129

мдам

преди 2 години

В Афганистан се млатиха над 8 години. Тук руснака даде фира за 3 месеца. Руснака май е забравил, на гърба на кои войски изкарва ВСВ. Да се правиш на освободител точно пред войнствен народ, какъвто е украинския, е тежка диагноза. А войната сега започва. След изненадващото им нахлуване, задължително ще последва отпор и контраофанзива.

128

Анонимен

преди 2 години

Русия затъва все повече. Факт.

127

хахаха

преди 2 години

жълтосините нацисти бият, лъвове, а фактите са че няколко града вече са под руска власт, скоро и Одеса.А те нека си живеят в интернет статистиките.

126

Наблюдател

преди 2 години

До Боби....... Бляновете ти САЩ да плащат няма как да се сбъднат. Но Русия ще плати в пълен размер щетите, които е нанесла. И не само на Украйна а и на Молдова и Грузия!

125

Германец

преди 2 години

"ВсИчКо ВъРвИ пО пЛаН" -- виден кремълски 3D шахматист, 2022.

124

$$

преди 2 години

Следващата пандемия се планува за Есен-Зима. Ваксините са разработени. Кинтите са сладки.

123

Анонимен

преди 2 години

В тази война според британските военни умират само руснаци, генерали полковници и т.н. украински военни няма убити защото те са безсмъртни и тях куршум не ги лови те само се предават в плен...!!! Опа грешка...те се евакуира в пленнически лагер!

122

Само питам

преди 2 години

До Боби....... Бобчо, от 24 февруари до днес руските "освободители" са убили 250 украински деца. Пресметни колко коментара в подкрепа на Русия си написали, раздели ги на 250 и виж какъв е твоят принос в "денацификацията" на украинските деца.

121

Анонимен

преди 2 години

Байдън:Америка е готова, да встъпи във военен конфликт с Китай, заради Тайван. Същото като в Украйна било, казал Байдън. Миротворци, какво да правим хаха.

120

Анонимен

преди 2 години

Единствено ме притеснява че като приключи войната отново ще ни измислят някаква пандемия за да ни държат в къщи и да си прокрадват зелената идея, която зелена е: "Простолюдие: ползвайте по-малко и живейте по-мизерно и в все по малки кутийки и работете повече". Дори в момента точно защото армията на Путин е тотална издънка се правят подготовките за новата пандемия. Едра шарка ли ще е, детски хепатит ли?? Ще видим.

119

аз

преди 2 години

Е как го разбрахте?

118

redordead

преди 2 години

До Кръстьо - военните от страна на СССР убити през войната са - 8,8-10,7 милиона, с цивилните са около 24м - За Германия са съответно - 5.5. военни, а общо с цивилните около 8.9м. Италия - 300к военни, с цивилните заедно - 457к. Япония - 2.1м, с цивилните общо са - 2.6м-3.1м - т.е. - Русия, военни жертви около 9.5 милиона, а трите основни държави в централните сили - около 8 милиона. Цивилни = военни - за Русия - 24 милиона, за центр. сили - 12.5 милиона.

117

Анонимен

преди 2 години

Кой дава право на Русия да напада напълно безпричинно суверенна държава и да я разруши до основи? Който чупи, купи!

116

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-бързо приключит тази война толкова по-добре.

115

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Ами, една част са и благодарение на България и огромните количества оръжие , което тя произвежда и продава на Украйна.Да не се оплаквате , че бензина станал 5 лева , хляба 10 ....или Турция решила да си върне Източна Румелия .Разбира се Кокорчи , може да дари една заплата ...за

114

Алооо

преди 2 години

Спокойно скоро идва маймунската шарка, аз очаквах нашествие от извънземни. Тия *** няма да мирясат докато тотално населението на Земята не откачи.

113

Анонимен

преди 2 години

До redordeadРуснаците винаги са били така, давали са много жертви но не им пука от това, явно русофобите не го знаят това нещо :)) Българите винаги са давали малко жертви в сравнение с врага, малко ли войни сме водили, но ние сме майстори на засадите и изненадите, дори руснаците когато нахлуха в Добруджа през ПСВ ги бихме без да ни мигне окото :))

112

Анонимен

преди 2 години

Да вземат държавният резерв на Русията и да плащат всичко разрушено в Украйна с него. А на русначетата по 20 долара за ковчег и хартиени обувки.

111

рибока

преди 2 години

а американските във Виетнам десет пъти повече.време е за бира

110

Анонимен

преди 2 години

И в двата случая са финансирани от Америка. Талибаните САЩ си ги създаде, сега в Украйна пак те. Важното е, парата да се върти. Циинична работа.