145

Анонимен

преди 1 година

Последният човек на тази планета ще е военен мюсюлманин но още не са знае дали ще е от армията на западния лондонски хаганат или източния московски хаганат

144

Анонимен

преди 1 година

Сидоров+Колко са Велики! Каква мощ.

143

Анонимен

преди 1 година

Просто-Нет аналог в мире!

142

Ел.Гунчива

преди 1 година

Тоя Лазар ще да е ултра високоточков!.Може да уцели Бялата Златка, дори когато е под масата.

141

А това с Китай не

преди 1 година

се коментира, Русия иска много да подчини Китай, но няма да стане. Китайците са древен народ, Китай е древна държава и империя, съществувала векове преди да се появи или пръкне през късното Средновековие на територията на континента Европа агресивното дивашко средновековно княжество Киевска Русь. Руснаците искат да завладеят Китай, Индия и Япония, ала няма да стане тяхната.

140

Теа дъвари

преди 1 година

не могат пирони да си направят (каза го лично другарката матвиенко), пък за някакви лъчи приказват?!?!? За това ли изритаха дебелия пияница рогозин? За "успехите" в космоса? Глупости на търкалета, догаре, копейчести мокри сънища.

139

Анонимен

преди 1 година

Като си помисли човек - лазери, свръхзукови ракети , танкове, "сармати" разработвла Русия, а населението й тъне в мизерия и непрогледен мрак (ментален и всякакъв)...въздух под налягане.

138

Анонимен

преди 1 година

Танковете им ги теглят на буксир, та лазер... Ама другарите да не забравят , че и сателитите имат лазер... та запичат се нещата.

137

Ааа, не!

преди 1 година

Каква е тази манджа с грозде? Статията е уж за лазарно заслепяване на сателити, а ни пробутват нещо за ракета рабиваща сателит!!??? Другата хитрина в статийката е, да внушат, че санкциите "работят" и да гладува и мръзне света в икономически колапс, "доброволно", заради тъпотиите им.

136

Анонимен

преди 1 година

Дори само руски сателити да унщожат,отломките ще се сблъскат с останалите сателити на други страни.Ще спре всичко ако спрат сателитите,ще се върнем в 60-те години на миналия век.

135

мда

преди 1 година

Поредната фалшива новина на Глобалистите.

134

Програмиста

преди 1 година

"разследване с отворен код" дайте да го видим този код.

133

Анонимен

преди 1 година

. . . . Ако само една отломка от такъв тест се сблъска със сателит и причини голямо събитие на фрагментация, това може да доведе до допълнителни събития, засягащи всички държави, което може да включва допълнителни фрагментации . . . . Голямо събитие на фрагментация, допълнителни събития с фрагментация засягащи всички държави . . . Това превод от клингонски ли е? Т ъ п а статия, такъв превод и още по такава авторка! Не мога така да се прегъна надолу, за са обясна падението!

132

Анонимен

преди 1 година

Така изглежда един изверг.

131

Анонимен

преди 1 година

Знам, че отдавна го имат, но използването му е обявяване на война на държавата.

130

ШибиРиби

преди 1 година

Късно стана, ще ударя една злобарка. Сложил съм си на стената портрета на Путин за вдъхновение

129

Анонимен

преди 1 година

А, значи вече са си решили проблемите с недостига на пирони.

128

Историк

преди 1 година

Америка е единствената държава в историята на човечеството която се определя като "Супер Сила" макар, че не е спечелила нито една война сама в историята си. Не говорете за Японците през ВСВ - Императора се предаде не заради страхливите янки а поради факта, че Руснаците идваха от Сибир и унищожиха огромна Японска армия там и бяха пред инвазия на Японските острови - от тях се стресна Императора и набързо развя белия байрак - не от хамериканските *** които на могат да бият Талибани на магарета

127

Martin Bormann

преди 1 година

Руссия имат разработки които се използват само в краен случай а не за някаква си военна операция. Руссия имаха лазерни оръжия и разработки още през 1954 и ги изпробваха във войната с Китай. Тогава запада се наака и не писа нищо по темата, но слуховете стигнаха до хората въпреки всичко :))) натовците ги е страх от Русия повече от всичко както уличен поммияр го е страх от чистокръвен бул-терриер ;)

126

42

преди 1 година

До Алекси ПаласВие гърците сте семити, като евреите, т.е. смесен народ от бели и черни, същите са и ромите. Добре, че ви останаха милиони българи в Тракия, Македония, малко да ви подобрят скапания геном.