34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37. Може и така да се каже, но има известна разлика. В Донбас цивилните никой не ги е държал там насила. А доблестната украинска армия разстрелва своите цивилни, ако искат да напуснат.

33

Анонимен

преди 1 година

33 значи няма проблем да ги преброим. Ей, така, да се успокои народа. Че хората им прималя след онова самолетче дето си летя на воля през 5 натовски държави. Знаеш ли че хората се питат какво би станало ако на борда имаше биологично оръжие, ей така да го наръсят от достатъчно ниско право на главите на хората. Нормално е да искаме да знаем какво и колко ни пази. Защото е странно Украйна да няма никакви самолети месец и изведнъж се оказва, че има. Докажете ни че нашите не лъжат, а Русия лъже.

32

Реалист

преди 1 година

"но украински сили са запазили контрола върху индустриална зона и химическия завод "Азот", където са се приютили стотици цивилни." -- украинската армия постоянно използва цивилните като жив щит, но запада се прави на ударен за това военно престъпление..

31

Анонимен

преди 1 година

"В резултат на въздушните удари вчера са убити над 150 военнослужещи, както и шест танка, пет полеви артилерийски оръдия и десет автомобила със специално предназначение на украинските въоръжени сили." Браво! Пак избихте рибата. Не предполагах, че украинските танкове, оръдия и автомобили са живи и могат да бъдат убити.

30

Анонимен

преди 1 година

до 35 8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити), която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата, за да нападне вероломно Украйна. Това са ФАКТИТЕ, за разлика от руските лъжи за предисторията на конфликта в Донбас.

29

Анонимен

преди 1 година

30 украинец ли си? Европа търпи нацистки режим 8 години в Украйна. Питай хората от Донбас да ти кажат кой е нациста. А и точно Европа е последната на света, която ще се оправдава с нацизъм след гадостта зелен сертификат. Това беше нацизъм с главни букви, делене на хората, забрани на здрави хора да влизат в градски транспорт, в ресторанти и кина само на база хартийка. Някога при Хитлер е било сертификат за произход, сега за това дали си набоден. Нацистите си бранят ортаците. В случая ЕС-Украйна

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 Както обикновено, като те изловят за глупостите, които ръсиш, започваш с нови такива, да се разсее малко впечатлението. Какво да "питам Кире", като България никакви самолети не е давала? А това какъв театър разиграваш, не впечатлява абсолютно никого. Достатъчно ви познаваме репертоара.

27

Анонимен

преди 1 година

27 не знам. Питай Кире. Аз знам, че искам да ми се каже колко точно самолета могат да охраняват нашето пространство от вражески самолети или от незнайни ретро самолетчета! Ей това искам да знам. Защото както забелязвате Русия сваля всеки самолет летящ над Украйна. Та може ли да знаем като народ колко и какво точно ни охранява, че ми настъхна косата преди ден?

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 "И за твое сведение искам тая война да свърши, защото ще потопи Европа. Достатъчно реалистично и трезво виждам какво става. Ако това продължи Европа се срива. А с нея и ние."Сигурен съм , че искаш тая война да свърши, но нещо не казваш как искаш да свърши, а ако понечиш да кажеш, ще се окаже, че искаш Европа да търпи нацисткия режим в Кремъл. Е НЕ СИ ПОЗНАЛ.Не ти ли стана ясно, че оттук нататък ще има война докато единия от двата лагера не престане да съществува в сегашния си вид?

25

Анонимен

преди 1 година

22 ти метни една бомба в Русия и гледай на кой какво му се прави. Не знам колко са ви промили мозъците, но със сигурност знам, че изобщо не познавате руската народопсихология. Както казах, да бъдат достатъчно *** да заплашват директо руснаците и светът ще смени полюсите си не само икономически. И за твое сведение искам тая война да свърши, защото ще потопи Европа. Достатъчно реалистично и трезво виждам какво става. Ако това продължи Европа се срива. А с нея и ние.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 "Еми така ги има. Пращат им ги." Е как "така", това да не ти е фантастичен филм, в който нищо няма значение? Нали вече ти цитирах думите на Фюрера ви, плюс ежедневните лъ .... ъъъ сводки на Конашенков. Вярно е, че някой лъже, и то яко.

23

Анонимен

преди 1 година

До 4ИНГИЗ "абе дали различаваш розово от кафяво" Вярно е, на 9 май Червения площад порозовя, но това не значи, че не може да стане кафяв.

22

Анонимен

преди 1 година

18 какви глупости говориш? Задавате въпрос как се свалят украински самолети, а тях все ги има? Да не забравим и Зеленски все проси още и още. Еми така ги има. Пращат им ги. Да се провери колко самолети има всяка държава реално, не на хартия. Ей това казах. Нещо притеснява ли те?

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 "А изтока има особен начин на мислене. Те са с принципа щом умирам, тогава ще отнесат със себе си колкото мога повече врагове." Руските мегафони вече си вярвате сами на собствената пропаганда. На никой не му се умира заради дъртия Фюрер, а май и на него не му се умира, като го гледах с якенцето на Лоро Пиана за 13 хиляди евро. Човек, който носи такова якенце, не иска да умре изпарен от атома.

20

да

преди 1 година

и в тия катакомби бандитите използват цивилни за жив щит, няма да им се размине, и тука ще има "евакуиране"

19

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново и днес освен дъртите лъжи на руската пропаганда...

18

Анонимен

преди 1 година

11 преди това обаче цяла Европа, заедно с нас е станала на стъкло. Да не мислиш, че руснаците ще ни гледат влюбено ако това се случи? Ще летят ядрени оръжия и в двете посоки. А изтока има особен начин на мислене. Те са с принципа щом умирам, тогава ще отнесат със себе си колкото мога повече врагове. Което значи че ядрения арсенал ще лети и към САЩ. А пък после, който има хлеб*арки в къщата си може и се окаже, че дома му е обитаем.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 "6 или някой праща самолети на украинците зад гърба на народите си." Е как бе, нали руснаците "трошаха като орехи" доставките на западно оръжие? Това са думите на Фюрера ви. Как цели самолети, които отгоре на всичкото трябва да бъдат СГЛОБЕНИ преди да се използват и трябва да излитат от летища, които едно, че "високопрецизните" ракети на нацистите уж унищожаваха, и второ, че безаналоговите спътници на същите "следят", излитат да правят каквото и да било?

16

Анонимен

преди 1 година

Е къде са американските самолети? Излиза, че руснаците са въоръжили украинците и сегаг поправят грешката си. Милиардите, които налива бидоня май потъват в джобовете на зеленски, че горките укри са принудени да воюват с руско оръжие. Тц тц тц

15

Анонимен

преди 1 година

Е това е много добре все пак разрушаването е много по лесно отколкото да съградиш нещо.