267

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ПРИ НИНОВА, КИРО И ТАТУИРАНИЯ МНОГО МИ ХАРЕСВАТ ЦЕНИТЕ И ЛЕНА СЪЩО!

266

40% ПО-СКЪПО ЗА СЕГА

преди 1 година

ПРИ БОЙКО БЕШЕ МНОГО ПО-ДОБРЕ, А ПРИ НИНОВА, КИРО И ТАТУИРАНИЯ Е МНОГО ЗЛЕ.

265

ха ха

преди 1 година

абе Буци, защо няма една табела "БАНКЯ" от София до Банкя? и тях ли окраде?

264

бай Шиле Де би ла

преди 1 година

ТОЯ толуп не се ли пръснал от лапане още...

263

Аз промяната

преди 1 година

Бойко и заплатата ми при теб е като другите ти обещания. Още си чакам парите за това, че ти лъскам имиджа. Къде са ми парите бе? Искам си парите.

262

Анонимен

преди 1 година

Ердоган каза, че е скопил Байко при едно от посещенията му в Анкара. Байко е евнухът на Ердоган и Путин.

261

България е

преди 1 година

кошара за овце от порода "българска ттъпоглава" с овчар от Банкя ! Ха ха ха какво географско место-рай за животни ?

260

Аз промяната

преди 1 година

До отрежете му моркова: как се реже нещо което не съществува? Бойко е кадъната на Ердоган, отдавна са му резнали всичко непотребно

259

Анонимен

преди 1 година

До отрежете му моркова Защо ти не отидеш да му го отрежеш?...... Ааааааа - сетих се, няма да отидеш, защото си юнак!

258

Проблемът на...

преди 1 година

... защитаващите безобразията на Киро-Кокорчо миналогодишни протестъри е, че ако сега излязат по улиците и започнат да разхвалват любимците си - ще изядат огромен брой погалвания с твърдотъпи предмети. Поради което тия напредничави хора смело се крият зад анонимността на медийни форуми и продължават да демонстрират наг ла та си глу по ст, надувайки харвардски дудуци. По-безопасно е така ;)

257

Аз промяната

преди 1 година

АКО СЪМ В ЕДНА СТАЯ СЪС БОЙКО И ХИТЛЕР И ИМАМ ДВА ПАТРОНА, ЩЕ ГРЪМНА БОЙКО ДВА ПЪТИ В ГЛАВАТА, ЗАЩОТО МЕ ИЗЛЪГА, ЧЕ ЩЕ МИ ПЛАЩА ЗА ДА ГОВОРЯ ЛЪЖИ С ЦЕЛ ДА МУ ЛЪСКАМ ИМИДЖЪТ ДЕТО ГО НЯМА. ДАЙ СИ МИ ПАРИТЕ КОИТО СИ ЗАРАБОТИХ ЧЕСТНО С ЛЪЖЛИВИ ВЪЗХВАЛИ ПО ТВОЙ АДРЕС.

256

ХА-ХА-ХА!!!

преди 1 година

В Сърбия нафтата е 3,50. Днес заредих нафта за 3,30. Аз на мене си ли да вярвам, или на Джипко Бибитков?!Впрочем, из цяла Европа нафтата е най-малко 3,50 и повече. Само тук е най-евтината нафта и може би в Турция. А причина за скъпаат нафта е скъпият приятел на Бойко Методиевич, тоест Владимир Владимирович!Но приятелите са за това, да се поддържат. Нали му подари кученце!

255

Анонимен

преди 1 година

Тоя ако не беше такова лъжливо овчарче и *** имаше някакъв шанс, вече няма.

254

Аз промяната

преди 1 година

БОРИСОВ Е *** И ЛЪЖЛИВА КАДЪНА! ДЪЛЖИ МИ 80 ЛЕВА ЗА 4 ДНИ СПАМ НА ВЪЗХВАЛИ ПО НЕГОВ АДРЕС КОИТО И АЗ ЗНАМ, ЧЕ СА ДОЛНО ЛЪЖИ. КЪДЕ СА МИ ПАРИТЕ БЕ? ДО КОГА ЩЕ СПАМЯ ЗА БЕЗ ПАРИ? ВЕЧЕ 3 ДЕНА НЕ СЪМ ЯЛ И ПОЧВАМ ДА ГУБЯ СИГНАЛА ОТ СЕВДА ПР, А В ТАКИВА МОМЕНТИ НА БИСТЪР УМ СИ КАЗВАМ ИСТИНТА, ЧЕ ТОЙ ДАЖЕ НА ДЕЖУРНИТЕ ЛАЛАДЖИИ НЕ ПЛАЩА.

253

Аз промяната

преди 1 година

БОРИСОВ Е ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ Е ПОЛИТИК БОРИСОВ Е ЛИДЕР УСПЕШЕН ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ НИЗШИТЕ ПИШЕТЕ ЛЪЖИ ДРАСКАЙТЕ ГЛУПОСТИ ДАВАЙТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ БЕДНИТЕШИЗШИ РЕВАТ РЕВАТ ЩОМ БОРИСОВ СЕ ИЗКАЖЕ

252

toti

преди 1 година

Забравиха те батееее....обедня и от шкафчето нищо не остана???

251

емигрант

преди 1 година

Единственото верно което е казала банкянската Тиква е,че"аз съм пр:ост и вие сте пр:ости",не е за вярване,че такъв гл:упак може да прозре истината?Да бъдеш най-беден при СИВ,да продължиш да си най-беден при демокрация и свобода в ЕС е доказателство,че българинът е беден защото е ПР:ОСТ,10-12 г.на управление на ГЕРБ се доказа,че освен пр:ости българите са и страхливи и продължават да се страхуват от мафиота и бандита пожарникар,ще бъда много радостен отново този из'ме'кяр да ги яхне,дано проумеят

250

Ха-ха

преди 1 година

Тия, които за повече от година не са построили и 100 метра велоалея, щели да търсят сметка за строителството на Борисов? Пътувах по околовръстното на София...Уникален строеж! Да не говорим за метрото! За десет години близо 40 км метро! А ментето на Радев, Киро Кривата уста, може да се похвали единствено, че превърна МС в бардак за любовници и роднини! Е, и текат едни милиарди без никой да им хване дирята!

249

Баце

преди 1 година

Кво ти дреме, 10 г направихме пара, сега си се возим в ГЛС-а на въздух и хич не ме вълнува пътя. 500лв за гориво отгоре не са приятни ама все тая къде не си ги дал, една кръчма по малко. Та да му мислат тия дето не го мислиха навреме. в севера работят за по 700 леа и това скоро няма да се промени, за тях зле за мен далавера, а можеше да имат магистрали, еи на по данни 80% от БВП идвало от зони покрай Тракия, така пишеше. Та не се ядосвай, че си патат нали това искаха, ся да си носят кръста.

248

Анонимен

преди 1 година

Я се скрий, бе банкянски... Излъга хората с горивата и при цени под 40$ за барел, се продаваше като като беше 100$. Сега пак е над 100$, но вместо да се задържат цените - се вихри спекула. А по отношение на асфалта - наскоро карах през 1 от ремонтираните участъци на Тракия - е , нема такава *** Става за разбиване на камъни в бъбреците. Толкова за "строителя" Борисоff. Добре,че не си на власт и ти пожелавам да е завинаги ! Не че сегашните са свет, но ти и шайката ти сте по-зле и от тях.