49

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ОТ ВОЙНАТА ПЕЧЕЛИМ МИЛИАРДИ. ТОКА СТАНА 5 ПЪТИ ПО СКЪП И ИЗНАСЯМЕ С ПЪЛНА СИЛА И ОТ НАЙ-СКАПАНИТЕ ТЕЦ-ОВЕ И ОТ АЕЦ-А! ЖИТОТО ПОСКЪПНА ТРОЙНО - ЩЕ ИЗНАСЯМЕ И ТАМ МИЛИАРДИ! МУНИЦИИ ИЗНАСЯМЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО - ПРОДАВАМЕ И ПЕЧЕЛИМ МИЛИАРДИ! ДОБИВАМЕ ЗЛАТО И ПРОДАВАМЕ! ТРАНЗИТИРАМЕ ГАЗ ЗА 800 МИЛИОНА НА ГОДИНА И ОТ ТАМ ПЕЧЕЛИМ! САМО ГАЗА ЗА НАС МАЛКО ПОСКЪПНА И ОРЕВАХМЕ ОРТАЛЪКА? ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПУТИН!

48

Анонимен

преди 1 година

То вие я предизвиквате, с безумните решения на кремълските ненормалници

47

до 42

преди 1 година

И кои са тия "всички украйнски" пристанища? Не лекарство харпун му трябва на Зеленски а 100 тояги на голо и шут в "патриотичния" г...

46

Масква

преди 1 година

Всички са виновни, само ние не.

45

Анонимен

преди 1 година

Рашистанците крадат зърното, пък крещят, че западът бил виновен. Ба тоз когнитивен дисонанс. Психолози има ли, да прегледат малко населението там, може да станат първата държава-психиатрия.

44

ама

преди 1 година

Ей срам нямат тия ***

43

Анонимен

преди 1 година

На английски има едно наименование за подобен род поведение: cry-bully. Няма точен превод на български, но се изразява в това, че някой тормози другите, проявява насилствено поведение, но после реве, че него го били тормозили и насилвали. Та Русия се държи точно по този начин.

42

Анонимен

преди 1 година

Реват за зърно за да си хранят животните за да имат месо по магазините. Зърно за хляб си имат.

41

Анонимен

преди 1 година

Те с виновни,че аз хвърлям бомби....Нали за русия има кво ревете.Яжте прайте водка и сельотка.Останалите се ще оцелеем

40

Ясно е!

преди 1 година

Всеки с поне малко мозък знае кой е виновен за продоволствената криза. И за кризата с горивата. И за войната в Украйна. И за продължаването и. И за "доброволните вакси"- и за локдауните, и за маските.

39

гадория

преди 1 година

*** откраднаха трактори Джон Диър за 5 милиона $ и ги закараха в Мордор, но производителят е блокирал електрониката и сега *** смятат да ги продадат на части...и това ако не е супер мародерство !

38

Анонимен

преди 1 година

Лекарството е на път към Украйна- щатски ракети Харпун с наземно и въздушно базиране, те ще отворят всички украински пристанища от руската блокада! Ако путин упорства черноморският флот на Рф то ще иде курбан като " флагмана" москва!

37

Анонимен

преди 1 година

Житото от Украйна и в момента се извозва към западна Европа. Дори Български тирове участват. Украинците изнасят селскостопанска стока срещу оръжия от Запада.

36

До Евала

преди 1 година

Ама нали тези тонове зърно като стоят неизнесени, те си остават за украинците. И зимата, като им спрат газа, поне ще има какво да ядат. Инак, ежрожендерите ще изядат украинското зърно и ще обрекат окрайна на голодомор. Или ти искаш да мориш укрите с гладна смърт?

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 и как, от къде и на каква цена ще го изнесе господин специалист :) Кой ще финансира операцията, докато ги бомбардират. Пълни Глупости!

34

До руснак

преди 1 година

Ми стой си в азия. Кво правиш в Европа?

33

Руснак

преди 1 година

А на мен пък някой ми *** в гащитеМpъcнu западняци

32

Ейййй

преди 1 година

Нагли рашки!!!

31

хаха

преди 1 година

Руският държавен глава отговори шеговито на изказване на беларуския президент Лукашенко по време на срещата им в понеделник. "Това, което се случва там, те (западните държави) явно са го подценили. Живееха с информация само от своите медии за инфлацията и другите проблеми", каза Лукашенко и добави иронично: "Путин е виновен, там всичко е по вина на Путин. " Руският президент се включи веднага в шегата с коментар, смеейки се и размахвайки пръст на себе си: "Ще проведем сериозен разговор с него".

30

Евала

преди 1 година

Пак руският крадец вика :"Дръжте крадеца"!Блокираха цялото украинско крайбрежие и десетки милиони тонове зърно стоят неизнесени, после Западът виновен. Каквото каже руснакът, трябва да се разбира наобратно, щото е ЛЪЖА!