135

...

преди 1 година

Значи понеже вече съм дърт и ви казвам! НИКОГА ПОВЕЧЕ С РУСИЯ!!! НИКОГА! Поне това вземете като поука! Щото гледам тука едни путинофилчета дето хал хабер си нямат какво точно е било и какво е русия сега и ми разправят как в северна корея и русия бил рая! Малки сте още путинофилията ви плаща и вие си мислите, че правите добро! Но нищо не знаете и не можете и ви казвам поучете се от такива като мене дето са го живели онова време когато ни оправяха рашките! Те не че са спирали де!!! Ама ...

134

Анонимен

преди 1 година

До 157 Къв "скийншот" бе, къде е ДОГОВОРА за който твърдите че гарантира, че НАТО няма да се разширява на Изток? Давай го с име, къде е подписан и на коя дата!

133

Анонимен

преди 1 година

ГЛАДУВАЩА ЕВРОПА НАБЛЮДАВА В ЗАХЛАС ЯХТИ И ДВОРЦИ НА РУСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ И СА ТРЪГНАЛИ КЪМ РУСИЯ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ И НАЙ ВЕЧЕ ДА НЕ ГЛАДУВАТ.

132

селянин

преди 1 година

до 150 ако искаш да спечелиш на шах трябва на всеки ход на противника да разиграеш мин 25 следващи комбинаций както на него така и на тебе проблема и бг-то е че ние немаме комбинаций а предполагаме (не разиграваме) не повече от два хода

131

Анонимен

преди 1 година

Представям си как мюсюлманите в Амстердам, Берлин, Париж, Брюксел, Лондон (където вече са мнозинство) ще се бият с оръжие в ръка и ще умират за европейските ценности както направиха мюзюлманите от Чечня и Дагестан за руските ценности в Украйна.

130

Анонимен

преди 1 година

До западен крив свят "модерна методология за поробване за поколения." Германия получи помощ, за да се възстанови, Южна Корея получи помощ, за да се възстанови, Япония получи помощ, за да се възстанови. Горките "поробени" германци, японци и южнокорейци. Докато те се гърчат в робство, "свободните" севернокорейци, руснаци и беларуси, живеят като царе и в пълна свобода и щастие.

129

Анонимен

преди 1 година

ОТ КАКТО ЕВРОПА ГЛАДУВА ГРАЖДАНИ НА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ СА ТРЪГНАЛИ ДА ГЛЕДАТ РУСКИ ПЕНСИОНЕРИ- ТЪЙ КАТО РУСИЯ БИЛА ЗАБОГАТЯЛА И НЯМА КОЙ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ.

128

.!.

преди 1 година

Така, така! Запада е виновен! Нема кой друг да е! Добре де а какво направи запада когато нападнахте чечня? НИЩО! А какво направи запада като нападнахте Грузия? НИЩО! А какво направи запада като завладехте половн молдова? НИЩО! А какво направи запада като взехте и Беларус? НИЩО! А какво направи запада като окупирахте Крим? НИЩО! А какво напраи запада като вкарвахте терористи в Донбас и Луханска област? НИЩО! Еми вие малко от малко бре! Ай сиктир вече! Сега ше *** и ше връщате! Бах го!!!

127

Анонимен

преди 1 година

До селянин Току що потвърди това, което казах и се издаде, че драскаш нарочно за "запада".

126

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ОБЯВИ ЧЕ ЕВРОПА ГЛАДУВА И Е РАЗБИТА И СЕГА ОЧАКВАМ ВСИЧКИ ГЛАДНИ ОТ ЕВРОПА ДА СЕ ИЗСИПЯТ В БОГАТА РУСИЯ ЗА ДА ТЪРСЯТ ПРЕХРАНА И СОЦИАЛНА ЗАЩИТА.

125

Анонимен

преди 1 година

Експертът Николай Ташканов: Путин е най-успешният агент на Запада! Показа нагледно трагичното състояние на руската армия, с което елиминира мита за руското военно превъзходство.

124

Анонимен

преди 1 година

До западен крив свят НАТО - кошмара на Путин и нацисткия му режим, както и на всички диктатури по света.

123

селянин

преди 1 година

до 137 скандал после следва плесница после подсигуряване на южното направление и так дале ако мислите че всичко приключва у украинско сон ви лаже

122

Анонимен

преди 1 година

Експерт: Започнал е катастрофален срив в руската икономика. В Русия има рязък спад на доходите, на икономическата активност и на вноса, казва финансовият експерт Андрей Мовчан

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 139 Разхождал съм се, но се обзалагам, че ти никога не си се разхождал в Чечения, Дагестан, Ингушетия и даже в Москва. :)

120

Анонимен

преди 1 година

САМО ДА ПИТАМ- КОЙ УБИВА МИРНИ ГРАЖДАНИ В УКРАЙНА И РУШИ ИНФРАСТРУКТУРА- ЛОШАТА ЕВРОПА СКАПАНИЯТ ЗАПАД ИЛИ ВЕЛИКАТА МАТУШКА РУСИЯ, КОЙ БЕ КОЙ

119

Европеец

преди 1 година

Ние европейците трябва да продължаваме да подкрепяме Украйна и да се противопоставяме на Русия, колкото и да обедняваме от това. Газта и нефта може да са скъпи, инфлацията е висока, но свободата е безценна.

118

Анонимен

преди 1 година

"Русия е държава на ислямисти!" - Отиди в Лондон, Берлин, Париж, Брюксел, Амстердам о се разходи по улиците да видиш какво е държава на ислямисти.

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 135 Защото има различни начини да победиш противника. НАТО залага на дългосрочна стратегия и това е очевидно.

116

Анонимен

преди 1 година

Лавров май наистина се е самопоканил в Сърбия, за да намери повод да прелети над България и да предизвика скандал!