26

Мнен

преди 1 година

Ирак Либия Афганистан Югославия още искаш ли ? Хубавият натовец е мъртвият натовец

25

Нато престъпници

преди 1 година

Близо 100 милиона са убити от членовете на нато (тези боклу-и с главна буква немога да напиша) Само белгия е избила в Конго над 10 милиона .Това са натовските престъпници.Убит натовец спасени деца.

24

Китай

преди 1 година

Би трябвало да си отговори на въпроса готов ли е да бъде лидер на света(което значи и световен полицай)!Това не е много благодарна роля и не е само да капитализираш печалби.Относно другото Запад и Китай са взаимно свързани,защото огромна част от Китайския пазар е насочен на Запад и засега не се очертава друг кандидат за него.А осъждането на една агресия,като тази на Русия срещу Украйна е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА,ако искат да имат някаква тежест в света!

23

не

преди 1 година

стига 4е са тьпи необразовани ами и си вьобразяват 4е им е позволено

22

Тъпоглави русофили

преди 1 година

я назовете една война, започната от вашето омразно Нато...

21

Анонимен

преди 1 година

Нато е най големия военен съюз на бялата раса . За това много азиятци реват . Ама да си реват :)) За това и много реват срещу ЕС... искат да се разпаднем, да сме слаби, да сме уюзвими. Колкото по бързо го осъзнате , толкова по добре ще живеят децата ви. Никой от тея плювалници няма план извън Нато или ЕС :) папагали

20

досадница

преди 1 година

льже

19

Анонимен

преди 1 година

Браво!Точно казано.

18

Анонимен

преди 1 година

Създаването на военен съюз между Русия и Китай е в ход.Водят се преговори и ако към този съюз се присъедини и Индия сами сметнете на чия страна ще е предимството.Новият световен ред ще се диктува от Русия и Китай и това много ядосва американците затова ще направят всичко възможно да забавят и ако може да спрат този съюз.

17

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КИТАЙ ЩЕ БЪДЕ ПО ОПАСЕН ОТ НАТО , НО ОЩЕ НЕ МУ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО

16

Нато престъпници

преди 1 година

Нато е най-престъпната оргаизация в света . Виновна за убийството на дестеки миони по света .Увит натовец е спасено дете

15

Анонимен

преди 1 година

Ами те Руснаците не искаха ли да влязат в НАТО, ама тогава трябваше да са равноправни на САЩ и САЩ нямаше да командват. Дори целия свят да стане либерална демокрация пак САЩ ще искат да командват. След като Китай е реалния конкурент защо не се приобщи Русия, а я набутаха в ръцете на Китай, и сега е ресурсен придатък с атомно оръжие?

14

Анонимен

преди 1 година

На Китай да изцапани ръцете от собствения им народ :)) Да не плямпат много крадците на технилоги.

13

Няма разум

преди 1 година

На планетата Земя!Всеки иска да по-напред и "гърди геройски напред да изложи и един враг мъртъв повеч да положи".........а в крайна сметка планетата земя няма да ни издържи,с нашите глупости,с проблемите които стоят пред света!.....Никакви войни не са ни нужни,но де акъл да го проумеят всички от които зависи това!

12

Даааа

преди 1 година

Тези които създадоха нато са тсъщите които създадоха Хитлер и фашизма !

11

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да гласуват ,че светът е длъжен да обезпечва финансово САЩ и да задължат хората с някаква годишна вноска . Дали ще мирясат накрая краварите ? По 1000 долара всеки да им превежда , това са почти 8 трлн . долара годишно . Дали стигат ? ще спрат ли да тормозят хората . Да предизвикват войни , преврати и т.н . Или алчността не знае граници

10

Анонимен

преди 1 година

ВСЯ ВЛАСТ - САДО (North Atlantic Treaty Organization). НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ, ДА СЕ ИЗНАСЯ В АНТАРКТИДА...

9

Анонимен

преди 1 година

Стандартните реплики на поредната диктатура. Нищо ново.

8

Анонимен

преди 1 година

Аре китай да почва тайван и веселбата да става пълна!

7

РУСНАКА

преди 1 година

Ами виж им защитата на НАТО за онзи главорез от Украйна и не питай сега ще *** ,че имал големи загуби и те продължават да го инжектират! Да е мислил когато неговите копои избиваха хора незащитени само защото харесват РУСИЯ.