249

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 269 Е кое не е верно. Ето виж как само за 6 месеца ПП махна ветото по команда от Вашинтон и Париж и даже и ББ гласуваха бързо.

248

Анонимен

преди 1 година

Правителството е в оставка, този парламент го свали преди дни и сега пак този парламент му дава право да одобри некакво френско предложение . Та това си е парадокс. Отделно некой лидери на РСМ бивши и сегашни какво говореха за Бугария и бугарите само преди дни?

247

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 267 Ти верваш ли си. Достатъчно е САЩ и Франция ако тропнат пак че се бави преговора и бг ще свали пак ветото.

246

Анонимен

преди 1 година

До ПП=ББ Наблъскал си колкото се може повече опорки, но не си аргументирал нищо. Само приказки на кило без съдържание.

245

ПП+ББ каша

преди 1 година

ПП оправиха бакиите на ГЕРБ и ВМРО но за сметка на бг националния въпрос който решение се отлага за далченото бъдеще в ЕС и НАТО.

244

Анонимен

преди 1 година

До 257 "Лошото е това, че от тук нататък всичко зависи от доброто желание на мъкедоните и евробюрократите." Невярно. РСМ може само да ИЗПЪЛНЯВА. България има контрол върху начина, по-който се съблюдава изпълнението на договора от 2017, което ние искахме, тъй като РСМ редовно нулираха постигнатото между нас. Сега ако тръгнат да нулират постигнатия напредък, си нулират директно процеса на присъединияване към ЕС. Обясни ми как това е "зле" за българския интерес.

243

ПП=ББ

преди 1 година

Единствената промяна е че България клекна на ЕС и НАТО и сваля ветото на Македония заради Албания. Но бг национални проблеми не са решени и стават ооще поо-големи, защото без вето няма решение.

242

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

ПРОДАЖНИЦИ!

241

Анонимен

преди 1 година

Нормалният човек вижда грозотата в тези, които сега се смеят и "празнуват" арогантно. В крайна сметка всичко се връща. Още две държави влизат с техните си проблеми в съюз, които се разпада, загубил своята функция и останал само с идеята за разширяване.

240

Анонимен

преди 1 година

Малко е все тая... макетата не го искат. Да видим дали онова албанско чучало ще каже нещо сега.

239

Сега

преди 1 година

Когато искахте ЕС да си веете Д то из Европа добре беше а когато тя поиска нещо се дърпате като магарета на лед. Нали знаете че безплатен обяд нема

238

Анонимен

преди 1 година

Маските паднаха. Видяха се американофилите как гласуват. Браво на ИТН и само отчасти на БСП, но Възраждане бяха единствените, които ясно бяха завили своята позиция от създаването си и досега я отстояват по отношение на Македония.

237

пияница мистик

преди 1 година

Така де, много правилно е решил Парламента :))) След като Кире Лъжата и Асан Крадеца ни оправиха за 1 година, време е велика и силна нация като нашата да започне да оправя и дереджето и на съседните държави като Македония :))) Като ги оправим тях, ще се върнем пак на Украйна :))) Ние нямаме нищо за доизкусуряване, затова така трябва с чуждите държави да се занимаваме. Това пенсии, заплати, цени на храната и бензина....всичко ни е ток и жици :)))

236

Анонимен

преди 1 година

Бойко Киро и Румен са от един отбор

235

Анонимен

преди 1 година

До 246Интересно как никой от вас не дава детайли кое точно е лошото в него?)))))))Лошото е това, че от тук нататък всичко зависи от доброто желание на мъкедоните и евробюрократите.Единственото в което макаците се задължават е да вкл. българите в Конституцията,другито въпрос на преговори.

234

До 246

преди 1 година

До АнонименПреди да попиташ "френското предложение било лошо за България?" дали го прочете? Друго по темата дали ти е ясно, въобще?Не "Руските мегафони защо са подкарали така агресивно лъжата", а собственото ти невежество е причина да не видиш " детайли кое точно е лошото в него". Четете, бе хора, ограмотявайте се, а не само повтаряне като папагали. Те животните не са виновни, толкова им е мозъчният капацитет и повтарят много добре, но само толкова.

233

Анонимен

преди 1 година

Днес е черен ден за България,този ден трябва всяка година, да се отбелезва денят на предателите на българщината в Македония.

232

Анонимен

преди 1 година

Тези, които вият на умряло задето БГ Парламентът е одобрил вдигането на ветото или не са чели предложението на Макрон, или си хяйтят наизуст, или нищо не разбират, или са кремълски ***. Или просто са т*** като г*з.

231

Augusto Pinochet

преди 1 година

ДОКАТО НИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРТИТЕ КУМУНЯГИ, ТЕХНИТЕ СИНОВЕ, ДЪЩЕТИ И ВНУЧЕТА. СЪБРАНИ В РАЗНИ ПАРТИЙКИ КОИТО ГИ ИЗМИСЛЯТ И РАЗПИСВАТ В КВ.БОЯНА И НА УЛ.СЕКВОЯ " НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС " НЯМА ДА ИМА. КУМУНЯГИТЕ СА ЕМОЦИОНАЛНО ЗАВИСИМИ КЪМ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СИ ДЪЛГ ЗА ТЯХ Е ИЗКЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ДА ЦЕЛУВАТ НЕЩО НА ОКОЛО МЕТЪР ОТ ЗЕМЯТА.

230

коко

преди 1 година

Единствените патриоти в България са Копейкин и Митрофановна.Да здравствует Болгария!Уф,Путина забыли..