244

Анонимен

преди 1 година

Продажник, какво му е добро бе ***, да признаем че българският език бил македонски, ай сиктер бе ***. Марш във френското посолство да лижеш ***...

243

Анонимен

преди 1 година

Щом Франция ни е исторически враг, значи че историческия ни приятел е Германия!

242

Пасивен Активист

преди 1 година

Всичко, което идва от Запад и е против Русия е добро за България. Ако трябва ще жертваме нашата история в името на Европейските ценности. Българите не разбирате, че не сме 19 век и вашите фашистки възгледи нямат място в Обединена Европа.

241

Анонимен

преди 1 година

Калеко мислех, че моралните и етични принципи, които изповядваш не ти дават правото да изказваш подобни тези. Явно съм грешал!

240

Тенгри Кан

преди 1 година

Бойкикев, а към плажа "Росенец" за нова пехливанска борба с Амедаа;))) Българите не са един от държавотворните народи, а единственият държавотворен народ на Македония!;))) Слави Трифонов вчера, бе изклюително точен в изказа си. Единственият! И какво е това държавотворни народи? Държавотворен народ на тази планета е само Българксият, другите са се учили от тях как се прави Държава! Бойкикев, ти знаеш ли как самите волжки българи наричат Волжка България? Простичко и с една дума - Държавата!

239

Да бе

преди 1 година

Дори френското предложение да е добро, България може и трябва да изготви най-доброто за себе си. Дори и да копира част от предложението на Франция. Не може да разчитаме Франция да защитава нашата национална памет и българите.

238

Анонимен

преди 1 година

Този повтори сто пъти колко добро е предложението за нас и не даде един довод за това си твърдение. Как Европа ще гарантира? По същия начин както гарантираше и за спазването на Минските споразумения? Е, видяхме какво се получи. На Европа изобщо не и пука за бг интереси и на всеки трябва да е ясно това!

237

Анонимен

преди 1 година

Част от българите (не малка) живеят още в зората на Средновековието и в главите си виждат Велика България. До там е достигнало еволюционното им развитие и повече няма да мръднат, защото просто няма за кога.

236

Калеко Алеко

преди 1 година

Не знам дали е добро за нас, но северномакедонците са на път да го откажат, ако се съди по изцепките на Мицкоски ... дет се вика шило в торба на стои, а антибългарският бабаитлък на тези хибридни творения на природата наричащи себе си "македонци" взе връх и трябва да покаже на нашите европейски партньори - "Що е то северномакедонец и има ли той почва в ЕС ... " ... ???

235

Анонимен

преди 1 година

До 257Е и? Какво като цяла европа е разбрала? Режи вени да се отървеш от мъките си, че цяла европа разбрала!

234

Анонимен

преди 1 година

Вече цяла Европа разбра, че българите са еснафи и ограничени в своите мисловни напъни. ЦЯЛА ЕВРОПА РАЗБРА

233

Мара Бунева

преди 1 година

,,Франция се ангажира...". Това същата Франция ли е, която предизвика ВСВ с унизителните си ,,договори"? Същата, за която се отнася идиомът ,,гаранция -- Франция"? Тази, която отродяваше българите във Влашко и Молдова, за да има днес ,,румънци"? Е, не -- нямам и капка доверие на тези ... Да се съгласим, защото Макрон иска да си пише актив като някакъв европейски лидер? Смешно е дори да се сравнява този клоун с истински лидери като М. Тачър, Х. Кол, пък дори и с Ширак, Митеран и де Гол.

232

Анонимен

преди 1 година

Тоя само като му видиш носа и ти става ясно какъв е. Жалък продажник !

231

Анонимен

преди 1 година

на Бойкикев не му дреме. Като приключи с България, ще си вземе парите от Маджо, Бобоков и ембаси-то и ще ходи да си живее в апартамента в Брюксел.

230

съд и затвор

преди 1 година

съд и затвор за Тиквата.

229

Анонимен

преди 1 година

видя се че боцмана на залива за нищо не става. Мучи, стене и това е. не може да върже и две изречения смислени.

228

преди 1 година

никога копейкин.

227

Кан

преди 1 година

Аз обвинявам тоя цялата инфантилна коалиция за това че не могат да вземат едно решение заедно и да водят единна политика. И за това те ни докараха до тук сега . От тяхната неспособност се възползваха фактори в македония да ни обиждат и мразят. Най лошото на тази коалиция и управление е , че като видяха неспособността си хвърлиха проблема в парламента. Те се отказаха от собствените власт заради неспособността си. Съд и затвор

226

Хичо

преди 1 година

Българският интерес е тази държава да не влезе в ЕС,така,постепенно тя ще се разпадне,когато албанците и псевдомакедонците се хванат за гушите.Това ще се случи до двайсетина години и тогава ще отхапем и ние парче от тортата наречена Македония....

225

RMS TITANIC

преди 1 година

РМС В&ЗРАЖДАНЕ, потъва. Няма достатъчно лодки.