64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 Десетки хиляди, а ако не се изтеглят овреме и направят грешката да вкарат още, ще са и стотици хиляди. Зеленски им го каза: има два начина да излезете от Украйна ....

63

Анонимен

преди 1 година

Russia offers fast-track citizenship to all Ukrainians. All Ukrainians, as as well as citizens of the two Donbass republics, may now apply using a simplified procedure

62

Анонимен

преди 1 година

В Украйна ще има още хиляди убити руски войници...

61

Обманутый Россиянин

преди 1 година

Путин учуден колко много училища в Русия имало негазифицирани. Ами как няма да има, нали неговите чиновници и лакеи трябва да вземат тлъсти заплати, да имат скъпи импоти в омразния запад и да карат скъпи коли, а хората особенно в прованса , кучета ги яли.

60

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа няма полезни изкопаеми.

59

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще остане без излаз на море. Русия под една или друга форма ще контролира цялото крайбрежие до устието на река Дунав.

58

Анонимен

преди 1 година

Русия е фалирала и без оръжия. Русия събира техника от 50-те години, за да се подготви за настъплението. Това съобщава британското разузнаване.

57

3 варианта

преди 1 година

Министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников назова три сценария за края на войната. 1) Украйна ще достигне границите от 24 фев. и Русия ще бъде принудена да преговаря с Украйна и западните и партньори. 2)Въоръжените сили на Украйна постепенно ще "смилат" армията на Руската федерация, тъй като това е "война на ресурс срещу ресурс". Русия разполага с повече жива сила и техника, но "остаряла и древна" и "те работят на принципа на месомелачката". 3) Разпадането на Русия на няколко различни субекта - Татарстан, Башкортостан и т.н.

56

тцтцтц

преди 1 година

На Путин ордите са варварите на 21 век.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 Хубавото на такива като теб, е, че веднъж като затънете във фантасмагории, след това всеки път трябва да измисляте все по-невероятни и по-невероятни съчинения за да си обяснявате вашите разминаванията с реалността. Доста забавно е да се гледа. :))))

54

:) смехорани!

преди 1 година

Ta какви 10 руски офицера и склад за боеприпаси? :)

53

Анонимен

преди 1 година

Защо не мога да сложа лайк на Вартоломей. Упс.

52

Илия Варламов

преди 1 година

Украински цар и америкаснки цар не знам, но УПЦ скоро ще канонизира нов светия - свети Хаймърс.

51

Анонимен

преди 1 година

600 хилядна армия, най-голямата и най-мощната в Европа след турската, сравнима по мощ с турската натовска армия. Западът 8 години я финансира и обучава, наляха 60 милиарда долара, със собствена военна индустрия сама си произвежда оръжия. И Рисия с ограничен военен контингент, три пъти по-малоброен и видя сметката за 3 месеца.

50

Анонимен

преди 1 година

64 само едно ще ти кажа, че не си Анонимен.

49

Анонимен

преди 1 година

Лех Валенса: "Дори и Украйна да победи, след 10 години ще имаме нов Путин и същите проблеми. Затова трябва още сега да форсираме преврат в Русия и да сменим политическата система, а населението и да се съкрати до не повече от 50 милиона".

48

Анонимен

преди 1 година

До Цяла бригада Не може да е вярно! :)))) Сега русофилите ще обявят тия момчета за предатели и ще поискат да бъдат разстреляни или пратени в Сибир :))))))

47

Анонимен

преди 1 година

Всеки руснак трябва да пострада. Санкциите са икономически инструмент в ръцета на Евросъюза, и техния ефект трябва да чуства всеки цялото население на Русия, защото подкрепата на Путин е висока вътре в страната. Освен това руснаците подкрепят не само Путин, но и военните престъпления и геноцида на Русия над украинскиа народ. Руските военни се хвалят на жените си и децата си, и ако жените и майките говорят, че това е нормално значи това е война на руснаците срещу Украйна.

46

Цяла бригада

преди 1 година

205та будьоновска мотострелкова бригада разтрогва доворите си и отказва да отиде на фронта в Украйна. Проверите тавариши ето не фейк.

45

Анонимен

преди 1 година

До До Василев "Кажи ми един украйнски цар ?Край до тук беше пропагандата ти." КАжи ми един американски цар :)))) Край. Абе, просто край. :))))) Впрочем, как се пише украински, с "и" или с "й"? :))))))