141

Анонимен

преди 2 години

Троловете на "Империята на лъжите" *** най-гръмогласно!

140

Кан

преди 2 години

Един който нищо не може, си позволява да говори за човека заради който може: Да внася газ защото Борисов закупи 20% в Александруполис, Купи реверсивни помпи , изнесе политическата отговорност за връзката с Гърция, уреди газ от Азерите, зареди АЕЦ с гориво затова сега имаш евтин ток. Та ти просто Киро какво направи до сега? Сложи решетки на парламента щот те чака бой.

139

Bogito

преди 2 години

Кирчо вече се оплете в собствените си лъжи. Обяснява как нямало какво да се направи в ситуация, която той ни забърка >< ИМа кирчо, има - като се махнеш ти и ситуацията ще се оправи от самосебе си.

138

До Трола

преди 2 години

Точно Западът е "духовен", защото отдавна са прескочили материалното ! И само в Империята на злото, могат да изпратят 200 хилядна наборна войска за пушечно месо, и целият Лужники да ръкопляскат на един военно-престъпник! От 5 до 10 години затвор за всеки, който посмее да каже истината ! Докато на Запад треперят за всеки човешки живот!

137

Анонимен

преди 2 години

Оо, Кирчо нещо пак си изпуска нервите. Забавно.

136

Анонимен

преди 2 години

Как нищо ве , Кире? Буци щеше да е окрал поне 10 милиарда за това време на криза и война.

135

въпрос

преди 2 години

Растеж 4,5 % . От какво идва този растеж, ако е от по-високата цена на произведената електроенергия, то и БВП ще нарасне до небесата.

134

Анонимен

преди 2 години

Така е като избираме някой само и само да не е някой друг! А пък тоя някой като е поредния спасил от прогнилия материален бездуховен запад, ей това става. Заложиха ни двойна инфлация, щото сме много послушнички! Ся ду_пе да ни е яко! А като почнем да се напъваме да връщаме борчовете и хемороиди ще ни се образуват от напъните!

133

Реалист

преди 2 години

Кирчо, как си позволява Тоя Борисов да ви плюе ,Бе? Я се предложи пак като свидетел, ще хванете Дамаджаната пак на градус да подпише, и го арестувайте! Доказателства ще ви спуснем през Гугъл!

132

Анонимен

преди 2 години

Защо ли не виждам никаква промяна? Същите празнодумци сте, като Борисов.

131

Надблюдател

преди 2 години

Ами Кирчо, той Борисов каза, че първата работа ще ви бъде да набутате посредниците в доставките на газ, и за наше най-голямо съжаление/не за ваше/, се оказа прав! Каза и че теглите дългове и ги харчите на поразия, и май пак се оказа прав! Инфлацията която ни натрисате , е два пъти по-висока от ЕС, но това май вас не ви притеснява? И тя започна от август миналата година, та номерът с войната не върви!

130

Анонимен

преди 2 години

Може и да разберем скоро какво би направил ББ при новите избори, които щели да се есента. Обаче той обвиненията ги скалъпваше по добре от вашите дето ги търсите в гоогле ... Живеем в интересни времена, да видим доколко ще доживеем.

129

Анонимен

преди 2 години

Фасадната "демокрация и държава" която създадоха с първоначалното раздаване на финанси и натрупването на капитали от "приватизации ,фалити,банкови,финансови,,митнически"- далавери - наследниците на номенклатурата и службите превърнаха България в някакъв хибрид и блато на "законова и парламентарна република"-"управлявана" с целуване на ръка и комисионни от по 30,40,50-70%..инхаусКак се разчиства това..

128

Анонимен

преди 2 години

Нещо се изморихме 30г,от фразата "предишните да виновни". Работен за България и се докажете, ние даваме оценките българите.

127

?!?

преди 2 години

Тоя си присвои и правото не само да говори от името на друг човек, а й да заявява какво може и какво не. Това не е само нахално, мисля че е и здравословно състояние

126

анонимен

преди 2 години

махни се и ще видиш ...

125

Румен

преди 2 години

До129. Земеделието от частници тепърва се засилва. И знам че и износ има но към Запада . Не към Русия.

124

анонимен

преди 2 години

Всички сте от един дол дренки. От 89г, всепо зле става,заради банани затрихте силната ни армия,закрихте заводите, останалото продадохте за жълти стотинки-СРАМ.Селското производство го ликвадирахте,износ няма. Остана зле покрития износ на качественото зърно.......,крадене,крадене, крадене.Голяма разлика има сега между различните съсловия,без връзка с тяхното образование и работа/длъжност

123

карачанаков

преди 2 години

Киро , кога ще слезеш на земята?

122

КИРО ЛЪЖАТА

преди 2 години

ДА ПОЛЪЖА ТУКА ОЩЕ МАЛКО, ЧЕ АКО НЕ СЪМ ЛЪГАЛ НАРОДА БЪЛГАРСКИ ВЕЧЕР СЪН НЕ МЕ ХВАЩА, СТИГА С ТЕЗИ НИВИ И ЛИВАДИ ОТИВАМ НА УЛ.КОЗЯК ДА НЕ СЕ НАПРАГЯТ ТАМ ХОРАТА ДА ГИ ПОРАЗХЛАБЯ МАЛКО.