274

Фашистка Русия

преди 1 година

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

273

До глупав народ

преди 1 година

Пощадих я, само защото беше жена. Все пак, не е хубаво. Майка на дете ни е, нищо че почина, миличкото ... ама както и да е. Нямам какво да губя.

272

Анонимен

преди 1 година

В ЕС било много лошо, ама русофилите си натискат парцалите, а не заминават на хубаво в русия. Лицемери опикани.

271

Показателно

преди 1 година

Русия дава руско гражданство на всеки украинец. Не само на рускоговорящите в Донбас както преди, а сега а за всички. Всеки който подаде молба може да получи руско гражданство.

270

Накратко

преди 1 година

Ти няма де се предадеш ама ще те свалят.

269

Анонимен

преди 1 година

До глупав народ - Тя беше 107. Качи 40 кила за една година. Аиначе - Варна, Младост 1, блок 115 - отпреде српи и почни да науваш клаксуна, ама селд пет часа, че да съм се върнал. Даже ако искаш,д а снимаме и да го качим после, че да се разберем, като мъже!

268

Анонимен

преди 1 година

до 289 Кои холивудски звезди? Дебелият каратист стиван сегал и френският алкохолик. Други?

267

Анонимен

преди 1 година

До глупав народ - Абе, не си давайтетака адресите. Братовчед ми ей така си даваше адреса, като живееха на квартира с още двама, като студнети. И нали уж ММА-ци и прочие, ама един ден се претрап с колата, като куче.Някой му резнал сирачките. И от тогава се кротна. Само казвам, че има всякакви. Ти го викаш на чеснта бикта, да се разберете по мъжки, те я спирачкрежат, ножове вадят, полиция викат ...

266

Анонимен

преди 1 година

До Гецов Ежегодно Русия обработва около 4 милиона молби за руско гражданство. Факт. Виж си там всичките холивудски и други "звезди" от Запада, които получиха руско гражданство или чакат за такова.

265

Анонимен

преди 1 година

До глупав народ - Със счупентаз и 3 литра прелята кръв, хич не мязаше на щастлива ...

264

глупав народ

преди 1 година

До Стига глупости- Ща разцепа ве!

263

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Абе отворко, а 500 години преди това???? Напълно си сляп, нямаш хабер от съвременна Турция и плановете и за света.

262

Анонимен

преди 1 година

Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ П.Р.Славейков

261

Гецов

преди 1 година

За 4 мсесеца 4милиона руснаци напуснаха расията и повечето от тях едва ли ще се върнат. Междувременно искам да попитам колко родни гурбетчии отидаха на гурбет в расията и колко правят планове да отидат? Понеже нали тук и на запад западало, а там пък процъфтявало...

260

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 276 Вече съм на Велико Търново, идвам да те пръсна варненско селянче.

259

Стига глупости

преди 1 година

До глупав народ: Спрете с г'лупостите. Превръщате коментарите в порнография.

258

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 272 Е да де - много е велика русия, ама незнайно защо децата на русофилите не щат в русия, а на запад. Както и самите руснаци де.

257

Анонимен

преди 1 година

До тарикат Варна, блок 115, отпреде. Застани с колата и почни да бие клксуна и слиза- ела и ще те изнасиля. Една рокла имам, дето жената я остави, когато я изгоних с ртници, че ми спря телевизора. Ще ти я сложа, ще те чарвисам и ще правя секс с теб.

256

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 257 --- За 45 по-бедни години и за още 33 - демократични нещо ново не научихте ли?! И още ли не можете да се осеферите, че разбивате капитализма от 1917 и все още имате мераци, но докато го разбивахте, разбитите ви теглиха калъчката с все сила и така ви разпердушиниха, че след 10-ти някои от вас са самозастреляха с кеф поради лъжата, в която бяха живяли и поради това, че се оказаха в лоното на излъганите канарчета.

255

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен На, ме кефиш с "умното" съждение за ръба на глада!!! Само да те питам, знаеш ли 70% от олиото в света кой го произвежда? А знаеш ли кой произвежда почти половината жито? А знаеш ли кой лови 1/3 от рибата? А знаеш ли какви са им запасите от нефт, дървесина и други природни ресурси? А знаеш ли коя държава в света има най-големите запаси от питейна вода? Като си дадеш отговор на тези въпроси, ще разбереш колко глупаво съждение си изтърсил в коментара си