79

Анонимен

преди 1 година

Като разгледаме държавите в И. Европа по индекс КОРУПЦИЯ- ясно се вижда ФАКТА, че страните под руско влияние са НАЙ- КОРУМПИРАНИ! Примера в тази посока е Бг, от друга страна Полша е с ниски нива на подкупност именно защото е начело на антируският лагер! Мордор е КОРУМПИРАН и ЛЪЖЛИВ и естествено сее КОРУПЦИЯ и ИЗМАМИ до където се докосне!

78

Анонимен

преди 1 година

Най корумпирана е Украйна а след нея е България,за това не ни приемат в Шенген повече от 10 години! Оставете Русия по настрани ,тя нито е член на ЕС нито е кандидат за там!

77

toti

преди 1 година

Много е просто -КОрубцията е там кадето хората са бедни!!! А богатия,той от богат не краде,а от бедния,който става още по беден !!!

76

петя,шетя,петя

преди 1 година

Продажна американска ..........,точно тези изпечени лъжци от дойче веле ли намери да ми цитираш?Нямаш ли капчица съвест и морал?Ето виждате ли-в Русия корупция много.ха ха ха ха !Щото в България/и в ес/няма нали ха ха ха ха затова вземаме африкански заплати

75

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Русия, но Украйна бие всички по този параграф и не от вчера.

74

Анонимен

преди 1 година

Не пред русия е все пак кмета на киев е бивш бодигард на най големия престъпник тогава виктор рибалко дори се говори че кличко го е поръчал защото не е искал да дели мильоните от бокса рибалко го вкарва във профи бокса

73

Анонимен

преди 1 година

Укристан приключи като държава отдавна. Във всеки смисъл - териториално, етнически, управленски.

72

20 години!

преди 1 година

поне от 20 години разлагате Украйна с корупция за да я отдалечите от Русия, Сега я подкупвате да води война - целия бюджет и заплати са и подкуп от запада а НАВСИЧКОТО отгоре я обвинявате че била най-корумпирана!! НАГЛО ТА НАГЛО!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Дойче зеле са най-долните пропагандатори. Изкараха ни преди седмица расисти щото сме местили бежанците от хотелите в ски курортите. Доста лицемерно при положение, че от 5 месеца украинците в Германия са масово на палатка извън градовете.

70

Анонимен

преди 1 година

"съпротивата тук щеше да е протоколна" - освен това за твое сведение много мъже в България имат двойно гражданство и са от смесен произход и нито ще помагат на "спасителите на бяла Европа" нито са задължени да влизат в армията. Освен това никой не е виновен, че родените преди 70та са масово неутрални по въпроса. Като ти се бие с някой огивай в армията. За 6 месеца от цялото НАТО има едва 10,000 заминали за Украйна и то все бели. Не тук, а съпротивата в цялото НАТО е протоколна.

69

дойче зеле леле леле

преди 1 година

На всяка такава новина - е нема начин да не се спряга и Русяи. Само един въпрос- като е толкова корумпирана Русия, що не си купихте влияние и правителство като в украйна а сега ви е смъртен враг?

68

Анонимен

преди 1 година

"съпротивата тук щеше да е протоколна" - щеше да е протоколна не защото сме русофили, а защото на масовия българин чисто и просто не му дреме кво ще работи и при кого. Аз съм винаги отворен за нови икономически съюзи. Ако ни премахнат визите с някой друг континент Азия, Африка, Латинска Америка ще е много по-забавно. Вече половината българи си начесахме крастата в Е.С. и сме готови на нещо ново.

67

Анонимен

преди 1 година

Мен от Украйна не ме е срам, но от България...не мога да погледна нормалните хора

66

Анонимен

преди 1 година

Неееее, Бегето е номер едно по корупцияяяяяя

65

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

България е най корумпираната колонизирана страна в света. Украйна е нова измислена държава, като северна македония. Както се пръкна, така и ще си замине. Тя не съществува

64

9988

преди 1 година

Тя е най-корумпираната евър....

63

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяхме в НАТО ние щяхме да сме следващите окупирани от вaтниците... Именно, заради корумпираните русофили и Фигуранта. За разлика от Украйна обаче съпротивата тук щеше да е протоколна , защото опростаченото ни население от десетки години е облъчвано с проруска дезинформация и пропаганда.

62

Анонимен

преди 1 година

LGBTQ в САЩ протестираха срещу правото на жените на аборт. LgBTQ осъзнавайки неспособността да създадат свои деца лобират в огромна част от щатите да бъдат забранени абортите, за да има от къде да си "купуват такива" :} LGBTQ ограбват правата на жените, които те са си извоювали през последните 60 години. Неолибералите както винаги градят своите права на база отнемане на чуждите такива. Пуснете си да видите как вчера хора със знамена на дъга крещят "не на абортите" пред върховния съд на САЩ.

61

Анонимен

преди 1 година

БГ е най-корумпирана след Расия.

60

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да ни ИЗПРЕВАРИ !!!