31

Анонимен

преди 1 година

Народа гласува а после ПП и ДБ правят оргии по курортите.

30

Анонимен

преди 1 година

Наистина няма логика заплатите в парламента да са по-високи, отколкото в останалите театри.

29

Анонимен

преди 1 година

Аз викам да опаковаме парламента. Нищо не работят. Вчера нямаше и 65 депутата. Асен се ръгнал с Гюров и още една в ресторанта зад паметника точно пред входа на НС. Поркаха алкохол в работно време. Един репортер влезе да го пита дали е в конфликт с Херо Мустафа, а Асен полудя. Развика се, че не бил в конфликт с никой и извикаха 5 батки да изритат репортера. Нищо не работят. Казвам ви. Всеки ден минавам покрай НС. Те кибичат в ресторантите. Ние им плащаме заплатите. Да си отиват!

28

ЛЕНА КРАДЕ ДЕЦАТА...

преди 1 година

Вместо да си възпитава децата, Киро си дава парите на Лена-Отварачката.....

27

Анонимен

преди 1 година

Тази Лена я разкарват като мечка из студиата. Но нито една мисирка не смее да пита за парапета. Хахахахахаха продажни телевизии. За това съм се отказал от тях завинаги.

26

Анонимен

преди 1 година

В парламента има някои много добри попадения, особено ако ги гледаш през оптичен мерник.

25

toti

преди 1 година

Лъжливото овчарче му дадоха сламка и сега ще му гледат сеира,разигравайки го като *** по всички студия до изборите..но това е за да може крадеца да иде до плячката и той знае каде е и рано или късно ще кацне ...някаде в Барселона или бог знае каде!!!

24

Анонимен

преди 1 година

ТОВА .ИЧЕ КОГА ЗАВЪРШИ, КОГА НАТРУПА МЪДРОС, ТА ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ! НЕ НЕ СА ВИНОВНИ ТУРЦИ И РУСНАЦИ ЗА СЪДБАТА НИ, НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ!

23

Карлуково

преди 1 година

Ша направиме ново правителство, този път Мата Хари ще замени косматата Бориславова. Целта е да се вкара България във войната с Русия. Докато вашите деца/внуци и роднини ще гинат на фронта на една чужда война, Мата Хари ще прави масажи на Тиквата, Бориславова ще прави масажи на Киро-***, а Вигенин ще прави масажи на Кокорчо. Важното е едни милиони от "Америка за България" да се усвоят, а народа кучета го яли.

22

Анонимен

преди 1 година

Може ли да питам нещо? Еврейка ли е това момиче?

21

oтСиднейАавстралия

преди 1 година

Варянти за вас няма. Всички ви видяхме как влизате в апартамента с Киро и как те фаща за г.3а докато отключваш вратата. Зимайте се с простоКиро и Линза и правете модерно семейство от трима. Аз гласувам за най големия ви кошмар

20

Анонимен

преди 1 година

Получавам еленофобия. Където отворя навсякъде срещу мен се блещи това недоразумение от тапетите над статиите. Явно ще направя циклофрения. Кой ще поеме отговорност?

19

Анонимен

преди 1 година

Мечтата на парапетотрошачката нов кабинет с нов парапет.

18

Анонимен

преди 1 година

МОЛЯ ВИ РАЗКАРАЙТЕ ОТ НВИНИТЕ ТАЯ ИЧКА, ВСЕ ПАК СЕРИОЗНИ ПОЛИТ. ТЕМИ СА! ДА СЕ ИЗЯВЯВА В КУУЛ.Т ИЛИ ПО ЧАЛГАДЖИЙНИЦИТЕ!

17

баба мара

преди 1 година

киро с 3 деца води аморален живот това е недопустимо за политик на такавапозиция асен да каже каква е половата му принадлежност за да спрат слуховетекакво се чака трябва да напуснете незабавно пп а вие чакате траншовете от естова е недостоино

16

парапет

преди 1 година

спокойно бе лена , ше носиш кафенце и на новия премиер .

15

Анонимен

преди 1 година

Малее чаеното парти на Козяк е дало резултати. Меките китки са им набили канчетата и вече са съгласни на всичко. Ей срам нямате долни влечуги.

14

Анонимен

преди 1 година

Лена Бориславова каза за президента: "На хората им омръзна да ги клатят" Това чучелоо е много вулгарно. На всичкото отгоре днес каза, че отношенията им били професионални с Киро. WTF!? WTF!? Така ли му се вика вече като ти бъркат под полата да те хващат за парапета? Безсрамница! Свършиха ергените министри, та със семеен, с 3 деца се въргаля! Срам! Линда цял ден се поти да прави торти. Ама така е, в България, за да имаш любовница жена ти трябва да се трепе от работа! Pffffffffff!

13

Анонимен

преди 1 година

Тя чете това. За всички лъжи и лицемерие, нека силата, ръководеща съдбата да я съди. Там грешка съдебна няма

12

Анонимен

преди 1 година

Г-н/др.Вигенин, искате да кажете, че двамата учили в Харвард. всежоще има какво да крадат. Киро отказа на Газпром плащане с рубли и ни остави без природен газ. Знаете изказването на бивш министър, че тръбопровода за LNG тръгва от никъде и стига до никъде.Киро изгони 70 руски дипломати и не би посмял да моли Путин за газ. Кандидатът за премиер Василев блокира 890 хиил.$ за заплати на руското посолство. Смятам,че тези тримата наемници трябва да си ходят по-скоро.Нагли немилеещи за БГ екземпляри.