156

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политика "За украинският народ е най-добре войната да завърши колкото се може по-скоро" Да, с тяхна победа. Колкото повече им помагаме, толкова по-бързо ще я постигнат.

155

Анонимен

преди 2 години

До До 173/190 "Личи си, че си млад демократ. Тия пари за хотелите, а не за украинците?! :" Да, от прословутите 1200 лева украинците не получават НИЩО. ВСИЧКО отива за български хотелиери. Самите украинци получават 380 лева на маесец на човек. Ако някой им завижда за това, да си разрушава дома и да отива да кандидатства за помощи.

154

Човек

преди 2 години

Аз искам вече да ъмре колкото се може час чо скоро Киро американското ***,не за дарявам заплати!

153

Анонимен

преди 2 години

До 184:Рублата се въвежда 1992 г.Как са ги събрали 1877г.?С машина на времето ли?Защо лъжеш?Каква ти е целта?Никой никога на България за никаква война финансово не ни е помогнал.Няма и да ни помогне ако не дай си боже стане нещо.

152

Анонимен

преди 2 години

Бих дал цяла заплата само за наемен убиец, който да ликвидира кремълския борcyк.

151

До 173

преди 2 години

Личи си, че си млад демократ. Тия пари за хотелите, а не за украинците?! :))В хотелите живеят до колкото разбирам бушмени в момента?

150

Малко за политика

преди 2 години

Да им помагаме да продължават войната? За украинският народ е най-добре войната да завърши колкото се може по-скоро. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

149

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо.Ни уктаинци,ни никой за никаква война не са събирали за българите.Лъжеш най-нагло!

148

Дайте да дадем

преди 2 години

ФАЩ да ни отпуснат на нас 40 милиарда помощ и ще сме много щедри. Ще разпределим и за всички ще има. Даже и за саниране на Укро-панелките ще останат пари.

147

Анонимен

преди 2 години

183 лъже та се къса...а наркотиците как ще си платиш?За днес не ти стигат 10 лева и си се разписал като луд в коментарите да събереш.

146

?

преди 2 години

Украинците са събрали дарения от ПОЛОВИН МИЛИОН РУБЛИ (за времето си ОГРОМНА цифра) - субсидия за войната в България през 1877! Дали са най-много доброволци сред които известни личности като солистката на Киевската опера Шебякина (доброволка за мед сестра) няколко топ хирурзи, Николай Карпович Садовски, името на който днес носи Музикално-драматичният театър във Виница е отбранявал Шипка и т.н... Огромно доброволческо движение! Чета коментариите и се питам - Защо ли?

145

Анонимен

преди 2 години

Цяла заплата едва ли някой ще дари...Аз съм отделил 1000 лева .Повече не смятам за необходимо. Заради тоя изтрещял пcихопат в Кремъл се случват всички тези глyпости.

144

Анонимен

преди 2 години

Ако е била пpocта като оная тъмнокожата украинка от видеото,в която обижда българите нищо чудно и с телефона да не може да намери Мола.

143

Анонимен

преди 2 години

Всичко поскъпква а сега и за украинците да даряваме пари.Аз даравям пари за нуждаещи се българи по PayPal

142

Dedo

преди 2 години

Ша дарявам ва, ъм ко ша пия?

141

Анонимен

преди 2 години

Насред криза умишлено да оставиш държавата си без газ и да призоваваш гражданите на най-бедната държава в съюза да си даряват заплатите е висша форма на ***.ум.ие.

140

Анонимен

преди 2 години

Вие искате за всичко да ви питат, голЯмите патрони.

139

Анонимен

преди 2 години

До Какви пет лева Казваш, има телефон и може да ти "покаже мола", но не може да го намери, а? Русофилчетата освен злобни, сте и доста елементарни в лъготенето. Да се вуди човек как ви плащат и копейките които получавате :)

138

Сандо

преди 2 години

пари не за Украйна а за оръжие за Украйна - това са две напълно различни неща!!!

137

Анонимен

преди 2 години

Държавата е дарила пари за украинците от нашите данъци без да ни пита.