13

Йосарян

преди 1 година

Жертвите на пропагандата не са чували че Китай и Индия са огромни икономики с общо население 5 пъти по-голямо от това на ЕС. И нямат нищо против да купуват с отстъпка газ и петрол от Русия. А цената след отстъпката е пак доста по-висока от цената преди "санкциите". Междувременно слабоумната Европа ще плаща огромни суми и ще страда от недостиг. Чудна стратегия. Все едно...това е бил търсеният резултат? Понеже той съвсем не е неочакван.

12

Kek

преди 1 година

Да обобщя за неразбралите - 1. САЩ подкуруросва ЕС да налага санкции на външната търговия на Русия. 2. Русия си ограничава доставките като резултат на тези санкции. 3. ЕС се разпищява че се прилага натиск спрямо клетите европейци от злия Путин. 4. САЩ бучат какъв звяр е Путин да санкционира европейците, те нищо не са му направили. 5. Ти и аз нямаме газ, радвайте се че е 40 градуса навън. След 3-4 месеца ще се топлим само на спомените от сегашните дни.

11

Патриот

преди 1 година

И след това да забрави че Европа някога ще има някакво вземане даване с гангстери и изнудвачи като руснаците!

10

Анонимен

преди 1 година

Не си създавайте илюзии. Кремъл ще отговаря с газов и всякакъв друг натиск на Европа не само до края на СВО, а докато не падне и последната западна санкция срещу руския народ.