67

Бай Иван

преди 1 година

Какво стана, нали щяхте да поставяте кремълското джудже на колене ;) ????

66

Минуващ

преди 1 година

Западът иска мир докато Русия започна войната с нападнението над Украйна. Щяха ли да му свършат оръжията по средата ако Западът искаше продължителна война с Русия? Щеше ли Русия да трупа оръжия и да се готви за война ако искаше мир? Логиката на путинофилския тролетариат е тотална сбъркана изначално.

65

Анонимен

преди 1 година

Светът вече е разделен на ресурсни и безресурсни държави.

64

Анонимен

преди 1 година

Най-големият проблем на Русия е населението - 140 милиона. Русия се нуждае от население поне един милиард критичен брой за да има самодостатъчна икономика и потребление. При изобилието от ресурси с които разполага Русия може да стигне и да осигури нормален живот на 10 милиарда население.

63

Анонимен

преди 1 година

Военните компании питат САЩ и Запада колко оръжие искат за Украйна и НАТО. Кървавото джудже ЯКО го е загазило. :))))

62

Анонимен

преди 1 година

Западът ще свърши оръжията и какво правим.....не е само енергиини ресурси. Ще останат със свалени *** пред Русия. Тя се е готвила за тази война и ще преговаря само от позиция на силния. Тогава ще има мир. Иначе се гответе да влезете в каменната ера. Светът никога няма да е същия, заради ината и глупостта на западните "политици".Навремето САЩ и Русия си пазеха страх и се уважаваха и имаше мир. Сега Западат иска война и ще я получи. Ще почне Трета Световна в следващата година

61

Анонимен

преди 1 година

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Сега вече с контрола над Новорусия Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения, а истински хляб, месо, яйца, плодове и зеленчуци ще ядат в Русия.

60

АнонимеН

преди 1 година

САНКЦИИТЕ КОИТО СЕ НАЛАГАТ НА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕКАЛДЕРАЦИЯ СА ТВЪРДЕ МАЛКО! ТРЯБВА ПЪЛНО СПИРАНЕ НА ПОКУПКИТЕ НА ГАЗ И НЕФТ ОТ ЦЕЛИЯ ЕС ДА ИМА! РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ ПАДНЕ ДО ПОЛОВИН ГОДИНА АКО ИМА ТАКИВА САНКЦИИ

59

Руски тактики

преди 1 година

на ход са Генерал Мраз и Генерал Глад. Запада да мисли какви резерви ще изкара!

58

Чернозем

преди 1 година

Чермозем има само в Новорусия и Русия и малко в САЩ, има и в други страни но е незначителен. Русия контролира енергиите на света, с Новорусия става абсолютен монополист на продоволствията и изхранването на планетата. А ЕС ще ходят пеша, ще студуват без топла вода, ще миришат, ще гладуват.

57

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 79/ АБЕЕЕ ИДЕОТТ НИЕДЕНН! ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕМОЖА ЛИ ДА ИЗМИСЛИШ! КАТО ВЛАДЕЕ АКО ЩЕ И 80% ОТ ПРЯСНАТА ВОДА ДА НЕ ПОЧНЕ ДА Я ИЗНАСЯ!! МАМИЦЦАТА ТИ ПРОКЛЕТА , ЧЕ СИ ЖИВО ОЩЕ ХЛЕЕБАРКА МРЪЪСНА ПУТАНОДЕБИЛСКА

56

след студа

преди 1 година

идва гладът.

55

Анонимен

преди 1 година

Индийския премиер Моди не спря да прегръща Путин пред камерите по време на визитата му в Индия.

54

война по план

преди 1 година

С Русия войната по план е ъпсурд. Русия определя темпото продължителността и изтощението! Да не сте се хващали!

53

Анонимен

преди 1 година

Има си хас да се откаже. Разбире се, че няма да се откаже, никой не се отказва от територии. Ще ги загуби.

52

В Русия тече ...

преди 1 година

Мобилизация... ама останаха само джендърив Москва и Санкт Петербург! Други нема!

51

Анонимен

преди 1 година

Индия все по-често е подлагана на топлинни шокове когато температури над 50 градуса продължават не дни, ами седмици.

50

Анонимен

преди 1 година

Русия владее 40% от запасите на прясна вода.

49

АнонимеН

преди 1 година

УКРАЙНА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ НИЩО , ЩОТО КАКВОТО И ДА ПОДПИШЕ С КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СПОРАЗУМЕНИЕ ТО НЯМА НИКАКВА МЕЖДУНАРОДНА СТОЙНОСТ И НИКАКВИ ГАРАНЦИИ НЕ ДАВА, ЧЕ МОРДОРСКВА ЩЕ ГО СПАЗВА! ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО РЕЖИМА В КОМУНДЕЛОДЕБИЛОСТАН НЕ ПАДНЕ!

48

В близък бой...

преди 1 година

*** дават голяма фира....Вече над 67 хиляди... само до тук....А лятото е в разгара си....Цифрата набъбва....