59

българин

преди 2 години

До: номер 71 Първо, нека да изясним к'во ше рече "рускоезични"??? В Мариупол почти всички бяха рускоезични (вечна им памет), но Путин ги изби!!! Путин бие своите, не го ли разбираш??? Само да окупира и превземе повече територии! Бях в Украйна. Бях в Киев. Две седмици. Още две седмици жях в Ромни. През 1988 г. Преди разпада на СССР. Сега ще бъдем свидетели на разпада на Русия!!! ОООООО, Да!!! Много по- зрелищен разпад!!!

58

Все

преди 2 години

Любят Путина.

57

Ноби

преди 2 години

нашите медии удрят дъното. такова слагачество нямаше и по времето на бай тошо. думата журналист вече звучи отвратително

56

Да

преди 2 години

След тридесетина години...

55

До 71

преди 2 години

Рускоезичните жители на Харков и Донбас ненавиждат Путин с цялата си душа. И как да е иначе? Този човек съсипа целия им живот, унищожи домовете им, уби цивилните им роднини. Дори и да е имало репресии срещу тях след 2014 от страна на украинците, това, което им се случи от 24 февруари насам е несравним ужас.

54

Уил Смит

преди 2 години

След Евровизия следва Оскар за Зеленски

53

Анонимен

преди 2 години

Преди малко по Руската телевизия гледах бандеровци и азовци развяващи хитлеристката свастика с пречупеният кръст. Правили са си селфи и са го пуснали в мрежата. Татуирали са си хитлеристкият кръст друсат се и се правят на мъже. Същите тези днес са се предали 265 нациста като много от тях ги лекуват в Руски болници. Това по мутренските бг телевизии няма да го дадат а ще продължават да ви мият мозъците и настройват против Русия.

52

96

преди 2 години

До: 69 Зомбирана е твоята баба.

51

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата ви става все по-груба. Едва ли рускоезичните жители на Харков са се изразили така, но всичко можете да си измислите. Какво ви пречи? ваши са си медиите.

50

Анонимен

преди 2 години

Наследникът му ще бъде такъв цербер, че ще съжалявате за бялото зайче Путин мили ми, зомбирани хорица от не знам си къде.

49

Петров

преди 2 години

нацистите от азов капитулират. те май също ще умрат преди путин.

48

Един

преди 2 години

Пропускате само една малка подробност. 80% от населението на Харков е рускоговорящо. Путин успя да обърне срещу себе си дори и тези, които уж трябваше да освобождава. Именно руснаците в Украйна страдат най-много от 24 февруари насам. Техните градове са сринати със земята, те биват избивани с хиляди, те са принудени да бягат из цяла Европа. В Западна Уйрайна, където са уж нацистите, животът продължава без особени смущения. Мерси за такова освобождение!

47

Петров

преди 2 години

Този Харламов ще вземе да умре преди Путин и тогава каква футболна драма за мисирката преписала тази статия.

46

Хахаха

преди 2 години

Дадоха 20 хиляди рубли награда в състезание за най-красив гроб в Русия. Конкурсът се състоя в парк "Каменка" в Новосибирск в рамките на регионалното изложение "Некропол-Сибир - 2022"

45

Анонимен

преди 2 години

Да се кефиш, че някакви хора остават без жилища и ги избиват. Това показва що за хора са русофилите в България.

44

историята помни

преди 2 години

Капитан Петко войвода казва на Стефан СТАМБОЛОВ: - Няма сопа, която да избие Русия от сърцето на българина"!

43

Анонимен

преди 2 години

Русия съжаляваше че ги нападна и беше склонна към подписване на примирие но Украйна отказа и се оттегли от преговорите. Мисля че човешкия живот е без каквато и да е стойност в Украйна. Много по зле са от Русия. Руснаците са животари а тия ***. "Господин президент успяхме" но кого наричат президент. Зеленски или Байдън. И двамата не са украинци. И двамата не са господа. Едни убийци са. Господата искат мир а не война. Тези искат война. Получиха я. Но народа много неосъзнат меко казано.

42

Анонимен

преди 2 години

Насила ни направихте русофили, с такива статии.Принудихте ни да си направим регистрация в Телеграм, за да имаме и друга информация.

41

За мишките и хората

преди 2 години

Добре че беше Путин, та да лъсне истинското им лице, както и това на западните им "приятели". Всичко досега щеше да е свършило, ако Зеленски беше украинец, а не евреин. Колкото Киро е българин.

40

Анонимен

преди 2 години

Ама укрите нали се сещат че след мекошавия и милостив Путин, който е расъл по време на СССР и е възпитан в духа на братска симпатия към тях, на власт ще дойде някой млад и енергичен руснак необременен от ненужни сантименти, който ще довърши започнатия сVинореZ, ама както си знае. Така че укрите трябва всеки ден да се молят за здравето на Путин, благодарение на който все още живеят в топли и светли жилища с проточна вода и възможността да циврят в интернет.