76

Анонимен

преди 1 година

прочетете книгата дека сме сръбски мекерета е точно , само хитрите сърби ги бутат и тия се не усещат , тотална манипулация , руснаците сега не им е да макетата , и България нищо не направи , ньойския договор е изтекъл , двувластните имоти от двете страни на границата /офиц документ е Цархиви не са върнати на хората , българи и от двете страни на границата

75

За България

преди 1 година

На мен отдавна не ми пука за Макетата. Тези са предатели срещу рода си и паметта му. Ако 1902 г. Македонските българи са знаели, че днес тези ще ни мразят , ще се отричат от нас , сигурно още тогава щяха да се откажат. Така и балканска война , в която да изгубим още територии, нямаше да има!!! Толкова българи загинали за тяхната свобода! Неблагодарници!

74

Анонимен

преди 1 година

5-ко я си погледнете днк то какви словени сте черни като финикициите .....миш маш

73

Ром

преди 1 година

Един приятел оня ден говорим си с него за - ес той вика абе преди да влезнем беше каде по добре тук верно , но от друга страна сега мога спокойно да остана в германия и да си работя като - санитар в дома за стари хора в карлщрасе за - 2500 евро

72

Шарл Де Гол

преди 1 година

И как да ги пуснеш такива в Европа, да се околтурят малко и тогава че си помислиме

71

Слави

преди 1 година

Македонияяяя! Слави, я пак кажи, национално предателство ли е френското предложение? Гологлав австралопитек такъв.

70

По ясно от това няма

преди 1 година

Тотално е ясно вечв,че македонските политици нямат намерение да влизат в ЕС и България се използва за оправдание.Руската и сръбска агентура много добре се е справила отлично.Целта е Македония пак да се върне в отровната сръбска прегръдка и да се свърши,но за да стане уж по волята на хората трябва все някой да е виновен

69

Анонимен

преди 1 година

До 92. Не лъжи Кога е било по добре?. За някои може от руските олигарси с крадените мръсни пари.

68

Анонимен

преди 1 година

...полицаите са ранени, щото не да български, немат обучение и специални нашивки, най-малко опит в такива ситуации - кютек, лобут, кютек...за невъздържалите се!

67

Демократ

преди 1 година

Добре де не искат да влизат в -ес кво толкова , то и ние бяхме по добре преди да ни набутат тамТока , водата , храните всичко бе много по евтино от сега

66

Анонимен

преди 1 година

не е проруска а просръбска левица , удбашите отдавна ги командват от Белград и сега включително с десарски средство , управлявали са от 45 г удбашите , прокараха да се учи сръбски в училищата .....какви македонски просръбски мекерета

65

Ха ха

преди 1 година

Тея не са глупави не искат да ги натикат в -ес като нас без референдум навремето

64

Леле

преди 1 година

До 5-коВземи прочети нещо,стига с тази ИЗЛАГАЦИЯ!.Ние Българите много добре знаем КОИ СМЕ,ОТКЪДЕ СМЕ,КОИ СА БАЩИНИТЕ НИ ЗЕМИ.Вие сте тези,на които сърбите са изпили мозъка и са ги направили хора без минало,хора без идентичност!Затова сега се щурате насам-натам и не знаете кои сте и откъде сте.И ако с нас номера минаваше,с ЕС няма прошка!.....Или приемате,или Ви отделят от Албания и ще чакате докато цъфнат налъмите!...Но това си е Ваша работа и кой каквото САМ си направи,друг не може!

63

Анонимен

преди 1 година

ДО 5-ко "До 61 - А вие ги отворивте ли вашите" - отворени са и продължават да отварят нови с изтичането на срока. Някой от тях са публични, други трябва и идеш и да ги поискаш. И затова знаем и за разбирателството между СССР, Югославия и Комунистическата партия на България, за промяна на идентичността на българите в Македония и създаването на нова идентичност с цел отдалечаването им от България и предаването им на Югославия. Имаше и политически скандали, заради депутати доносници и т.н.

62

На...

преди 1 година

...тези макета няма да им влезе в чуторите, че Тито е мъртъв, а Югославия фалира позорно! Ако идкат пари от ЕС ще се подчиняват на условията на ЕС. Иначе ще потъват класически.

61

Е

преди 1 година

Сега като пищяхте тук и вие и политиците от разни партии, какво национално предателство било гласуването на френското предложение и с оглед бунтовете в Скопие.......в полза на България или на Македония е то. Защото още тогава беше ясно, че е в полза на България и Македония няма да го приеме. Нашите просто прехвърлиха топката в полето на Македония, че ЕС сами да видят какъв трън си вкарват.

60

Много хубаво

преди 1 година

Стана с това "Френско предложение".Сега ние Българите сме отстрани и гледаме сеира на ЕС в опит да цивилизова Северна Македония!.......А след като не искат да са цивилизовани и следват инструкциите на Белград и Москва(Справка с лозунгите ЕС пичку матер)нека да ги отделят от Албания.С нея да се започне преговорен процес,а Северна Македония да чака,докато се научи какво са Европейски ценности!

59

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Край Скопие са кацнали и...марсианци с чинията,които са...потомци на древните,колонизирали Марс. И те участват в протеста от...солидарност. Познах един,защото ми е...братчед и след протеста ще ми дойде на гости с...чинията.

58

Анонимен

преди 1 година

ДО 64 - "За едно съм съгласен с макетата точно както са го написали - "ЕС пичку матер!"" - Туй на сръбски бре !?!

57

Анонимен

преди 1 година

Белким Урсулата кандиса РСМ.