90

Мария V

преди 2 години

Значи аз съм Мария V, а сестра ми е Катето Z.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 САЩ имали технологии. САЩ нямат нищо. Даже компютъра е измислен от Атанасов. Децата им са наркомани. Богат човек не е мотивиран да учи а само бедните се трудят и произвеждат в САШ, защото САШ са само парасити.

88

Анонимен

преди 2 години

Заради гузна съвест го защитава... Една кръв са с този масов убиец на руснаци и украинци...

87

Анонимен

преди 2 години

До104. Нищо от написаното ти, не е вярно. Освен това още не знаеш защо Русия нападна Украйна. И то с пълно право за националната си сигурност. И кой насъска за това..... и плати. Харесваме или нехаресваме Путин и Русия....важна е Истината

86

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли, само в Русия расте жито и само там има петрол и газове. Останалия свят няма нищо и трябва да коленичи пред Русия, еххх стари русофилни момчета, да бяхте учили навремето!

85

Анонимен

преди 2 години

До Не фен, ясно ни е, че руската икономика е аграрна и разчита на жито и газове да прави приходи. Не е нужно да ни напомняте че там няма РнД и високи технологии, но чак да се молим. Хайде малко по-сериозно, а ако разказвате вицове тогава хахахахахаха.

84

Анонимен

преди 2 години

Не че одобрявам но почна да ми става ясно защо комунистите са пращали хора в Белене. Толкова фашизъм и нацизъм има в някои мнения че се чудя какви са тия хора дето демонстрират такава злоба и омраза в иначе селския бг народец айси.

83

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Анонимен 100-Хич не си наясно. Само веднъж да приключи тази война и глей как европейските лицемери ще се наредят на опашка пред кранчето на Путин и СП2 ще текне. И не ми казвай че само Русия страда от войната със санкциите. Само дето Русия си има и горива и жито да се къпе в тях. И олио. А с блокажа на украинските доставки ще имат и за изхвърляне. А ти затягай колана заради патриота Зельо и да му плащаме просията. Та и ни навиква люто всеки ден за още! Русия срещу Просия. И не без причина!

82

Do 102

преди 2 години

Отговарям веднага, запада никога не е обевявал война на дръга държава няма да обяви и на русия, помага на нападнатите и това е...за зппада русия не представлява пречка за да я напада, путинска русия избива комплекси срвщу запада затова начада бедни свободни държавици, и трвпери от страх пред нато

81

Анонимен

преди 2 години

До бавно и необратимо. Не е бавно и не е необратимо. Иска ти се да си от страната на силните на деня. Да не си депутат или министър. Иска ти се.

80

Анонимен

преди 2 години

До Въпросче А що САЩ не обявят война на Русия и ще защитят Украйна. А се крият зад Зеленски. Съшо както и си траят срещу Хитлер за да ливкидира Русия.

79

Анонимен

преди 2 години

Русия наложи санкции на Байдън и Блинкен, усещам как утре ще има милиони американци на протести пред Белия Дом.

78

Анонимен

преди 2 години

Бавно и необратимо Русия ще се смачква под натиска на санкциите и отказа на половината свят да работи с нея. Не искахме да става така, но руснаците продължават да търпят диктатора шизофреник и при това положение нямаме друг избор освен да съсипем цяла Русия.

77

Един от Юг

преди 2 години

Мдаа.... не е лесно да си дъщеря на маов убиец! И тя ще му изплаща греховете!

76

Въпросче

преди 2 години

Що не нападате запада тогава ами украйна бедна държавица...нападнете западна натовска държава и да се приключва с вашата кървава история

75

Анонимен

преди 2 години

До до 91 Което става на запат е свързано с Русия.САЩ цели да унищожи Русия и чрез Украйна се опитват да ги разграбят. Русия има право на самозащита и ще се бие до последно та ако ще и като ликвидира Украйна.

74

до 91

преди 2 години

"е знам кой се проваля, но мога да кажа.." Като не знаеш не пиши. На мен хич не ми дреме за Русия. Но това което става на запад напоследък, ми изправя косите. И шепа перверзници марксисти го правят. Живял съм и преди и сега на запад и знам разликата. Пълно падение по Оруел.

73

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой се проваля, но мога да кажа със сигурност кой ще се провали-русия. С лидер офицер от комунистическо време нищо хубаво не ги чака. Русия винаги е губила във всяко отношение

72

Мда

преди 2 години

Бащичко, нищо чудно.

71

Анонимен

преди 2 години

До путин е мъртвец- И всичко това кой ти го каза? Да позная ли?