63

Винаги

преди 2 години

ме е кефило как мои сънародници (българи) дето са ходили най-много до Халкидики или Тасос, как като са се домъкнали по изключение до Атина реагират на цените в по-наточените заведения. Следва шашната физиономия, ставане от масата и измъкване по бързата процедура.

62

Муахаха

преди 2 години

Инфлация, всъщност Европа потъва с бясна скорост - Долара мина Швейцарският Франк - НеЧувано и вече почти се Изравни с Евро-то, също НеЧувано! Според мен, Барба Ганиос, изобщо не си дава сметка, какво идва - това не е 1997, когато Останалите Икономики в Европа са Читави!! Обаче, Тезата на Управляващите също е лъжа, защото в Момента Лева е с далече по-голяма Инфлация от Евро-то, така че проблемите в България са от ПП Премиерът Пародия!! а след 1-2 месеца като и Газа свърши, България - ГеймОвър!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Това не се отнася до българите в Гърция, щото те в ресторанти не ходят.Пълнят багажника на колата с продукти от Лидъл и се кефят,че не плащали на плажа.

60

123

преди 2 години

М, да. Статийка от рода: една съседка каза....

59

Анонимен

преди 2 години

Ужас. Да видите ,ще не само в България има тарикати. Разликата е само,ще властите ще реагират остро срещу заведението и ще има солени глоби. Докато тук това липсва.

58

Тотален Фашизъм

преди 2 години

Тежките престъпления и зверства извършени от Главният прокурор Иван Стоименов Гешев срещу невинни Българи според мафиотите Маджо и Румен Николов-Пашата са добри дела в името на Инквизицията и развитието на мафията в България !

57

Анонимен

преди 2 години

Няма да дойдем на морето бе! Не разбрахте ли?

56

София

преди 2 години

Докато има нагли нацита по родните черноморски курорти маскирани като бежанци, които не искат да освободят хотелите - Гърция и Турция са най-близките и приемливи варианти за спокойна почивка лятото. Ако се задействат институциите и накарат наглите да освободят хотелите - може да избермем и родното черноморие, но като гледам колко са се задействали, мисля, че тая година морето ще е в една от горе изборените държави.

55

Барба Ганйос!(Янис)

преди 2 години

Имала е бол пари,дала е!

54

FerFucks

преди 2 години

На българския бай *** на всякъде му е скъпо свикнал е да ходи с чантите от лидл на плажа.в Гърция да спи в колата на плажа или в най лошия случея да плати нощувка в къща без климатик. *** ако нямаш кинти стой си на Искъра. Аз лично с жена ми в Гърция под 200? на ден само за ресторант нямам,но Гърция си е банално , отдавна крака ми не стъпва на тези каманаци. Испания Италия Франция Португалия Мексико Малдиви... малко по скъпо но без бай *** да ти мляска цели домати и да си заравя ***

53

~

преди 2 години

А на Слънчака дори щяха да я ошамарят затова, че се оплаква.

52

Брадвата

преди 2 години

Тази 'новина' ме кара веднага да резервирам в Гърция

51

Анонимен

преди 2 години

Ми гръцко и е, ще си плаща.

50

ами

преди 2 години

Миконос е най скъпия остров в Гърция,посещаван предимно от обратни от целия свят,богати и известни....

49

Анонимен

преди 2 години

Миже би ресторанта го държат българи с богат опит в черноморския туризъм.

48

Анонимен

преди 2 години

Толкова са обеднели бългатите, че правят 4 часови опашки от коли пред 7те КППта с Гърция. Ама Петров нека си плещи опорките на пасолството.

47

Еваля

преди 2 години

Отказахте ме да ходя в Гърция тая година, ще ходя на Черноморец.... Абе по плитка история не можахте ли да съчините...Че пльоснато за топ новина...

46

Анонимен

преди 2 години

До Петров Ти си лъжец.

45

и още

преди 2 години

и вероятно е яла омар,койо е цифра

44

Анонимен

преди 2 години

Идва летния сезон и започват да пускат всякакви небивалици за Гърция, за да не отидем на почивка в Гърция, а на Мутроморието. Едва ли има и един наивник, който да се хване на тази въдица.